Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 son 7 sayfada bana çiçek gönderen ; natalia, Sardunyam, paula, gece yağmuru çiçeklerinixi aldım hepsi de cok guzel kokuyorrr... Miss gibi teşekkür ediyorummm canlarım bu çiçekler de bende size Sevgili Adminlerimiz bu çiçeği de kabul ederseniz size gondermek isterim... Saygıya değiyorsunuz.. ve Bilimselci... Unutmayanlardan ve unutturmayanlardan oldugun için... Hassasiyetin için... "Bu cicekler forumdaki herkese" diye çiçek yollayan herkes için... Teşekkürler gittim bennnnnnnn herkese iyi geceler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Evet Arkadaşlar; Sanırım sonunda sular duruldu.. Evet sonun da sular duruldu,demek ve yazmak bıkaç sanıyelık iş.ama biliyorsun o gece ne kadar ağladığımı bu tadsızlıklar yüzünden... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Arkadaşlar, ben gene 15 gün yokum, bilimselci özür diliyorum, seninle tartışmayı özleyeceğim. yam_yam, dipnot, gecekuşu, sedelina, gloria, aça, gece yağmuru, natalia, mineu, paula, taurusmutis, gulll, sayman, focal, yumote, figgaro, celine, arman, erbay, gülsün, taş yürekli, jön, ve tabiki Tan'ıma kendinize dikkat edin, sizleri seviyorum, kutuplaşmadan söz edenleri kınıyorum, insanlar tanışırlar ya birbirlerini severler ya sevmezler, bunun adı gruplaşma değildir. Duyguların ortak paylaşımıdır, aynı dili konuşmak değil, aynı duyguları paylaşmak önemlidir. saygılar çiçeklerim sizler için... unuttuğum kimse yok... bilinçli yazıldı... Ablacım tşk ederim Umarım çabuk gelirsin... ne zamandır çiçek vermiyodum , buyrun bakalım yapraklara canım arkadaşlarım benim en güsel çiçeklerim : yağmuruma tüm içtenliğimle ve kalbimle , gönderiyorumm tşk ederim paulam son 7 sayfada bana çiçek gönderen ; natalia, Sardunyam, paula, gece yağmuru çiçeklerinixi aldım hepsi de cok guzel kokuyorrr... Miss gibi teşekkür ediyorummm canlarım bu çiçekler de bende size Tşk ederim gloriam Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina, Jön, Azizil, Berceste, Şevval, Yumote, Güzelyaz… Tşk ederim Eren Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Şüheda,Sudamlası,alaTurka,Terapi,ahirzaman,Evrensel,Aça,kralx,Eren,selef61,ayhan,shankara,bekir,maryam,dogville,adrenalin,cerenimo ve Yamyam'a... Teşekkür ederim canım; bende bazı arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum fakat bir türlü resim yüklemeyi beceremediğimden resimsiz olcak ama siz en güzelini düşünün. Bercestem,sudamlası,bekirim,geceyağmurum,natalim,aysum,sedelinam,taurus,ahirzaman,terapi,mineu,birce,aça gülsüm,acaba unuttuğum varmı varsa kendini hatırlatsın lütfen hepinize kucak dolusu sevgiler.... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Sayın yöneticim ortada dolaşan ihbar lafı bildiğiniz üzre bana ait.. Ama bakıyorumda şahsınızın nazarında da idama mahkum edildik ve bir uyarı yedik.. Beni tanırsınız yağıda sevmem yağcıyıda.. Size mezkur şahsı ihbar ederken ki, aslında açık yazdım gizli değil.. Bu şahsın yaptığı bu fiilden nefret ettiğim için yazdım.. Opluk yaptığım birçok sohbet içerikli sitelerde userlerden özellikle böyle şeylerin ihbarını istiyorduk... Ama gördümki burada durum çok farklı.. Forum yöneticisi, olup bitenden memnunsa bize halt etmek düşer... Bundan sonrada karışmam.. Bugünki çiçeklerim grubu olmayan bağımsızlara.. kralx sevgili kardeşim bu konu üzerinden neden bukadar ısrarcısın anlamış değilim belki sende orda olmak istiyorsun ama olamıyorsun belkide bu uğpraşmaların ondandır diye düşünüyorum. ama bana sorarsan burda gece timi adıyla nitelendirdiğin kişiler herkez olabilir gece burda olmak bu time giriyorsa bence çoğu kişi bu timdedir. belki bir gün sende burda olabilirsin olabirsin dedim ama bu yapıyla ve davranışla asla olamazsın insanlarla mualefet olarak dost olunmaz iyi ılımlı ve sevecen yaklaştığında dost olabilirsin bunu unutma .. sevgi ve saygılarımla. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Teşekkür ederim canım; bende bazı arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum fakat bir türlü resim yüklemeyi beceremediğimden resimsiz olcak ama siz en güzelini düşünün. Bercestem,sudamlası,bekirim,geceyağmurum,natalim,aysum,sedelinam,taurus,ahirzaman,terapi,mineu,birce,aça gülsüm,acaba unuttuğum varmı varsa kendini hatırlatsın lütfen hepinize kucak dolusu sevgiler.... Gönüldaşım tşk ederim Bu çiçeklerde sana Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bu çiçekleri burda bulunan herkeze yolluyorum uyumlu ve uyumsuz olanlarda dahil timde olanlara olmayanlara gerçekten dost ve insancıl olan tüm dostlara .... ve sevmesini bilen kıskanmayan ve ayrım yapmayan dostlara. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Sayın TANVAKTİ bu konuyu kapatmıştık.. Hiç bir gruba ait olmak istemiyorum.. Ben sadece turkish-media üyesiyim.. Gerçi arkadaşlarımız öyle bir gruplaşmanın olmadığını söylediler, tamam dedik.. İnşallah bir daha bu konuda yorum yapmazsınız, hele kişiliğimle ilgili hiç yapmazsınız.. Tekrar ediyorum bu konudaki ısrarımın tek sebebi gruplaşmayı sevmememdir.. Sanırım anlaşıldı.. Çiçek veren tüm arkadaşlara teşekür ediyorum.