Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

tamam saptırmayın topiği ya

bu çiçeklerim yağmurcuma

eklemeyı öğrenıyım gül verecem kızma :D

Bana bak arkadaşım bana hitap şeklin hiç hoşuma gitmedi.....Lütfen tekrarı olmasın -_-

Gönderi tarihi:

bugün çiçeimi sewgili erbaya ve buluşmaya giden diğer arkadaşlara veriyorum....bizsiz bi buluşma allah cezanızı vermeye insan bizede haber ederdi demi....gelemesek bile haberimiz olaydı(bir yolunu bulur buluşmayı iptal ettirirdim :devil::lol: )..........çok kıskandım yaaaaa....bananeeee bende buluşmak istiyorum.......... :(

:clover::wub::clover::wub::clover:

Gönderi tarihi:

bugün çiçeimi sewgili erbaya ve buluşmaya giden diğer arkadaşlara veriyorum....bizsiz bi buluşma allah cezanızı vermeye insan bizede haber ederdi demi....gelemesek bile haberimiz olaydı(bir yolunu bulur buluşmayı iptal ettirirdim )..........çok kıskandım yaaaaa....bananeeee bende buluşmak istiyorum..........

kimler buluşmuş yaaa :unsure:

bende buluşmak istiyom :crying:

Gönderi tarihi:

Allahım ya :lol: hiçbişeyden geri kalma emi kankim :lol::stuart:

kıss kankim sen istemiyon herhalde buluşmak :angry:

tabe geri kalmam -_- oda çıkardı aradan :D:lol:

Gönderi tarihi:
bugün çiçeimi sewgili erbaya ve buluşmaya giden diğer arkadaşlara veriyorum....bizsiz bi buluşma allah cezanızı vermeye insan bizede haber ederdi demi....gelemesek bile haberimiz olaydı(bir yolunu bulur buluşmayı iptal ettirirdim :devil::lol: )..........çok kıskandım yaaaaa....bananeeee bende buluşmak istiyorum.......... :(

belki fızıksel olarak yoktun ama;senden çok bahsetı erbay..hatta aramız da olmanı çok ıstedık.fakat sana ulaşacak bışe yoktu elımızde..aynı şehırdeydık ama .... :clover:

Gönderi tarihi:

Ne diyorsunnn :crying: Ciddi olamazsın :crying: Hemen yıllık iznimi alıp dağlara çıkmam lasım :unsure::w00t::w00t::lol::wub:

olsun bızde beraber dağlara çıkarız :D

Gönderi tarihi:

biz buluştuk,erbay,paula,glorıa,sırvana..

yakında yağmurun yanındayım :D

öyle mi :) ne güsel yapmışsınıs ;)

aynı şehirde olmanın faydaları :(

Gönderi tarihi:

Tsk ederim tan, yumote ve güzelyaz :P

Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga ( :P ) , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade...

789qu.png

Gönderi tarihi:

öncelike burda bulunan dostlarım ve arkadaşlarıma.

sardunyam

sedelina

sirvana

paula

aça

yumote

mineu

gece yağmuru

gull

gloria

lilac

natalia

erbay

adını unuttuğum olabilir kusura baksınlar....

rose6cr9pt6ha.jpg

Lilaç teşekkür ederim.Bu da benden sana..

ac14c1b332.jpg

çok teşekkür ederim

bugünküler de herkese gelsin :clover::clover:

Gönderi tarihi:

belki fızıksel olarak yoktun ama;senden çok bahsetı erbay..hatta aramız da olmanı çok ıstedık.fakat sana ulaşacak bışe yoktu elımızde..aynı şehırdeydık ama .... :clover:

bi dahakine gelmezsen küserim bak.. :(

Gönderi tarihi:

yumoteciğim bu arada bu bugun sana soz verdigim lavantaaaa...

bulten_1_lavanta.jpg

öptüm tatlımmm

Gönderi tarihi:

Tsk ederim tan, yumote ve güzelyaz :P

Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga ( :P ) , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade...

Tşk ederim Natalıam :wub::clover:

Focal,yagmur,mineu,aca,Erbay.Natalie.. lilien2bp.gif

Tşk ederim Apolyont ;):clover:

Gönderi tarihi:

ahh ağustos olmayacaktı senin düğünü de basardık ne diyorsun sen, dururmuydum ya

ohhhhhhhh :rolleyes: iyi ki ağustosta nikah :D

kıss sedoş yine durma kıss çık gel :D:hug:

Kıs sen daha gitmedin mi Atakuleye hııı kankim

kıss kankim benim atakuleye çıkmaya vaktim mi var <_<

hem sen gelene kadar bende kule olurum orda: Minikule :w00t:

Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Çirkin yaratıga , Erbay, Aysum, Aça, Paula, Dedeme, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade...

tşk toprağım :clover::wub:

Focal,yagmur,mineu,aca,Erbay.Natalie..

tşk apollo :D:clover:

Gönderi tarihi:

nataliacımm , made in turkey , birdahaki seferde mutlaka sizlerde olmalısınız :clover:

çiçeğim sizin için :wub:

sar305gler5bu.jpg

ve buda diğer arkadaşlarım için : sedoşcum,yumoşcum,aysumcum,sardunyacım,güzelyazım,açacım,gulllcum,celinecim,nataliacım,gülsünüm,minecim,yağmurcum,kriptexim,yeşimcim,serenadecim,sirvanacım,gloriacım,tauruscum,focalcim,erbayum,armanım,tancım,manidarım,kralxim,saymanım,dipnotum,medikalim,erenim,

oyy daha warmıydı yaw , hatırlayamadığım warsa çıksın ortayaa :blushing:

gl2ux.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.