Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 sadece kralx'e.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Bu çiçek, bana resim yapıştırmayı öğreten DİPNOT dostuma... Pardon, yanlış öğrettin galiba çiçek yerine karpuz çıkıyor. Umarım bir boş zamanında bir kez daha öğretirsin. Şimdiden teşekkürler. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Bu ikinci çiçeğim de dürüstlüğünü sevdiğim forumdaşım SARDUNYA' ya Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Bu çiçek, bana resim yapıştırmayı öğreten DİPNOT dostuma... Pardon, yanlış öğrettin galiba çiçek yerine karpuz çıkıyor. Umarım bir boş zamanında bir kez daha öğretirsin. Şimdiden teşekkürler. Çiçeğini koklayamadık ama dostluğumuzun bu sıcak havalarda dahima karbuz lezzetinde olduğu bilincini bize tattıran sevgili bilimselciye gelsin bu çiçek.. Kendisini sevgi ve saygılarımı belirtmekten çekinmediğim çok az insandan biri olması benim için başka bir anlam taşıyor... . Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Bu çiçek, bana resim yapıştırmayı öğreten DİPNOT dostuma... Pardon, yanlış öğrettin galiba çiçek yerine karpuz çıkıyor. Umarım bir boş zamanında bir kez daha öğretirsin. Şimdiden teşekkürler. :D Güldürdün beni Bilimselci.. Çiçeğini koklayamadık ama dostluğumuzun bu sıcak havalarda dahima karbuz lezzetinde olduğu bilincini bize tattıran sevgili bilimselciye gelsin bu çiçek.. Kendisini sevgi ve saygılarımı belirtmekten çekinmediğim çok az insandan biri olması benim için başka bir anlam taşıyor... . Bu çiçeğim,Sevgili Dipnot'a,Gece Kuşu'na ve Bilimsel'ciye.Ortak paydalar bulabildiğimiz için mutluyum arkadaşlarım.. Bu çiçeğim de bizi bırakıp tatile giden Gloria'ya.Seni şimdiden özledim.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 :D Güldürdün beni Bilimselci.. Bu çiçeğim,Sevgili Dipnot'a,Gece Kuşu'na ve Bilimsel'ciye.Ortak paydalar bulabildiğimiz için mutluyum arkadaşlarım.. Yaşanmışlıklar ortak paydalar yaratıyor ki bunu anlayabilmek gerçekten zor değil... Asıl dostlukları baki kılma çabasında olanları anlamak gerekiyor... Sizinle aynı düşüncedeyim ve sizi anlıyor olmanın mutluluğunu yüreğimde hissediyorum sevgili taurusmutis... Bu çiçeğim size gelsin istiyorum... Dost sevgilerimle... . Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Yaşanmışlıklar ortak paydalar yaratıyor ki bunu anlayabilmek gerçekten zor değil... Asıl dostlukları baki kılma çabasında olanları anlamak gerekiyor... Sizinle aynı düşüncedeyim ve sizi anlıyor olmanın mutluluğunu yüreğimde hissediyorum sevgili taurusmutis... Bu çiçeğim size gelsin istiyorum... Dost sevgilerimle... . Canımsın,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 bunlarda benden yam-yam'a gelsin onun kadar bilgili birine sadece çiçek yollamayı uygun bulmadım bilim adına yaptığı araştırmalar için teşekkür ediyorum kendisine, her ne kadar forumda çok sert bir havası olsada espirili ve dosthane yaklaşımı için de ayrıca teşekkürler. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 bunlarda benden yam-yam'a gelsin onun kadar bilgili birine sadece çiçek yollamayı uygun bulmadım bilim adına yaptığı araştırmalar için teşekkür ediyorum kendisine, her ne kadar forumda çok sert bir havası olsada espirili ve dosthane yaklaşımı için de ayrıca teşekkürler. Çok teşekkür ederim sevgili sardunyam. İnan söyleyecek bir şey bulamadım. Dostluğun samimi ve beni mahcup eden ifadelerin..... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Sayın taurusmutis, Kararlı yurtsever ortak paydamızın olduğundan çok mutluyum. Diğerlerinde de birleşmek ümidiyle... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Bu çiçek, bana resim yapıştırmayı öğreten DİPNOT dostuma... Pardon, yanlış öğrettin galiba çiçek yerine karpuz çıkıyor. Umarım bir boş zamanında bir kez daha öğretirsin. Şimdiden teşekkürler. Hiç bu kadar güleceğim yoktu... Sağolasın sevgili bilimselci... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 dogville. bunlar da benden sana, çok hoş bir espiriydi saolasın... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 dogville. bunlar da benden sana, çok hoş bir espiriydi saolasın... şimdi ben sardunyaya ormanları dermezmiyim... teşekkürler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 şimdi ben sardunyaya ormanları dermezmiyim... teşekkürler meşe ormanı olsun mümkünse rica ederim arkadaşım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 meşe ormanı olsun mümkünse rica ederim arkadaşım Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Bu çiçeğim,Sevgili Dipnot'a,Gece Kuşu'na ve Bilimsel'ciye.Ortak paydalar bulabildiğimiz için mutluyum arkadaşlarım.. Aynı duygu ve düşüncelerle... tna Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 emeğine saygısızlık yaptığım için özür anlamında eren e Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Anneme ve babama gelsin bunlar... bu forumda değiller ama içimden geldi... bana verdikleri emekler için ve bana duacı oldukları için. insanın sağlığı bozulunca en fazla anne ve babası yanıyor, anne ve babanızın kıymetini bilin gerçekten onlar evlatları için çok fedakarlar Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 dostluğu ve arkaşdaşlığı bilen herkeze gelsin bu çiçek gerçek anlamda dost ve arkadaşlık kurmak zordur . bu zorluğu başaran insanın dostu ve arkadaşı çok olur... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 dostluğu ve arkaşdaşlığı bilen herkeze gelsin bu çiçek gerçek anlamda dost ve arkadaşlık kurmak zordur . bu zorluğu başaran insanın dostu ve arkadaşı çok olur... Ben nacizane aldım,teşekkür ettim arkadaşım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 dostluğu ve arkaşdaşlığı bilen herkeze gelsin bu çiçek gerçek anlamda dost ve arkadaşlık kurmak zordur . bu zorluğu başaran insanın dostu ve arkadaşı çok olur... Artos'cuğum sanırım beni kasdettin arkadaşım ben üzerime alındım ve teşekkür ettim. Sen kimin en iyi arkadaşısın bakem? Baş harfi S değil mi? buda benden sana gelsin o zaman bak sana en sevdiğim çiçeği verdim, beyaz papatyalar kıymetini bil... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 dostluğu ve arkaşdaşlığı bilen herkeze gelsin bu çiçek gerçek anlamda dost ve arkadaşlık kurmak zordur . bu zorluğu başaran insanın dostu ve arkadaşı çok olur... bi tanede ben alabilir miyim bu çiçekten Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 bütün media ailesine gelsin çiçeklerim................ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 bütün media ailesine gelsin çiçeklerim................ Ne güzel bir ifade bu,teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.