Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 ayyy utandım şimdi ya...sıcakkanlılığın için teşekkürler yumotem Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 bu çiçekleri xminex,gece yağmuru,THE_BOOS,ipek,xlark tades,taurusmutis,murti san,bide sevimli yumoteye gönderiyorum.ellerimle bahçeden topladım. Teşekkürler bayan su.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 bu çiçekleri xminex,gece yağmuru,THE_BOOS,ipek,xlark tades,taurusmutis,murti san,bide sevimli yumoteye gönderiyorum. ellerimle bahçeden topladım. teşekkürr ederimm sewgilii suu.... bunlardaa senin için... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Güzel, şerefli bir hayat yaşayın. Yaşlanıp geri baktığınızda ikinci kez tadını çıkarırsınız.. Hepinize çok güzel birgün diliyorum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Çok çok Tşk ederim Sedat ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... Ablacım tşk ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... ablamm benimmm.....=) çok teşekkür ederim çokk.....kedi içinde çiçek içinde...=) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Güzel, şerefli bir hayat yaşayın. Yaşlanıp geri baktığınızda ikinci kez tadını çıkarırsınız.. Hepinize çok güzel birgün diliyorum.. Canım yaa yaşlanmış gibi konuştu Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... hani bize yokmu ablacım :crying: Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen çok teşekkür edrim benim forumdaki ilk tanıdıgım arkidişime :clover: Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Güzel, şerefli bir hayat yaşayın. Yaşlanıp geri baktığınızda ikinci kez tadını çıkarırsınız.. Hepinize çok güzel birgün diliyorum.. yaa bak çok kıskandım o küçük canavarları ama olmas kiiii... ne kadar da şirinler...teşekkürler.... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Güzel, şerefli bir hayat yaşayın. Yaşlanıp geri baktığınızda ikinci kez tadını çıkarırsınız.. Hepinize çok güzel birgün diliyorum.. dede dediysekte çook yaşlısın demedik be yaw; komplexe giriyorum dersen abi deriz canım ne olacak (aynı şey sen fındık yee..hesabı oldu biraz ama.. ) birşey daha demeden geçemiyeceğim; tamam sen aylardır dağın ortasında asılı kaldında bu minicik hayvancıkların günahı neydi..... şaka bir yana ;hakkatten güzel bir manzara.....iyi dileklerin için de teşekkür ederim.... umarım herkes ailesiyle birlikte huzurlu bir hayat sürer... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... glorianın çook kedisi var...kedinin ona düşen payını ben alabilir miyim... sedoştanda çiçekleri otlanırız...kısa günün karı... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 bu çiçekleri xminex,gece yağmuru,THE_BOOS,ipek,xlark tades,taurusmutis,murti san,bide sevimli yumoteye gönderiyorum.ellerimle bahçeden topladım. sağol ellerine sağlık çiçek için . bu çiçeler çok güzel bu çiçekte sana .... ayyyy sevimli sensin kız yerim seni canıımmmmm ay ay bugün bana forumun ne faydalar sağladığını bi bilseniz beni yalnız bırakmayan sardunyam, dedecim, frozen, murti, e manyetik, figgaro ve aysumm çoooook teşekkür ederim bende sana teşekkür ederim.herzaman iyisin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Haydaa,yaşlandığımdan yazmadım ben onu bee.. Zaten yaşlıydım.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Formdaki arkakaşların hepsine çiçek vermek istiyorum kabul ederlerse saygılar screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Ben aldım arkadaşım,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 çiçeklerindenn aldımm hemenn ipekcimm....teşekkürr ederimm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 ipek teşekkür ederim... hepsinden aldıp birer tane... çiçeğimi ve kedimi alan kızlarada teşekkürler ediyorum. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 (Formdaki arkakaşların hepsine çiçek vermek istiyorum kabul ederlerse saygılar) İPEK bende aldım teşekürler........bu çiçekte sana.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Herkese güzel birgün dileklerimle.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 'ipek' Formdaki arkakaşların hepsine çiçek vermek istiyorum kabul ederlerse saygılar arkidişim çiçek için çok tşk ederim. 'mrs.su' (Formdaki arkakaşların hepsine çiçek vermek istiyorum kabul ederlerse saygılar) İPEK bende aldım teşekürler........bu çiçekte sana.. çok tşklerç çiçeğini kabul ediyorum taurusmutis Herkese güzel birgün dileklerimle.. abicim çok sağol . Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 ipek çiçeğini bende aldım tşkler........... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bu papatya tarlama tüm forumu davet ediyorum...hepimiz sığarız...=) ayrıca tanıdığım.. canım ablam(annem) sardunyam ne kadar abi diyorum diye kızsanda ağam THE BOSS bebeklerin bebeği güzel abim kaan_bebeto sıcakkalpli canım taner abim egzorsist dedelerin dedesi sevecen taurusmutis güzel kalpli yumote canım arkadaşlarım olivia,sedelina,natalie,sessizliğin kızı,aça gece yağmuru,murti_san kankiler prenses ve mine prusias,cindirella,anubis,mrs.su genco..eren... vee çiçeği için teşekkür ettiğim ipek canım leyla24.. ayrıca kleopatracım müzik dostumm e-manyetik siyahx,xlark tades,frozen,erbay,düldül,diloş,suheda made in turkey,güll,keskinkalem adını unuttuğum daha bir çok kişi vardır özür dilerim hepsinden... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bu papatya tarlama tüm forumu davet ediyorum...hepimiz sığarız...=)ayrıca tanıdığım.. canım ablam(annem) sardunyam ne kadar abi diyorum diye kızsanda ağam THE BOSS bebeklerin bebeği güzel abim kaan_bebeto sıcakkalpli canım taner abim egzorsist dedelerin dedesi sevecen taurusmutis güzel kalpli yumote canım arkadaşlarım olivia,sedelina,natalie,sessizliğin kızı,aça gece yağmuru,murti_san kankiler prenses ve mine prusias,cindirella,anubis,mrs.su genco..eren... vee çiçeği için teşekkür ettiğim ipek canım leyla24.. ayrıca kleopatracım müzik dostumm e-manyetik siyahx,xlark tades,frozen,erbay,düldül,diloş,suheda made in turkey,güll,keskinkalem adını unuttuğum daha bir çok kişi vardır özür dilerim hepsinden... ay canım benim çok tşk ederim..sen verirsinde ben almazmıyım .. :) Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bu papatya tarlama tüm forumu davet ediyorum...hepimiz sığarız...=)ayrıca tanıdığım.. canım ablam(annem) sardunyam ne kadar abi diyorum diye kızsanda ağam THE BOSS bebeklerin bebeği güzel abim kaan_bebeto sıcakkalpli canım taner abim egzorsist dedelerin dedesi sevecen taurusmutis güzel kalpli yumote canım arkadaşlarım olivia,sedelina,natalie,sessizliğin kızı,aça gece yağmuru,murti_san kankiler prenses ve mine prusias,cindirella,anubis,mrs.su genco..eren... vee çiçeği için teşekkür ettiğim ipek canım leyla24.. ayrıca kleopatracım müzik dostumm e-manyetik siyahx,xlark tades,frozen,erbay,düldül,diloş,suheda made in turkey,güll,keskinkalem adını unuttuğum daha bir çok kişi vardır özür dilerim hepsinden... teşşekkür ediosss kankimlee bnn...bunlar da bisdenn sanaa.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.