Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 siyahx,xlark tades,frozen,erbay,düldül,diloş,suheda Teşekkürler sen estikçe ben titreririm arkadaşım.. Ya sana kısaca ne diyelim..? Böyle zor oluyo valla.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 xlark tades kardeşim bende bekledim baya uzun bekledim ama güzeldi çiçek teşekkürler sağol ellerine sağlık Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Ya bende bekledim elimde olmayan nedenlerden dolayı ilgimi çekti.. Bende alsam mı ki çiçekten Sedat Beklediysen tabiki alacaksın Natalia.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Cvp vermeyince alma diceksin sandım.. Tsk ederim Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bu papatya tarlama tüm forumu davet ediyorum...hepimiz sığarız...=)ayrıca tanıdığım.. canım ablam(annem) sardunyam ne kadar abi diyorum diye kızsanda ağam THE BOSS bebeklerin bebeği güzel abim kaan_bebeto sıcakkalpli canım taner abim egzorsist dedelerin dedesi sevecen taurusmutis güzel kalpli yumote canım arkadaşlarım olivia,sedelina,natalie,sessizliğin kızı,aça gece yağmuru,murti_san kankiler prenses ve mine prusias,cindirella,anubis,mrs.su genco..eren... vee çiçeği için teşekkür ettiğim ipek canım leyla24.. ayrıca kleopatracım müzik dostumm e-manyetik siyahx,xlark tades,frozen,erbay,düldül,diloş,suheda made in turkey,güll,keskinkalem adını unuttuğum daha bir çok kişi vardır özür dilerim hepsinden... Teşekkür ederim güzel papatyala dan ben de aldım saygılar arkadaşım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 sen estikçe ben titrerim canım benim ne güzel bir bahçe orası, yumotemi de alalım, sen ve ben gidelim mi oraya... çok teşekkür ederim canım kızım benim. canımmmmm gidelimmm Ya ben artık kabul etmiorum kimseyi.. bu ne ya herkes sana dede dio Sen sadece Gül, yumoş ve benim dedemsin.. ay canım kuzenim iyi demişsin kız aferin sana evet sadece üçümüzün dedesi Ayrıca Tüm Sİte arkadaşlarıma veriyorum .Herkes alabilir çiçeklerden aldım murticimmm ben de canımmm sevgili sedat ben de merak ettim bekledim ve aldım :)teşekkürlerr Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 tan abicim ben de aldım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Dimi yaa Dedemize sahip çıkalım, koruyalım.. Yeni yeni torunlar katmayalım malikanemize Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bu papatya tarlama tüm forumu davet ediyorum...hepimiz sığarız...=)ayrıca tanıdığım.. canım ablam(annem) sardunyam ne kadar abi diyorum diye kızsanda ağam THE BOSS bebeklerin bebeği güzel abim kaan_bebeto sıcakkalpli canım taner abim egzorsist dedelerin dedesi sevecen taurusmutis güzel kalpli yumote canım arkadaşlarım olivia,sedelina,natalie,sessizliğin kızı,aça gece yağmuru,murti_san kankiler prenses ve mine prusias,cindirella,anubis,mrs.su genco..eren... vee çiçeği için teşekkür ettiğim ipek canım leyla24.. ayrıca kleopatracım müzik dostumm e-manyetik siyahx,xlark tades,frozen,erbay,düldül,diloş,suheda made in turkey,güll,keskinkalem adını unuttuğum daha bir çok kişi vardır özür dilerim hepsinden... sağol canım,ama sana kısa bı nık bullaım zor oluyor.sana ne dıyelım kısaca Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bu papatya tarlama tüm forumu davet ediyorum...hepimiz sığarız...=) siyahx,xlark tades,frozen,erbay,düldül,diloş,suheda teşekkürler sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm. ve teşekkürler xlark tades sonuna kadar beklediğim için bende aldım çiçeğini... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 az daha çatlıyordum ama geldi...nasıl yapıon bunları sayın bilgisayar öperatörümüz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 ve teşekkürler xlark tades sonuna kadar beklediğim için bende aldım çiçeğini Sevgili Frozen, sanırım aramızdaki ilk çiçekti bu.. Aldığın için teşekkürler.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Bu çiçekler tüm dostlarıma benden armağan olsun... Ben aldım teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Ya ben artık kabul etmiorum kimseyi.. bu ne ya herkes sana dede dio Sen sadece Gül, yumoş ve benim dedemsin.. Bu Böyle Bilineee öle herkes dede demesin NATALİA sana katılıyorum :P birde ben diyeyim dede cim Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 (Formdaki arkakaşların hepsine çiçek vermek istiyorum kabul ederlerse saygılar)İPEK bende aldım teşekürler........bu çiçekte sana.. Teşekkür ederim arkadaşı güzel çiçeği aldım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 öle herkes dede demesin NATALİA sana katılıyorum :P birde ben diyeyim dede cim Sinirmi bosma.. Sen de demiyceksin.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 (Formdaki arkakaşların hepsine çiçek vermek istiyorum kabul ederlerse saygılar)İPEK bende aldım teşekürler........bu çiçekte sana.. güzel çiçeği aldım teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Herkese güzel birgün dileklerimle.. Teşekkür ederim arkadaşım çiçeği aldım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Sinirmi bosma.. Sen de demiyceksin.. tamam dedecim demicem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 çok komıksınız hee. dede kavgası..naty amma kıskançsın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Teşekkürler sen estikçe ben titreririm arkadaşım..Ya sana kısaca ne diyelim..? Böyle zor oluyo valla.. Teşekkür ederim güzel papatyala dan ben de aldım saygılar arkadaşım sağol canım,ama sana kısa bı nık bullaım zor oluyor.sana ne dıyelım kısaca teşekkürler sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm. bu arada bana kısaca tatlı cadı diyebilirsiniz...öyle diyo bi kaç kişi çünkü ama en kısa cadı olur...artık size kalmış orası...ama ben yinede nickimi sevdiğimi dile getireyim...değiştirmeyim ama siz bana bu şekilde hitap etseniz de olur... çiçeğimi alan tüm arkadaşlarımı öpüyorum... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 çok komıksınız hee. dede kavgası..naty amma kıskançsın Konuşma kıs Seven insan kıskanır.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 çok komıksınız hee. dede kavgası..naty amma kıskançsın heheh walla ben bilmiyorum ama demicem dede diye kıskandık biraz herhalde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.