Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Çok teşekkür ederim O halde bu lotüs'te sana ve ''sen estikçe ben titrerim''e gelsin. çok teşekkür ederim canımmmm..... Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 çok teşekkür ederim canımmmm..... Rica ederim. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 hanı bana cıcek bana cıcek yokmu ben cıcek deıl kahve ıstıyom ona gore Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Kahveyi nasıl vericez,bilsem ben verirdim ama. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 hanı bana cıcek bana cıcek yokmu ben cıcek deıl kahve ıstıyom ona gore sanırım senin kahveni yapan biri vardı bu forumda ama istersen bizde yapabiliriz... bu arada da çiçeğin Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Tabi yaaa,çiçek nasıl veriliyorsa öyle demi. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Tabi yaaa,çiçek nasıl veriliyorsa öyle demi. olsun arkadaşım senin gönlünden geçirmen önemli ama o işin esprik kısmı... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 murti bende çiçeğimi kabul eden herkese gönderiyorum... bu orkide hepinizin... teşekkürler aldım çiçeğini sağol.... ben de bunlarıııııııı ; Murti san'a, beni seven herkes alabilir yumoteciğim sağol çiçek için teşekkürler... Sağol arkadaşım ellerine sağlık teşekkürler ........ Bu çiçeğim bana çiçek veren arkadaşlara ve tüm çiçek almayan arkadaşlara gitsin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 ben de bunlarıııııııı ; Leylacığıma (24), Cok tesekkur ederim canimm yumotecim,pitirciksin birtanecik Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 ... Taurusmutis'e, .... adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir Canım benim,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Listende olmak ve özel bi çiçeğe sahip olmak çok güzel.. çok güzel olmuşşş elleriinee sağlık çok teşekkür ederim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Listende olmak ve özel bi çiçeğe sahip olmak çok güzel.. çok güzel olmuşşş elleriinee sağlık çok teşekkür ederim Rica ederim.. En güzel şeyler seninle olsun.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Rica ederim.. En güzel şeyler seninle olsun.. aminnn Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Yeni tanıdığım Cindy'e.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 bana çiçek veren butün arkadaşlara teşekkur edıyorum Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Yeni tanıdığım Cindy'e.. çok teşekkür ederim Taurus beni mutlu ettin sağol bu çiçekler de benden sana gelsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Göremedim ama sağol.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostuma), Murti san'a, Taurusmutis'e, Sardunyama, Tan vakti'ne, Naty (tatlı kusenime), Ewücüm gamzelime, Lilaccığıma, Aysumcuma, Sedoşa, çiçeğim Gloriaya, tatlış Oliviacığıma, Leviathan'a, Egzorsiste, E-manyetiğe, Geceme, Dowjones'e, Mosyna'ya, Mineuye, Açacığıma, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüme, Celine, Güzelyazıma, Gulll e, Frozen a, Manidara, Güçlüye, Sen estikçe ben titrerime, Figgaro, en iyi çıkış yapan üye kaan bebetoya, Kahin, Pale ve Bodrumluya GÖNDERİYORUMMMM ................................. adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir canım çok teşekkürler tatlım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostuma), Murti san'a, Taurusmutis'e, Sardunyama, Tan vakti'ne, Naty (tatlı kusenime), Ewücüm gamzelime, Lilaccığıma, Aysumcuma, Sedoşa, çiçeğim Gloriaya, tatlış Oliviacığıma, Leviathan'a, Egzorsiste, E-manyetiğe, Geceme, Dowjones'e, Mosyna'ya, Mineuye, Açacığıma, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüme, Celine, Güzelyazıma, Gulll e, Frozen a, Manidara, Güçlüye, Sen estikçe ben titrerime, Figgaro, en iyi çıkış yapan üye kaan bebetoya, Kahin, Pale ve Bodrumluya GÖNDERİYORUMMMM ................................. adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir Teşekkür ederim tatlışş.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 kıss hepinizin pc sinde resmi çıkmıyormu sanada ona da, buna da var işte fesatlık etme Kim ben mi fesatlık etmişim Geceme, Yumotem canım tşk ederim Sevgili Sedat çok tşk ederim Bu çiçeğim bana çiçek veren arkadaşlara ve tüm çiçek almayan arkadaşlara gitsin Tşkler Murti_San Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Teşekkür ederim sevgi dolu arkadaşım. Durun bir çiçekte ben vereyim bakalım becerebilecekmiyim,Sedat,Geceyağmuru,The Boss,Mineu,Natalia,sardunyam,sedelina,aysum,forzen,sen estikçe ben tirerim,ipek,bekir,berceste,enkas,halilim,taurus,Bozan,güzelyaz ve diğer tüm forumdakilere Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sedat, slayt gösterin güzeldi, bana uygun gördüğün beyaz gül için teşekkür ederim, güller içinde en sevdiğim beyaz ve sarı güllerdir... sen estikçe ben titrerim... canım kardeşim çiçeğimi almışsın teşekkür ederim, nasılsın birtanem... yumotem, canım benim teşekkür ederim çok güzel çiçeklerdi... murti_san, sen ne kadar nazik bir insansın ya, seni tanımak gerçekten çok güzel... teşekkürler... kıss gecem, fesatlık ediyon işte, etmiyon mu? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostuma), Murti san'a, Taurusmutis'e, Sardunyama, Tan vakti'ne, Naty (tatlı kusenime), Ewücüm gamzelime, Lilaccığıma, Aysumcuma, Sedoşa, çiçeğim Gloriaya, tatlış Oliviacığıma, Leviathan'a, Egzorsiste, E-manyetiğe, Geceme, Dowjones'e, Mosyna'ya, Mineuye, Açacığıma, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüme, Celine, Güzelyazıma, Gulll e, Frozen a, Manidara, Güçlüye, Sen estikçe ben titrerime, Figgaro, en iyi çıkış yapan üye kaan bebetoya, Kahin, Pale ve Bodrumluya GÖNDERİYORUMMMM ................................. adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir bu çiçekte benden yukarıda yazan isimlere gelsin.. teşekkürler yumote ve sedat slayt gösterin harika olmuş emeğine sağlık.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Durun bir çiçekte ben vereyim bakalım becerebilecekmiyim,Sedat,Geceyağmuru,The Boss,Mineu,Natalia,sardunyam,sedelina,aysum,forzen,sen estikçe ben tirerim,ipek,bekir,berceste,enkas,halilim,taurus,Bozan,güzelyaz ve diğer tüm forumdakilere Çok tşk ederim Gönüldaşım kıss gecem, fesatlık ediyon işte, etmiyon mu? Cık etmiyom bu çiçekte benden yukarıda yazan isimlere gelsin.. teşekkürler yumote ve sedat slayt gösterin harika olmuş emeğine sağlık.. Tşkler arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.