Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ahanda essahtan döndüm

yaw insan özlüyor beaa..

bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu,geceyağmuru, yumote paula, sedelina, (burda değil ama olsun), :P gloria, natalia, mineu, aça, gulll, erbay, sayman, figarro, focal, jön, artos32, celine, aysum,taurusmutis, ve de Tan_Vakti hepinize merhabalar...

çiçeklerim siz dostlara ve kalbinde sevgi barındıranlara gelsin...

033407qz.jpg

hayatınız çiçekler kadar renkli geçsin, fikir ayrılıklarımız ve hayat görüşlerimiz renklerimiz olsun.

canımmm ablammmm sen bitanesin canım benim çok sağolasın :flowers: iyi olmanı görmek süperrrrrrr öptüm canım ya :) :) :wub:

Gönderi tarihi:

Ahanda essahtan döndüm

yaw insan özlüyor beaa..

bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu,geceyağmuru, yumote paula, sedelina, (burda değil ama olsun), :P gloria, natalia, mineu, aça, gulll, erbay, sayman, figarro, focal, jön, artos32, celine, aysum,taurusmutis, ve de Tan_Vakti hepinize merhabalar...

033407qz.jpg

hayatınız çiçekler kadar renkli geçsin, fikir ayrılıklarımız ve hayat görüşlerimiz renklerimiz olsun.

canım bir tanem sardunyam ben sana gerçeklerini alıyorum sen bana sanal veriyorsun olmuyor ama :D

bende sana burdan yollayacaktım ama sana gerçeklerini vermeyi tercih ediyorum bir tanem :clover:

Gönderi tarihi:

aaaa tan abim gelmiş hoşgelmişşş, bu papatya sana ve sardunyama :)

papatya6ev.jpg

Gönderi tarihi:

aaaa tan abim gelmiş hoşgelmişşş, bu papatya sana ve sardunyama :)

papatya6ev.jpg

teşekkür ederim lilac saolasın buda sana benden ve sardunyamdan...

032347et.jpg

Gönderi tarihi:

ben de çookkk teşekkür ederim :clover:

Gönderi tarihi:

Ahanda essahtan döndüm

yaw insan özlüyor beaa..

033407qz.jpg

Sardunya,

Güzel dost,

Hoş geldin,

Forum yine güzelleşti yine canlanacak.

İyiki varsın(Dipnottan öğrendim ilk sana kullanıyorum)...

:clover:

"fikir ayrılıklarımız ve hayat görüşlerimiz renklerimiz olsun." :clover:

Gönderi tarihi:

Sardunya,

Güzel dost,

Hoş geldin,

Forum yine güzelleşti yine canlanacak.

İyiki varsın(Dipnottan öğrendim ilk sana kullanıyorum)...

:clover:

"fikir ayrılıklarımız ve hayat görüşlerimiz renklerimiz olsun." :clover:

sensin o güzel dost :)

çok teşekkür ederim, sen gerçekten özlediklerimdensin :clover: tartışmaya, atışmaya, ara sıra kızdırmaya devam... :)

jön sanada çok teşekkür ediyorum, sizleri tanımak gerçekten güzel :clover:

Gönderi tarihi:

bana gelmişş sanırım bu çiçek :)

teşekkürler yeşimcim :clover:

Gönderi tarihi:

Uuzn zamandır kimseciklere cicek yollamıyordum... Bugun bi çiçek yollaycam tuttu... Yollim bari. Ben hafta sonu yokum bu arada çiçeklerimle idare ediverin artık sizzz...

