Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 buda natalıama,bebişime. .yaw zorladı benı ben vemıcektım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 saol yazmıştım nolmuş yazıma bugün havan yerinde noldu Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bu çıçekler herkeze gelsin benden sağol be tan abim çiçek veren ellerin dert görmesin... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sağol be tan abim çiçek veren ellerin dert görmesin... Rica ederim canım kardeşim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 saol yazmıştım nolmuş yazımabugün havan yerinde noldu bana mı sordun du Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bugün bana yardım eden kralx ve berceste ye öğrettikleri resim nasıl eklenir gördüğünüz gibi ekleyebiliyorum Demek yardım etmesek hiç çiçek vereceğin yok menfaatçi seni buda dogvılle ve berceste ye..güzel muhabbetler için teşekkurler Tşk.. sedelina... Benden de ikinize bir çiçek gelsin... Bu arada sağda ki sedelina solda ki de dogville Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 olsun ya,ruhen yanımızda hıssettık..bı ara baktım kendım de yoktum Evet dogville sen kalbimizde yaşıyorsun Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Bugün çiçeğim Güzelyaz'a Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Eren, Gülsün, Birce, Sedelina, Erbay, Taurus, Paula, Güselyas, Sayman, Aysum, Gece, Mine, Aça.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 natalıa ve sayman çok teşekkürler Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Teşekkürler Natalia.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Eren, Gülsün, Birce, Sedelina, Erbay, Taurus, Paula, Güselyas, Sayman, Aysum, Gece, Mine, Aça.. Naty'im,torunum.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Evet dogville sen kalbimizde yaşıyorsun soldaki kelebek daha güzel ve berceste hala yıpranık bir haldeyim bu ne demekse tek dayanağım dilimde bozuldu ne diyim Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 enerji içeceği varsa iç... o yoksa pekmez falan dene Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 enerji içeceği varsa iç... o yoksa pekmez falan dene çocukken pekmezi dedem önerirdi dedem bide balık yağ önerirdi ayyyyyyyyyy iyice kalktı midem Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 balık yağı hı derin nefes al geçer Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sadece aileme vereyim bu sefer:Kızlarım Selin ve Güzel'e,torunlarım Güllü,Yumoş ve Naty'e.. Kızlar değerinizi bilin,bu nadir bulunan kaplan orkidesi.. Hadi bak kıyamadım yine Mersine giden Sedoş'a da muz çiçeği vereyim bari.. E şimdi de Gloria'ya vermezsek olmaz,onunki sabit zaten.. Hepinize sevgilerimle.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 teşekkürler taurus... lale bahçeme yeni bi lale daha ekledim sayende Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bu arada bana çiçek verenlere çok mersi der teşekkür eder saygılar sunarım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Dedecim cok güsel cok tsk ederim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 teşekkürler babaaa yani teşekkürler taurus Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Bişey değil canlarımmmm.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.