Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Tsk ederim Lilac'cım Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 bu çiçek benden bütün forum halkına ben bi hafta olmicam buralarda sizlerin çok özlicem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 bu çiçek benden bütün forum halkına ben bi hafta olmicam buralarda sizlerin çok özlicem Alıyım barem..Tsk Nereye gidiosun yaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 teşekkürler lilac Celine teşekkür ettim de neden olmıcann? Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Alıyım barem..Tsk Nereye gidiosun yaa Celine teşekkür ettim de neden olmıcann? tatilee gidiorum beni çok ösliceksinis dimi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 teşekkürler lilac Celine teşekkür ettim de neden olmıcann? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 tatilee gidiorum beni çok ösliceksinis dimi Bu kaçıncı tatil be.. Ölecem hasretinden merak etme Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Bu kaçıncı tatil be.. Ölecem hasretinden merak etme wala bende sayamadım kaçıncı olduki bu siz beni öslemeseniste ben sizi çok özlicem bilin bunu emi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 siz beni öslemeseniste ben sizi çok özlicem bilin bunu emi öslemez olurmuyuz yaa bisi unutma tamam mı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 wala bende sayamadım kaçıncı olduki bu siz beni öslemeseniste ben sizi çok özlicem bilin bunu emi Tamam e öslemez olurmuyuz yaa bisi unutma tamam mı Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 öslemez olurmuyuz yaa bisi unutma tamam mı walla garanti weremem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 walla garanti weremem iyi bee unut emi Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 iyi bee unut emi yoq kıs şaka yapıorum unuturmuyum ben sizi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 yoq kıs şaka yapıorum unuturmuyum ben sizi duygu sömürücü sömür sömür hazır bulmuşken Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 duygu sömürücü sömür sömür hazır bulmuşken Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Natalima ve seline Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 çok teşk. aysum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Tsk ederim yaf Bu da size gelsin.. Aysum , Selin, Vişnem , Eren, Erbay , Dedem... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 teşekkür ederim canım Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 ayy teşk. ede ede bi hal oldum yaf teşk. natalii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 bugün gerçekten de bu başlığa uyacağım ve üç kişiye çiçek vereceğim... Alınmayın arkadaşlar lütfen içimden oyle geldi sadece bugünlük olur mu? SEDOŞUMMMMMM GEL ARTIK YAWWWWWW, GÜNLERİ SAYA SAYA BİTİREMEDİK HAAAAA..... Kendini unutturmadığın ve bu kadar sevdirdiğin için (ay sonuna gelecen di mi?) TAURUSCUMM, BİR ŞEY DAHA ÖĞRENDİM SENDEN... Öğrendiklerim, öğreneceklerimden hala azzzz devam lütfennnnnn (Hep sen mi yollayacaksın laleleri bugün de ben sana yolluyorumm bir lale) GULLLCUGUM, seni sevmek için bir anlam gerekmiyor. SEVİYORUM İŞTE YAAAAAA... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Tsk ederim yaf Bu da size gelsin.. Aysum , Selin, Vişnem , Eren, Erbay , Dedem... canım torunum benim.. TAURUSCUMM, BİR ŞEY DAHA ÖĞRENDİM SENDEN... Öğrendiklerim, öğreneceklerimden hala azzzz devam lütfennnnnn (Hep sen mi yollayacaksın laleleri bugün de ben sana yolluyorumm bir lale) Çok teşekkür ederim canım arkadaşım,aldığım en güzel çiçek.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Çok teşekkür ederim canım arkadaşım,aldığım en güzel çiçek.. ben de cok begendim bu laleyi avatarımdakiyle degiştirecem şimdi:) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 ben de cok begendim bu laleyi avatarımdakiyle degiştirecem şimdi:) Bak buda güzel.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Bak buda güzel.. herhalde banaydı... Aldımmm... Bununla mı değiştirim avatarımdakini yoksa ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.