Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 mrs.su cok tesekkur ederim guzel cicegin icin. Bu da basta senin, sen estikce'm,taurusmutis abim ve su anda burda olan olmayan herkes icin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 mrs.su cok tesekkur ederim guzel cicegin icin. Bu da basta senin, sen estikce'm,taurusmutis abim ve su anda burda olan olmayan herkes icin.. canım ablam benim alıyorum çiçeğinden çok teşekkür ederim... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 leyla24 tşkler... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 mrs.su cok tesekkur ederim guzel cicegin icin. Bu da basta senin, sen estikce'm,taurusmutis abim ve su anda burda olan olmayan herkes icin.. bende aldım saol leyla Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 mrs.su Teşekkür ederim arkadaşım güzel çiçeklerden aldım saygılar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 ee bende reca ederim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 canım ablam benim alıyorum çiçeğinden çok teşekkür ederim... Teşekkür ederim Leyla'cım.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 leyla ablam herkes sana teşekkür etçek benim iletimi alıntı yapıorr... ben de rica ediyim diyorum o yüzden... gece vakti bir çiçek de ben veriyim mi doldu çiçek arabalarım siz boşaltın artık... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 leylam bi tanem ve mrs. su teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 bende aldım hepinizin çiçeklerinden çiçek bahçesi oldu burası yaww. ne güselll, bu arada frozeni göreniniz var mı? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 iş güç var giremıyorum foruma,bi düşünüpte çiçek verenim bilem yok. terkedildimmm terkedildimm Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 iş güç var giremıyorum foruma,bi düşünüpte çiçek verenim bilem yok.terkedildimmm terkedildimm Ben arkadaşıma çiçek bahcesi veriyorum saygılar screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, çok tşk ederim yumotecim mrs.su sana da çok tşk ederim cnm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Ben arkadaşıma çiçek bahcesi veriyorum saygılar screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> teşekkurler çok sevındım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 sedelina ve sardunyam canım ablama gelsin bu güzel ve sade papatyalar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 yüzyüze görüştüklerime ve sesini duyduklarıma gelsin.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Leylam(Gülbeşekerim),Frozenim ve Sardunyam...Çiçeklerim onlara...neden verdiğim açık değil mi?...seviyorum onları... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Teş.ederim... yumote ... lütfonulur...THE_BOSS adına.... rica ederim sevgili boss nam-ı diğer ağamız ben de teşekkür ederim Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Bana arkadaşlık eden,sen estikçe ben titrerim arkadaşıma Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Diğer arkadaşlarım kırılmasın lütfen Bu çiçek The Boss, Suheda ve Gülsün için gelsin.. tsk,ederim cilekim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Zaten bi sen aldın Vişnem.. Çiçek veren yoktu anladık da verdiğimis çiçeği de almıolar artık Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 bana cicek veren vermiyen herkese Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Zaten bi sen aldın Vişnem.. Çiçek veren yoktu anladık da verdiğimis çiçeği de almıolar artık Eee..Dedene çiçek vermezsen ööle olur işte,dedenin kıymetini bilme daha sen.. bana cicek veren vermiyen herkese Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Bana arkadaşlık eden,sen estikçe ben titrerim arkadaşıma bana cicek veren vermiyen herkese anubis teşekkür ederim..aldım güzel çiçeğini... gülsün sana teşekkür ederim..aldım avucundan bir tane... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.