Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 herhalde banaydı... Aldımmm... Bununla mı değiştirim avatarımdakini yoksa ? Tabiki sanaydı,ama değiştirme.O laleler de çok güzel.Ben sana hep sarı lale verdim arkadaşım,bu gece bi değişiklik yapıp nadir bulunan siyah laleyi vericem.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 teşekkür ederdim tauruscumm... Şu alttaki çiçeğin güzelliğine bi bakar mısın lütfen ben de bunları sana vermek isterim ÇOKKKK GÜZELLER YAAAAAAAAA Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Teşekkür ederim de bi kahve molası verelim ne dersin.. Buyur senin kahven.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Teşekkür ederim de bi kahve molası verelim ne dersin.. Buyur senin kahven.. kahveyi de içim ben yatim artık... Olur mu? Hüüüpppp İyi geceler herkese Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 NATHYCİGİM DOĞUM GUNUN KUTLUUUU OLSUNNNNNNNNNNNN BEBEĞİMMMMMM BU DA PASTANNNNNNN (büyük olsun da bütün foruma yetsin di mi ama:) ) BUNLAR DA ÇİÇEKLERİN TATLIMMM Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Ablacım yaaa teşekkür etmekten baska diyecek kelime bulamıorum sana, cok mutlu ettin beni saol seni seviorum Evet pastayı iyi düşünmüşsün.. Zira oburlar hemen doymayabilir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Evet arkadaşlar..1..2...3 Hep beraber.. İyiki doğduuun Naty iyiki doğduuun Natyyy İyiki doğdun iyiki doğduuun iyiki doğduuun NATY.. Güzel torunum hayat sana hep mutluluklar getirsin,iyiki doğmuşsun.. Bu da pastan canım.. Çiçeğimiz de gelsin bakalım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Dedecim , canım, bitanem benim cok tsk ederim.. Seni seviorum yaa Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Mutlu yıllar natalia umarım herşey istediğin gibi olur nice yıllara Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Mutlu yıllar natalia umarım herşey istediğin gibi olur nice yıllara Tsk ederim abi Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 yeşim wardı.....zaten fazla giremiom..onuda göremiomm...yemyeşim... en cok sevdiğim "gül" ona gitsinn.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Sedoş'uma,Güllü'ye,Gülsün'e.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 evrensel-bilimselci ve maser'e bütün forum arkadaşlarıma Sevgili frozen, Çok geç kalmış çiçeğimi lütfen kabul et. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Türk;İlk çiçeğin benden olsun.. Lilaç'cığım bu da sana.. Bu da bu akşam forumdan kaytaran Gloria arkadaşıma.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 çok teşekkür ederim abicim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 bütün forumdaşlara çiçek veriyorum...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 bütün forumdaşlara çiçek veriyorum...... teşekkürler made in turkey.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 teşekkürler made in turkey.. kabul ettiğin için ben teşekkür ederim......taurusmutis........ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 kabul ettiğin için ben teşekkür ederim......taurusmutis........ Ne demek arkadaşım,ne kadar konuşamasakta sen benim saygı duyduğum arkadaşımsın.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 yeşim wardı.....zaten fazla giremiom..onuda göremiomm...yemyeşim... en cok sevdiğim "gül" ona gitsinn.. teşekkür ederim musti.. evet fazla görüşemiyoruz..inş. daha sonra.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Eveeet..Sevgili arkadaşım Gloria,bugün iznini bitirerek işbaşı yapıyor.İlk kahvesi benden olsun bari,iyi çalışmalar.. Ee girmişken çiçeğimizi de verelim bari.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Eveeet..Sevgili arkadaşım Gloria,bugün iznini bitirerek işbaşı yapıyor.İlk kahvesi benden olsun bari,iyi çalışmalar.. Ee girmişken çiçeğimizi de verelim bari.. AYY AYY AYY BENİM CANIM ARKADAŞIMMMM, KAHVENİ İÇTİM İYİ GELDİ, MORAL OLDUUU VALLA... ÇİÇEĞİ DE VAZOYA KOYDUM, Bİ GUZEL KOKLADIM... E ARTIK İŞE BAŞLAYABİLİRİMMMMMM DÜŞÜNCELİ ARKADAŞAIM BENİMMMMMM Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 kimseye çicek vermeye gelmioo :S Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 kimseye çicek vermeye gelmioo :S Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 NATALİAma , sessizliğin_kızına , gece_yağmuruna , mineye, açaya , selinime , paulaya ,gloriayaya, beni unutmakta hep direnen sedelinaya , Murti_Sana , taurusa ve made ine veriyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.