Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 çiçek verenlere benda habu yapraklari veriyrum.... her zamanki gibi beni sevmeyenlerde fuşkiyle idare etsun.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yahu arkadaşım burada millet tersindenmi kalkıyor.. Lafı konttanmı anlıyor.. Yoksa bana bir garezmi besliyorsunuz.. Ne bu ya.. Zoruma gidecek ne var.. Senden ne çiçek beklicem.. Anam değilsin babam değilsin arkadaşım değilsin.. Gelmesin bana hiçbirinizin çiçeği vermeyin kardeşim vermeyin.. Vallahi billahi istemiyorum.. Orada sadece bir izlenimim belirttim.. Allahım yarabbim sabır sabır ..... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 öncelike burda bulunan dostlarım ve arkadaşlarıma. sardunyam sedelina sirvana paula aça yumote mineu gece yağmuru gull gloria lilac natalia erbay adını unuttuğum olabilir kusura baksınlar.... teşekür ederim tan vakti.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 tan abime, sardunyama bi de taurusmutise gelsin bugünkü çiçeklerim buyrun mis kokulu çiçeklerimi Lilaç teşekkür ederim.Bu da benden sana.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yav nereden açtım şu topici elim ayağım kırılsaydıda açmasaydım.. Bir daha bu topice yazarsam Allah belamı versin.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yahu arkadaşım burada millet tersindenmi kalkıyor.. Lafı konttanmı anlıyor.. Yoksa bana bir garezmi besliyorsunuz.. Ne bu ya.. Zoruma gidecek ne var.. Senden ne çiçek beklicem.. Anam değilsin babam değilsin arkadaşım değilsin.. Gelmesin bana hiçbirinizin çiçeği vermeyin kardeşim vermeyin.. Vallahi billahi istemiyorum.. Orada sadece bir izlenimim belirttim.. Allahım yarabbim sabır sabır ..... kralx art nişyetli okuyorsun yazıları ondan gözüne çarpıyor o izlenimlerin kusura bakma öyle.. ve kimse tersinden kalkmış değil sadece sen olayları ters algılıyorsun sorun orda. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 öncelike burda bulunan dostlarım ve arkadaşlarıma. sardunyam sedelina sirvana paula aça yumote...... saolasın tan teşekkürler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 gloria çiçek pazarında lale kalmamış bunu gönderiyorum Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 çiçek veren herkesee çok teşekkür ederim , hepinizi sewiyorummm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 sedoşa, paulaya, taurusa, gloriaya, sardunyama, krala, nataliaya, geceme, açaya, celinee, mineye, saymana, erbaya,tan abiye Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 canımmmmmmm yumotemmm benimmmmmmmm bak bu lavantalar da senin için Kokusu baş ağrısına iyi gelir. Kuvvet verici ve sakinleştirici özelliği vardır. Kokla kokla ki kendini daha iyi hisset oldu mu tatlımmmmmmm http://www.bahce.biz/bitki/dismekan/resiml...ula_dentata.jpg canım yaaa bazen bu bilgisayar resimleri gondermemi engelliyo ama aksam sana bi kucak dolusu lavanta gonderecem sozzzzz... Seni cok seviyorumm beeeee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 habu yapraklari bana çiçek verenler veriyrum...... beni sevmeyenler fuşkinizi paket mi alursunuz yoksa eldemi..... Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 uyyyyy sen kime veriysun o fişkileri. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 sedoşa, paulaya, taurusa, gloriaya, sardunyama, krala, nataliaya, geceme, açaya, celinee, mineye, saymana, erbaya,tan abiye bitanem pamuk şekerimm , çok tatlısın sen bee , Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 eee bi hoşgeldın çiçeği alalım şöyle kokulusundan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 sana tütün ağacı versek olmaz mı nene.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 benden de..... sedoşa, paulaya, taurusa, sardunyama, krala, nataliaya, geceme, açaya, celinee, mineye, saymana, erbaya, sevgili erene ve gloria ya gerçi beni unuttu galiba ama ben yine de hepinizi seviyorum dostlarım. şu sıralar zor günler geçiriyorum o yüzden moralim baya bozuk. aça, gecem, kral, natalia, sardunya, sedelina, paula, sayman, eren.. bana gönderdiğiniz çiçekler benim için çok önemliydi bu arada tekrar teşekkür ederim. hepinizi seviyorum dostlarım Çok tşk ederim yumotem gece yağmuru Tşk ederim abicim sedoşa, paulaya, taurusa, gloriaya, sardunyama, krala, nataliaya, geceme, açaya, celinee, mineye, saymana, erbaya,tan abiye Bir daha tşk ederim yumotem Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bu çiçeğimi,Taş yürekli,Gece yağmuru,mineu,AÇA,sedelina,sirvana,Eren,Erbay,Gülsün,celine,kriptex,yumote, paula,natalia,tan vakti,focal,sayman,sardunyam,ve adını saymadığım ama sevdiğim herkese armağan ediyorum.iyiki varsınız iyiki arkadaşımsınız.... Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bu çiçeğimi,Taş yürekli,Gece yağmuru,mineu,AÇA,sedelina,sirvana,Eren,Erbay,Gülsün,celine,kriptex,yumote, paula,natalia,tan vakti,focal,sayman,sardunyam,ve adını saymadığım ama sevdiğim herkese armağan ediyorum.iyiki varsınız iyiki arkadaşımsınız.... bana da versen elıne mi batardı aman aman çokmu zor yani yapıştır bı çiçek bana da Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bu çiçeğimi,Taş yürekli,Gece yağmuru,mineu,AÇA,sedelina,sirvana,Eren,Erbay,Gülsün,celine,kriptex,yumote, paula,natalia,tan vakti,focal,sayman,sardunyam,ve adını saymadığım ama sevdiğim herkese armağan ediyorum.iyiki varsınız iyiki arkadaşımsınız.... Tşk ederim Güzelim yazım bana da versen elıne mi batardı aman aman çokmu zor yani yapıştır bı çiçek bana da Kıs elinemi yapışırdı sanki Ben vereyim bi çiçek sana ok Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 bu çiçeğimi,Taş yürekli,Gece yağmuru,mineu,AÇA,sedelina,sirvana,Eren,Erbay,Gülsün,celine,kriptex,yumote, paula,natalia,tan vakti,focal,sayman,sardunyam,ve adını saymadığım ama sevdiğim herkese armağan ediyorum.iyiki varsınız iyiki arkadaşımsınız.... saol güzelim yazım al sana , sirvanaya, gülsüne,focale,kriptexe,erene bi de dowjones sörfçü var ya ( diğer çiçekte adını yazamadıklarıma yani) Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Kıs elinemi yapışırdı sanki Ben vereyim bi çiçek sana ok sağol ya bi sen hayırlı çıktın,senın eline yapışmamış evet.ama yonca vermışsın bız otçullardamıyız yaw Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 sedoşa, paulaya, taurusa, gloriaya, sardunyama, krala, nataliaya, geceme, açaya, celinee, mineye, saymana, erbaya,tan abiye Yumoş torunum benim,çok teşekkür ederim.Bu da benden sana.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.