Kimlere:

Taurus: canım arkadaşım, dostum olduğun, öğrettiklerin için

Gulll: Kızkardeşim olduğun için

Erbay:Sen de kardeşimsin

Sedoşum:Kalbimdesin

Paulam: İçtenliğin için

Dogville: Cesaretin için

Sardunyam: Aramızdaki varlığın için

Dipnot: Saygılı ve sevgili ve de seviyeli yaklaşımın için

Manidar ve Sayman: Siiz gorunce mutlu oldugum için

Y/K: Senin deyiminle ukala ve fevri tavrın sayesinde söylemek istediklerimi soylettigin için ve adam gibi adam oldugun için

Yumotem: Kıymet bilirliğin için

Sirvana: Benim de kardeşim oldugun için

Mineu: Güçlü olduğun için

Gece Yağmuru, Kriptex: Dostluğa verdiginiz önemi hissettirdiğiniz için

Nathalia'm: Ankara'ya anlam kattığın için, anı defterim için, sevgini göstermekte zorlanmadığın için

Admincim: Mukemmel oldugun için

Kralx: Barışçı yaklaşımın için (Her nekadar bana degilse de yine bunu gormek guzel)

Arkadaşlar unuttuğum birileri var mı bilmiyorum ama varsa lütfen kusura bakmasınlar, işlerim var yogunum arada küçücük bir zamanda yazdım bu isimleri... Hepinizi seviyorum. Hepiniz için, forumdaşım olduğunuz, kotu anlarımda, tanımadığım halde içtenliğinizi, samimiyetinizi hissettirdiginiz için...

Ya çiçeği sonra yollamam gerekecek sanırım bu bilgisayarda bi problem var olmuyo şimdilik size şu web sitesini gonderiyorum. Çiçeği merak edenler için :)

http://www.ipekkocaaydin.com/2005/gelincik-papatya-38.jpg

Gönderi tarihi:

Uuzn zamandır kimseciklere cicek yollamıyordum... Bugun bi çiçek yollaycam tuttu... Yollim bari. Ben hafta sonu yokum bu arada çiçeklerimle idare ediverin artık sizzz...

Gece Yağmuru, Kriptex: Dostluğa verdiginiz önemi hissettirdiğiniz için

Ya çiçeği sonra yollamam gerekecek sanırım bu bilgisayarda bi problem var olmuyo şimdilik size şu web sitesini gonderiyorum. Çiçeği merak edenler için :)

gelincik-papatya-38.jpg

Sanırım artık çiçek görünüyor demi Gloriacım :):wub:

Tşk ederim canım ;):clover::clover:

Gönderi tarihi:

Sanırım artık çiçek görünüyor demi Gloriacım :):wub:

Tşk ederim canım ;):clover::clover:

Gece Yağmuru canımmmm yaaa cıok teşekkürler çiçeğimi yerleştirdiğin için işte bu çiçeği yoluyorum siz arkadaşlarıma

Gönderi tarihi:

Yumotem: Kıymet bilirliğin için

saol gloriam benden de çok çok çok sevdiğim paulam, sardunyam, gloria, tauruscum, sedoş (burda olmasa da),nataliam, gecem,jon, manidar, güçlü, mine, sirvana,tan vakti abimiz, sayman, gull, celine,erbay ve tüm kendini bana yakın hisseden ve beni tanıyanlara forumda bişeyler paylaşabildiğim herkese :)

sizi çok şeviyommm :)

36028floresdoquintal13vm.jpg

Gönderi tarihi:

Kimlere:

Taurus: canım arkadaşım, dostum olduğun, öğrettiklerin için

...

Teşekkür ederim..Bu da benden sana:

d02i00025ue.jpg

saol gloriam benden de çok çok çok sevdiğim paulam, sardunyam, gloria, tauruscum, sedoş (burda olmasa da),nataliam, gecem,jon, manidar, güçlü, mine, sirvana,tan vakti abimiz, sayman, gull, celine,erbay ve tüm kendini bana yakın hisseden ve beni tanıyanlara forumda bişeyler paylaşabildiğim herkese :)

sizi çok şeviyommm :)

Sağol canım,ben de sana zencefil çiçeği vereyim..

hawaiianflowers31024x7685lu.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.