Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Bir süre önce bir sebepten dolayı bu topice yazmamaya yemin etmiştim.. Kimseye çiçek veremiyordum ve verenlerede teşekkür edemiyordum.. Sevgili Geceyağmurunun bu jestine dayanamdım.. Yeminimin kefaretini ödemek kaydıyla, yeminimi bozuyorum.. Geceyağmuru çiçek için çok çok teşekürler.. Bu da senin için.. Oh bee rahatladım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Tşk ederim Sevgili Sedat... Bu arada yeminini bozmana neden oldum ama en azından iyi bişey için Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Hazır yeminimi bozmuşken sıcağı sıcağına bir teşekkür resitali geçeyim.. Öncelikle Geceyağmuruna.. Beni listebaşı yapan sevgil Lilac 'a.. Aramızdaki kırgınlığı bir demet çiçekle gideren Gloryaya, İçindeki dostluğu her zaman dile getiren Taurusa ve diğer çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.. Sizler için iğde çiçeği aradım ama güzelini bulamadım.. Bulursanız benim adıma linkleyiverin.. Sevgilerimle.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 ben arkadaşların hepsine çiçek veriyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Hazır yeminimi bozmuşken sıcağı sıcağına bir teşekkür resitali geçeyim.. Öncelikle Geceyağmuruna.. Beni listebaşı yapan sevgil Lilac 'a.. Aramızdaki kırgınlığı bir demet çiçekle gideren Gloryaya, İçindeki dostluğu her zaman dile getiren Taurusa ve diğer çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.. Sizler için iğde çiçeği aradım ama güzelini bulamadım.. Bulursanız benim adıma linkleyiverin.. Sevgilerimle.. Bulmuşsun işte.. Teşekkürler.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 ben arkadaşların hepsine çiçek veriyorum bende kabul ediyorum çiçegini ...saol tşk edrim.. bu çiçek ilk önce ipek ' e sonrada kabul eden herkese Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Naticiğime, Tsk ederim tatlım Bunlar da bu forumdaki tüm sevdiklerime siz kendinizi biliyorsunuz Bende aldım yumote, paula, geceyağmuru, natalia, mineu, sedelina, gloria, ve diğer bütün güzel hanımlara.(aman unutmadan fosforluyada tabi) buda bütün beylere gelsin. Tsk ederim abi çok güsel bi çiçek Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Tüm arkadaşlarıma ve almak isteyenlere gelsin.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bulmuşsun işte.. Teşekkürler.. Ben teşekkür ederim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Öncelikle sevgili Tan Vakti, Natalia ve Xlark_Tades, çiçeklerinizi aldım, çok ama çok teşekkür ediyorum Sevdiklerime verdiğim bir çiçeğim vardı, kabul denler tam da sahiplerini bulmuş ne güzel ama daha almayanlar var ve devamında uzun zamandır bi liste yapmıyordum, sanırım zamanı geldi Lady is first SEDOŞUM, OLIVIACIĞIM BENİMM, GECE YAĞMURUM, LİLACCIĞIM, YUMOTEM, SARDUNYAM, LEYLACIĞIM, MUGMUGE, MINEU, AÇACIĞIM, NATHALIACIĞIM, SELİNCİGİM, AYSUMCUĞUM, GULLLÜM, Çok sevgili ŞÜHEDA, SESSİZLİĞİN KIZI, XPRENCESX, FROZEN, FOSFORLUM... VE BAYLAR, CANIM ARKADAŞIM TAURUS VE TAYFASI DÜLDÜL, RAMAZAN DAVULCUSU, SERMIN VE ARAMİS, LEVIATHAN, EGZORSIST, MOSYNA, DİPNOT, XLAR-TADES, ANUBİS, BODRUMLU, KAHİN, PALE, ERBAY, THE BOSS, BİLİMSELCİ, YAM_YAM, GECE KUŞU, FIGGARO, TAN VAKTİ, JÖN, SAYMAN, MANİDAR, Fazla tanımasam da bu forumun demirbaşlarından olduklarını düşündüğüm EGZORSIST, SIYAHX,KAAN_BEBETO... Bu çiçeğimi de TÜM UNUTTUKLARIMA, (AFFEDİNNNNN ) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Öncelikle sevgili Tan Vakti, Natalia ve Xlark_Tades, çiçeklerinizi aldım, çok ama çok teşekkür ediyorum Sevdiklerime verdiğim bir çiçeğim vardı, kabul denler tam da sahiplerini bulmuş ne güzel ama daha almayanlar var ve devamında uzun zamandır bi liste yapmıyordum, sanırım zamanı geldi Lady is first SEDOŞUM, OLIVIACIĞIM BENİMM, GECE YAĞMURUM, LİLACCIĞIM, YUMOTEM, SARDUNYAM, LEYLACIĞIM, MUGMUGE, MINEU, AÇACIĞIM, NATHALIACIĞIM, SELİNCİGİM, AYSUMCUĞUM, GULLLÜM, Çok sevgili ŞÜHEDA, SESSİZLİĞİN KIZI, XPRENCESX, FROZEN, FOSFORLUM... VE BAYLAR, CANIM ARKADAŞIM TAURUS VE TAYFASI DÜLDÜL, RAMAZAN DAVULCUSU, SERMIN VE ARAMİS, LEVIATHAN, EGZORSIST, MOSYNA, DİPNOT, XLAR-TADES, ANUBİS, BODRUMLU, KAHİN, PALE, ERBAY, THE BOSS, BİLİMSELCİ, YAM_YAM, GECE KUŞU, FIGGARO, TAN VAKTİ, JÖN, SAYMAN, MANİDAR, Fazla tanımasam da bu forumun demirbaşlarından