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ozaman kusura bakma kralx dostum kapandıysa sorun kalmamıştır ozaman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina... Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... Fisilti,erbay,sayman,arman,dipnot,alaturka,focal,mine,yagmur,paula,angel,düldül,sedelina,celi,aca,azizz,jön, aysun.güzelyaz,tasyürekli,merve, yam_yam, dipnot, gecekuşu, sedelina, gloria, aça, gece yağmuru, natalia, mineu, paula, taurusmutis, gulll, sayman, focal, yumote, figgaro, celine, arman, erbay, gülsün, taş yürekli, jön, ve tabiki Tan'ıma Herkese.. mineme Bercestem,sudamlası,bekirim,geceyağmurum,natalim,aysum,sedelinam,taurus,ahirzaman,terapi,mineu,birce,aça gülsüm hepinise çok teşekkür ederim Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 berceste teşekkür ederim benden de sana inanamadım bi müddet ha Rica ederim dogville al bir tane daha sana Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina, Jön, Azizil, Berceste, Şevval, Yumote, Güzelyaz… Teşekkür ederim canım; bende bazı arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum fakat bir türlü resim yüklemeyi beceremediğimden resimsiz olcak ama siz en güzelini düşünün. Bercestem,sudamlası,bekirim,geceyağmurum,natalim,aysum,sedelinam,taurus,ahirzaman,terapi,mineu,birce,aça gülsüm,acaba unuttuğum varmı varsa kendini hatırlatsın lütfen hepinize kucak dolusu sevgiler.... Buda Yürek arkadaşım Şüheda ve Su Damlasına Terapi , Ahirzaman , Bekir , Yamyam , alaTurka , Sedelina , Cerenimo , Adrenalin , Evrensel , Eren , Aça , Kralx ve tüm forumdaki arkadaşlara gelsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Teşekkür ederim canım; bende bazı arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum fakat bir türlü resim yüklemeyi beceremediğimden resimsiz olcak ama siz en güzelini düşünün. Bercestem,sudamlası,bekirim,geceyağmurum,natalim,aysum,sedelinam,taurus,ahirzaman,terapi,mineu,birce,aça gülsüm,acaba unuttuğum varmı varsa kendini hatırlatsın lütfen hepinize kucak dolusu sevgiler.... Teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bana çiçek gönderen herkese çok teşekkürler,göndermeyenlerede teşekkür ederim hepinisi seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 saoğalsın erencim teşekkürederim benden de..... sedoşa, paulaya, taurusa, sardunyama, krala, nataliaya, geceme, açaya, celinee, mineye, saymana, erbaya, sevgili erene ve gloria ya gerçi beni unuttu galiba ama ben yine de hepinizi seviyorum dostlarım. şu sıralar zor günler geçiriyorum o yüzden moralim baya bozuk. aça, gecem, kral, natalia, sardunya, sedelina, paula, sayman, eren.. bana gönderdiğiniz çiçekler benim için çok önemliydi bu arada tekrar teşekkür ederim. hepinizi seviyorum dostlarım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 iki kere çıkmış adminlere olsun bu da Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bende vercem adminlere çiçek bana neeee :clover: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yumotem tsk ederim canım Eren Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 saoğalsın erencim teşekkürederim benden de..... sedoşa, paulaya, taurusa, sardunyama, krala, nataliaya, geceme, açaya, celinee, mineye, saymana, erbaya, sevgili erene ve gloria ya gerçi beni unuttu galiba ama ben yine de hepinizi seviyorum dostlarım. şu sıralar zor günler geçiriyorum o yüzden moralim baya bozuk. Yumoş torunum teşekkür ederim..Sana bi çiçek vereyim,yanında da sevdiğn bi parçayı çalayım,belki moraline katkısı olur he.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 tan abime, sardunyama bi de taurusmutise gelsin bugünkü çiçeklerim buyrun mis kokulu çiçeklerimi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yumoş torunum teşekkür ederim..Sana bi çiçek vereyim,yanında da sevdiğn bi parçayı çalayım,belki moraline katkısı olur he.. saol tauruscum ya çıkıcam birzadan akşama gelirim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 tan abime, sardunyama bi de taurusmutise gelsin bugünkü çiçeklerim buyrun mis kokulu çiçeklerimi teşekkür ederim lilac cım hem kendi adıma hem sardunyam adına teşekkür ederiz kendisi burda olmadığı için vekalet verdi bana bu çiçeklerde senin için olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ALINTI(EreN @ Jul 3 2006, 08:17 AM) Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina, Jön, Azizil, Berceste, Şevval, Yumote, Güzelyaz… Teşekkürler berceste.. Biliyormusun sen forumda taktir ettiğim kızların başında geliyorsun... Sevgierimle.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 öncelike burda bulunan dostlarım ve arkadaşlarıma. sardunyam sedelina sirvana paula aça yumote mineu gece yağmuru gull gloria lilac natalia erbay adını unuttuğum olabilir kusura baksınlar.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Listede bir tek erkek var tan vakti.. İlginç.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Listede bir tek erkek var tan vakti.. İlginç.. anlamadığım neden bukadar zoruna gitmesi olmaya bilir bence sen kendi işine baksan yeter erbay kardeşim var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.