Φ LilaC Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Bu çiçekleri yalnız ve sadece LilaC'a veriyorum... Çünkü: 1- Beni bu forumla o tanıştırdı, 2- Çok iyi birisi, 3- İçimden geldi... Çok teşekkür ederim senin gibi bi arkadaşı foruma kazandırabildiysem ne mutlu bana,sen de çok iyisin saolasın Bu çiçeğim öncelikle yumoteciğime veriyorum paulacığıma ,mineucum,sardunyacım,LilaCım,aysum,taurus,kralx,sessizliğin_kızı,natalia, şimdilik aklıma gelenlere ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda kendileri alabilirler murti abicim sana da çok teşekkür ederim misss gibiymiş çiçeklerin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 herkesin ismini tek tek yazmak istedim, ama isteyen herkes payına düşeni alsın bu çiçekten Aldım topragım tskler Bu çiçeğim öncelikle yumoteciğime veriyorum paulacığıma ,mineucum,sardunyacım,LilaCım,aysum,taurus,kralx,sessizliğin_kızı,natalia, şimdilik aklıma gelenlere ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda kendileri alabilirler Tsk ederim murti çok güzel Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 teşekkür ederim canım arkadaşım... Çok teşekkür ederim Bu çiçeklerden benden sana gelsin olur mu? Vay!! Bana nilüfer çiçeği mi verdin arkadaşım,teşekkür ederim.. bu gülü kabul eden herkese veriyorum ... gönül bahçemden .... Ben kabul ettim hatta bide teşekkür ettim.. Bu çiçeğim öncelikle yumoteciğime veriyorum paulacığıma ,mineucum,sardunyacım,LilaCım,aysum,taurus,kralx,sessizliğin_kızı,natalia, şimdilik aklıma gelenlere ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda kendileri alabilirler Teşekkür ederim Murti'cim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Knock Knock!! İçeride kimse var mı..? Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 tşk ederim sedelina geç gördüm kusuruma bakma kabul edersen buda benden sana Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Knock Knock!! İçeride kimse var mı..? evet.. buyrun bişimi istemiştiniz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 yok kapıyı açanlara çiçeğimi vericem de.. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 yok kapıyı açanlara çiçeğimi vericem de.. bi üstadtan çiçek almak güsel tabi eğer çiçeği verme konusundaki fikriniz değişmedise.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 beyaz gülü tüm arkidişlerime veriyorum ... kabul eden herkese Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bi üstadtan çiçek almak güsel tabi eğer çiçeği verme konusundaki fikriniz değişmedise.... Neden değişsin ki,zaten birtek sen açtın kapıyı.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 ustteki arkadaslarin ciceklerinden biraz alabilirim di mi,ihtiyacim var zaten ben de vereyim Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 yok kapıyı açanlara çiçeğimi vericem de.. merhaba buyrun kimi aramıştınız? bende alabilirmiyim çiçeklerden Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 merhaba buyrun kimi aramıştınız? bende alabilirmiyim çiçeklerden Buyrun lütfen.. ustteki arkadaslarin ciceklerinden biraz alabilirim di mi,ihtiyacim var zaten ben de vereyim İstediğin çiçek olsun kardeşim,bu çiçek sana.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 taurus abicim,ozel cicek icin cok tesekkur ederim, cok mutlu oldum,goremesem de ozellikle senin resimlerini neden sansurlediklerini anlamiyorum benim nette.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 taurus abicim,ozel cicek icin cok tesekkur ederim, cok mutlu oldum,goremesem de ozellikle senin resimlerini neden sansurlediklerini anlamiyorum benim nette.. Eee..Suudların aklına sır ermez.. Neyse pembe,güzel bir ağaç çiçeği Leyla'cım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 evet oyle gercekten,cok tesekkurler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Rica ederim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Bu çiçeğim öncelikle yumoteciğime veriyorum paulacığıma ,mineucum,sardunyacım,LilaCım,aysum,taurus,kralx,sessizliğin_kızı,natalia, şimdilik aklıma gelenlere ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda kendileri alabilirler canım teşekkür ederim murticim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Sedelina ve gloria öğretmenler gününüz kutlu olsun tatlışkolarım... forumda bilmediğimiz başka öğretmen arkadaşlar varsa onlarında öğretmenler günü kutlu olsu bu çiçek sizin için... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 ben varım ya tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü şimdiden kutlarım Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 sayın yumote, gloria, sedelina öğretmenler gününüz kutlu olsun. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 teşekkürler keskin kalem :) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 bana çiçek yok muu al bunla idare et Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Ben bildiğim öğretmenleri sayayım: Sedoş,Gloria,Yumote,Güllü,Mosyna.. Öncelikle bu arkadaşlarımın,daha sonra forumdaki diğer öğretmenlerin ve son olarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu olsun.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.