olduklarını düşündüğüm EGZORSIST, SIYAHX,KAAN_BEBETO... Bu çiçeğimi de TÜM UNUTTUKLARIMA, (AFFEDİNNNNN ) beni unutmadıgın için çok tşk ederim çiçekler içinde çok tşk ediyorum Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Öncelikle sevgili Tan Vakti, Natalia ve Xlark_Tades, çiçeklerinizi aldım, çok ama çok teşekkür ediyorum Sevdiklerime verdiğim bir çiçeğim vardı, kabul denler tam da sahiplerini bulmuş ne güzel ama daha almayanlar var ve devamında uzun zamandır bi liste yapmıyordum, sanırım zamanı geldi Lady is first SEDOŞUM, OLIVIACIĞIM BENİMM, GECE YAĞMURUM, LİLACCIĞIM, YUMOTEM, SARDUNYAM, LEYLACIĞIM, MUGMUGE, MINEU, AÇACIĞIM, NATHALIACIĞIM, SELİNCİGİM, AYSUMCUĞUM, GULLLÜM, Çok sevgili ŞÜHEDA, SESSİZLİĞİN KIZI, XPRENCESX, FROZEN, FOSFORLUM... VE BAYLAR, CANIM ARKADAŞIM TAURUS VE TAYFASI DÜLDÜL, RAMAZAN DAVULCUSU, SERMIN VE ARAMİS, LEVIATHAN, EGZORSIST, MOSYNA, DİPNOT, XLAR-TADES, ANUBİS, BODRUMLU, KAHİN, PALE, ERBAY, THE BOSS, BİLİMSELCİ, YAM_YAM, GECE KUŞU, FIGGARO, TAN VAKTİ, JÖN, SAYMAN, MANİDAR, Fazla tanımasam da bu forumun demirbaşlarından olduklarını düşündüğüm EGZORSIST, SIYAHX,KAAN_BEBETO... Bu çiçeğimi de TÜM UNUTTUKLARIMA, (AFFEDİNNNNN ) ççok incesinizz,tesekkur ve benim için de degerlisiniz gloriaa. cicek ekleyemiom yine de tum foruma cicek idare edin artık hiç yoktan iidir.alın size çicek Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gloriacigimm,oncekilerden de unutmusum alayim,simdiki de cok mutlu etti.Ben de seni seviyorum,cok tesekkur ederim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 çiçeğim gloria ve sevimli kusenciğim naty teşekkürlerrrrr sizi seviyorummm :hug: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bunlar da bu forumdaki tüm sevdiklerime siz kendinizi biliyorsunuz Biliriz elbette.. Teşekkürler.. Tüm arkadaşlarıma ve almak isteyenlere gelsin.. Ben aldım bile .. VE BAYLAR, CANIM ARKADAŞIM TAURUS VE TAYFASI DÜLDÜL, RAMAZAN DAVULCUSU, SERMIN VE ARAMİS, LEVIATHAN, EGZORSIST, MOSYNA, DİPNOT, XLAR-TADES, ANUBİS, BODRUMLU, KAHİN, PALE, ERBAY, THE BOSS, BİLİMSELCİ, YAM_YAM, GECE KUŞU, FIGGARO, TAN VAKTİ, JÖN, SAYMAN, MANİDAR, Fazla tanımasam da bu forumun demirbaşlarından olduklarını düşündüğüm EGZORSIST, SIYAHX,KAAN_BEBETO... Bunu da aldım teşekkür ederim.. Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Teşekkür ederim Gloria beni de hatırladığın için.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Düldüüüüll Ben hepinizin yerine teşekkür edecektim ne o ööle sarı lale marı lale,ben hepiniz adına veririm.. Gloria'cığım;Adını saydığın tayfam adına teşekkür ediyorum.Bu hepsinden sana.. Bu da benden olsun,malum yarın Fenerbahçe-Galatasaray maçı var,bugüne özel sarı lale.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 bende kabul ediyorum çiçegini ...saol tşk edrim.. bu çiçek ilk önce ipek ' e sonrada kabul eden herkese Arkadaşım verdiğim çiçeği kabul ettiğin için teşekkür ederim Gönderdiğin çiçeği aldım çok çok teşekkür ederim sağ ol arkadaşım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Lady is first SEDOŞUM, OLIVIACIĞIM BENİMM, GECE YAĞMURUM, LİLACCIĞIM, YUMOTEM, SARDUNYAM, LEYLACIĞIM, MUGMUGE, MINEU, AÇACIĞIM, NATHALIACIĞIM, SELİNCİGİM, AYSUMCUĞUM, GULLLÜM, Çok sevgili ŞÜHEDA, SESSİZLİĞİN KIZI, XPRENCESX, FROZEN, FOSFORLUM... teşekkürler gloria hatırlanmak güzel.. bu güzel papatyada benden sana Alıntı
Φ deli gül Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 benim çiçeğim de bütün media ailesine gelsin . sevgiler....... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Bugünki çiçeğim en vefalı dostum Arman için gelsin. Alıntı
Φ zaman_içinde Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Arman sana kurban olsun Çiçeğim.. Bunca zaman kimse aramıza giremedi giremeyecek de .. Hiç bir art niyetli ye papuç bırakmayıp bana güvendin ve benimle oldun ya ben sana verbilecek değerde çiçek dahi bulamıyorum şu yeryüzünde.. Sizler benim meleklerimsiniz.. Alıntı
Φ zaman_içinde Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Merhaba Eski dostum .. Verecek çiçeğim yok ama yapmacıklıktan uzak gönülden selamlarım var sana bilirsin beni.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 bu çiçek Cyranoya bu Dipnota buda tüm media ailesine Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.