Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Dogville'ye.... tüm içtenliği için .... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Dogville'ye.... tüm içtenliği için .... benim o benim kesin ben Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 benim o benim kesin ben önce üç nokta vardı ismim sonra geldi... umarım olmuştur bu da berceste ye.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 buda dogville'ye , bak bu kelebekte sensin hıı hemen havaya girme sakın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Eren, Gülsün, Birce, Sedelina, Erbay, Taurus, Paula, Güselyas, Sayman, Aysum, Gece, Mine, Aça.. Tşk ederim canım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Bu defa çiçeğimi sadece sevgili Dogville'e vermek istiyorum. Onu yeni yeni tanıyorum ama şimdiden çok sevdim... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Uzun zamandır kimseye çiçek vermedim..Herkese benden.. Bu arada bana çiçek veripte teşekkür etmediklerim varsa.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Uzun zamandır kimseye çiçek vermedim..Herkese benden.. Bu arada bana çiçek veripte teşekkür etmediklerim varsa.. abla yonca göndermekten bıkmadın mı yoksa resim eklemeyi bilmiyo mu ablamıs Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 buda dogville'ye , bak bu kelebekte sensin hıı hemen havaya girme sakın berceste sana çiçek araken bilmem kaç sayılı kanun gereği bu resmi kopyalayamazsıımnız bilmem ne yazdı bak çok zahmete girdim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Bu defa çiçeğimi sadece sevgili Dogville'e vermek istiyorum. Onu yeni yeni tanıyorum ama şimdiden çok sevdim... gloria sen bana çiçek gönderdin bi çelenk orman falan baktım sana minnetle şu küçük çiçek te güzel bak Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 berceste sana çiçek araken bilmem kaç sayılı kanun gereği bu resmi kopyalayamazsıımnız bilmem ne yazdı bak çok zahmete girdim tşk... lale mi bunlar laleyi çok severim de... çok küçük yaw görünmüyor Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 tşk... lale mi bunlar laleyi çok severim de... çok küçük yaw görünmüyor bekle sen bulacam sana bi çiçek Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bekliyorum ... dur bari boş boş beklemeyeyim... boş duranı Allah sevmez Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bekliyorum ... dur bari boş boş beklemeyeyim... boş duranı Allah sevmez [ al berceste aha olacağı buydu Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 ne demek dogvillecim Tşk... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bak sana yahodan gönderiyodum üzgünüz yapışmaz img falan yazdı ben neler eklemek istiyorum da Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 sen nasıl yapıyorsun ki Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 sen nasıl yapıyorsun ki önce resmin üzerine tıklıyorum özelliklerini açıp url miydi neydi kopyalıyorum sonta buraya gelip ağaca basıp yapıştır diyorum olmuyor Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 hayır canım benimm önce resmi kaydet (yada sayfayı kopyala iştee..) sonra http://imageshack.us/ adresine git... resmi oraya koy... host it yap... sonra çıkan ekranda direct to linkteki yazıyı al ve buraya resim ekleye yapıştır... ok Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 hayır canım benimm önce resmi kaydet (yada sayfayı kopyala iştee..) sonra http://imageshack.us/ adresine git... resmi oraya koy... host it yap... sonra çıkan ekranda direct to linkteki yazıyı al ve buraya resim ekleye yapıştır... ok niye doğrudan siteden alamıyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 www.forumarea.net adresinden resim sekmesini tıkla.Orada gözat yazan yerden pc içindeki bir rewsmi aç ve yükle seçeneğini yıkla.verdiği url adresiiniiağaç simgesini tıklayarak Copy paste et.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 www.forumarea.net adresinden resim sekmesini tıkla.Orada gözat yazan yerden pc içindeki bir rewsmi aç ve yükle seçeneğini yıkla.verdiği url adresiiniiağaç simgesini tıklayarak Copy paste et.. yaaaaaaaaa beni oraya yönlendiriyosun ya ip adresimi alacan yada virüs var o sayfada değil mi doğru söyle... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 yaaaaaaaaa beni oraya yönlendiriyosun ya ip adresimi alacan yada virüs var o sayfada değil mi doğru söyle... Aşkolsun.. Bana güvenebileceğini öğrenince bakarsın sen de.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Aşkolsun.. Bana güvenebileceğini öğrenince bakarsın sen de.. bikere bruce ve o gülüş nasıl güveneyim şaka bakarım ben bugün çok denedim sıkıldım artık Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Takılırsan dostça yardım edebilirim. Gloria seni sevdiyse vardır bi sebebi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.