Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 tamam saptırmayın topiği ya bu çiçeklerim yağmurcuma eklemeyı öğrenıyım gül verecem kızma Bana bak arkadaşım bana hitap şeklin hiç hoşuma gitmedi.....Lütfen tekrarı olmasın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bugün çiçeimi sewgili erbaya ve buluşmaya giden diğer arkadaşlara veriyorum....bizsiz bi buluşma allah cezanızı vermeye insan bizede haber ederdi demi....gelemesek bile haberimiz olaydı(bir yolunu bulur buluşmayı iptal ettirirdim )..........çok kıskandım yaaaaa....bananeeee bende buluşmak istiyorum.......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bugün çiçeimi sewgili erbaya ve buluşmaya giden diğer arkadaşlara veriyorum....bizsiz bi buluşma allah cezanızı vermeye insan bizede haber ederdi demi....gelemesek bile haberimiz olaydı(bir yolunu bulur buluşmayı iptal ettirirdim )..........çok kıskandım yaaaaa....bananeeee bende buluşmak istiyorum.......... kimler buluşmuş yaaa bende buluşmak istiyom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 kimler buluşmuş yaaa bende buluşmak istiyom Allahım ya hiçbişeyden geri kalma emi kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Allahım ya hiçbişeyden geri kalma emi kankim kıss kankim sen istemiyon herhalde buluşmak tabe geri kalmam oda çıkardı aradan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 o zaman çık Atakuleye bekle beni buluşalım benim yükseklik fobim geçince gelirim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 biz buluştuk,erbay,paula,glorıa,sırvana.. yakında yağmurun yanındayım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bugün çiçeimi sewgili erbaya ve buluşmaya giden diğer arkadaşlara veriyorum....bizsiz bi buluşma allah cezanızı vermeye insan bizede haber ederdi demi....gelemesek bile haberimiz olaydı(bir yolunu bulur buluşmayı iptal ettirirdim )..........çok kıskandım yaaaaa....bananeeee bende buluşmak istiyorum.......... belki fızıksel olarak yoktun ama;senden çok bahsetı erbay..hatta aramız da olmanı çok ıstedık.fakat sana ulaşacak bışe yoktu elımızde..aynı şehırdeydık ama .... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 biz buluştuk,erbay,paula,glorıa,sırvana.. yakında yağmurun yanındayım Ne diyorsunnn Ciddi olamazsın Hemen yıllık iznimi alıp dağlara çıkmam lasım :w00t: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Ne diyorsunnn Ciddi olamazsın Hemen yıllık iznimi alıp dağlara çıkmam lasım olsun bızde beraber dağlara çıkarız Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 olsun bızde beraber dağlara çıkarız Kıs sen beni heyecan olsun diye dağlardan aşağı yuvarlarsın yaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 biz buluştuk,erbay,paula,glorıa,sırvana.. yakında yağmurun yanındayım öyle mi ne güsel yapmışsınıs aynı şehirde olmanın faydaları Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ahh ağustos olmayacaktı senin düğünü de basardık ne diyorsun sen dururmuydum ya Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Bende toprağımla buluşayım diyom ama adam alemden beri gelmiyoki Kıs sen daha gitmedin mi Atakuleye hııı kankim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Tsk ederim tan, yumote ve güzelyaz Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga ( ) , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 öncelike burda bulunan dostlarım ve arkadaşlarıma. sardunyam sedelina sirvana paula aça yumote mineu gece yağmuru gull gloria lilac natalia erbay adını unuttuğum olabilir kusura baksınlar.... Lilaç teşekkür ederim.Bu da benden sana.. çok teşekkür ederim bugünküler de herkese gelsin Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Focal,yagmur,mineu,aca,Erbay.Natalie.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Tsk ederim canım Bu da sana Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bugün çiçeimi sewgili erbaya ve buluşmaya giden diğer arkadaşlara veriyorum....bizsiz bi buluşma allah cezanızı vermeye insan bizede haber ederdi demi....gelemesek bile haberimiz olaydı(bir yolunu bulur buluşmayı iptal ettirirdim )..........çok kıskandım yaaaaa....bananeeee bende buluşmak istiyorum.......... belki fızıksel olarak yoktun ama;senden çok bahsetı erbay..hatta aramız da olmanı çok ıstedık.fakat sana ulaşacak bışe yoktu elımızde..aynı şehırdeydık ama .... bi dahakine gelmezsen küserim bak.. Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Tsk ederim canım Bu da sana bende tesekkür ederim sana.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 yumoteciğim bu arada bu bugun sana soz verdigim lavantaaaa... öptüm tatlımmm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Tsk ederim tan, yumote ve güzelyaz Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga ( ) , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... Tşk ederim Natalıam Focal,yagmur,mineu,aca,Erbay.Natalie.. Tşk ederim Apolyont Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ahh ağustos olmayacaktı senin düğünü de basardık ne diyorsun sen, dururmuydum ya ohhhhhhhh iyi ki ağustosta nikah kıss sedoş yine durma kıss çık gel Kıs sen daha gitmedin mi Atakuleye hııı kankim kıss kankim benim atakuleye çıkmaya vaktim mi var hem sen gelene kadar bende kule olurum orda: Minikule Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... tşk toprağım Focal,yagmur,mineu,aca,Erbay.Natalie.. tşk apollo Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 nataliacımm , made in turkey , birdahaki seferde mutlaka sizlerde olmalısınız çiçeğim sizin için ve buda diğer arkadaşlarım için : sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,sardunyacım,güzelyazım,açacım,gulllcum,celinecim,nataliacım,gülsünüm,minecim,yağmurcum,kriptexim,yeşimcim,serenadecim,sirvanacım,gloriacım,tauruscum,focalcim,erbayum,armanım,tancım,manidarım,kralxim,saymanım,dipnotum,medikalim,erenim, oyy daha warmıydı yaw , hatırlayamadığım warsa çıksın ortayaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.