Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

herşeyi tartıştık,konuştuk forumda..ama iş kişisel tartışmaya döndümü ben dayanamam..zaten 1 haftam var..2 ay da tatil..unutuluruz zaten..belkı eylule başka nıkle gırerım bunları görmemek için.. :crying::crying::crying:

Gönderi tarihi:

herşeyi tartıştık,konuştuk forumda..ama iş kişisel tartışmaya döndümü ben dayanamam..zaten 1 haftam var..2 ay da tatil..unutuluruz zaten..belkı eylule başka nıkle gırerım bunları görmemek için.. :crying::crying::crying:

Ablacım hayır sana ne noluyo gitme sen bi yere :crying:

Hem burası tartışma topici de diil ?!

Çiçek verme topici..

Gönderi tarihi:

Çiçek mutluluktur, güzel haberdir...de burda çiçekle ilgili bi topicde karabulutların ne işi var bırakın bunları arkadaşlar vaktiniz kısa daha çok sevin ve sevilmenin mutluluğunu yaşayın

saygı ve SEVGİLERİMLE..... :clover:

Gönderi tarihi:

ne zamandır çiçek vermiyodum , buyrun bakalım yapraklara canım arkadaşlarım :)

benim en güsel çiçeklerim :

sedoşuma

sardunyama

aysumuma

yumoşuma

güselyasıma

yağmuruma

mineme

kriptexime

açama

gulllüme

celineme

nataliama

gloriama

gülsünüme

yeşimime

serenademe

meydünüme

angelıma

erbayıma

erenime

kralxime

focalime

manidarıma

armanıma

saymanıma

medikalime

tanıma

tauruscuma

başka kaldımı yaw :) tüm içtenliğimle ve kalbimle , gönderiyorumm :wub::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

yaw sedoş ben sensiz ne yaparım....gitme kız... :(:(

hem ne o öyle biz bi iki gün kaybolduk diye ne olmuş yaa.... :angry:

ben hepinizi çook seviyorum :wub: ve dünyadakii bütün çiçekleri size armağan ediyorum :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

ne zamandır çiçek vermiyodum , buyrun bakalım yapraklara canım arkadaşlarım :)

benim en güsel çiçeklerim :

başka kaldımı yaw :) tüm içtenliğimle ve kalbimle , gönderiyorumm :wub::clover::clover::clover:

çook teşekkür ederim canımcım.... :wub:

• Admin
Gönderi tarihi:

Söz hakkı doğduğundan yazayım dedim ama konunun başlığına öncelikle uyalım ve en güzel çiçek olan sözcük grubunu yazalım...

TURKISH-MEDIA.COM'a emek veren herkesi çok seviyoruz...

Çok ama çok emeğinizle büyüdük emeğinizle gelişiyoruz emeğinizle yürüyoruz...

Gelelim ortada dolaşan bir ihbar lafına...

Arkadaşlar başka siteleri veya forumları önermenin iki yolu vardır. Bu yolları takip ederek istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz...

1. Web sitesi tanıtımları bölümünde o siteyi tanıtabilirsiniz...

2. Özel mesajla arkadaşlarınıza tanıtabilirsiniz...Eğer kişi size bir daha böyle e-posta gönderme demediği sürece...

Gerisi hikaye ve isteyen istediği yere gidebilir ve gelebilir...

Bizim başka sitelerde reklam yapma gibi bir durumumuz yok...

Biz duruşumuzla büyümeyi beceren bir siteyiz...

Özgür düşünceden daha değerli bir şeyin olduğunu düşünemeyen bir yapımız var ve onu savunuyoruz...

Bu nedenle kendiniz olduğunuz için teşekkür ediyoruz ve paylaşımlara devam diyoruz...

Teşekkürler... :clover:

Gönderi tarihi:

Sayın yöneticim ortada dolaşan ihbar lafı bildiğiniz üzre bana ait..

Ama bakıyorumda şahsınızın nazarında da idama mahkum edildik ve bir uyarı yedik..

Beni tanırsınız yağıda sevmem yağcıyıda..

Size mezkur şahsı ihbar ederken ki, aslında açık yazdım gizli değil..

Bu şahsın yaptığı bu fiilden nefret ettiğim için yazdım..

Opluk yaptığım birçok sohbet içerikli sitelerde userlerden özellikle böyle şeylerin ihbarını istiyorduk...

Ama gördümki burada durum çok farklı..

Forum yöneticisi, olup bitenden memnunsa bize halt etmek düşer...

Bundan sonrada karışmam..

Bugünki çiçeklerim grubu olmayan bağımsızlara.. :)

ipomee_2u302.JPG

Gönderi tarihi:

Kralx yanlış yoldasın kardeş yaptığın tartışmaları okudumda sanki benide alın benide alın diye ağlayan çocuklar gibisin :) bak admin ne güzel açıklamış ortamı germeye değil güzellik katmaya bak yapabiliyorsan budur marifet ;) özür dilemek içinde haala geç sayılmazsın

al kardeş night teamdan sana bir çiçek :clover::D

Gönderi tarihi:

Sendemi nigh temadın..:)

Üzüldüm...

Ne alaka benide alın..

Ya siz daha doğrusu bu grup insanları sinir etmek içinmi seçildiniz..?

Sevdiklerimle iyiyim burada...

Bu konuda son olarak şunu söylüyüm..

Beni sinir eden kendini diğerlerinden farklı görüp bir grup kurma düşüncesinde olanların düşüncersidir..

Aksi taktirde teamla meamla işim olmaz...

Kim kimi alıyo Allahım yaa..:)

Gönderi tarihi:

kardeş team meam yok herkesin sevme ve sevmeme özgürlüğü var birileri birilerini çok sevmiş samimiyetten isim takmış bu yasak değil sanırım ama onlara isim taktı diye sana teröristsin demediler hatta sana hiçbişe demediler :D banada bişe demediler hepside çok iyi ve güzel insanlar ben night teamdan değilim ama night teamı seviyorum night teamdan olmayan sevdiklerimde çok var bu forumda ama bu durum birtek senin zoruna gidiyorsa ki öyle görünüyor sende bir eksiklik var derim ;)

Gönderi tarihi:

Bütün yaptığınız insanlara karşı hümanist görünüp..

Gizli gizli tahrikten başka bieşey değil..

"Eksiklik var" cümleni geri almanı istiyorum..

Bir dahada benle bu şekilde kimse muhatap olmasın, benle sorunu olan öm yada başka yollarla sorununu haletsin..

Ayrıca herkes kendi işine baksın kimse kimsenin avukatı değildir..

Daha fazla uzatıp ortamı germek istemiyorum..

Lütfen benle ilgili hiçbirşey yazmayın artık bıktım.. bende teamla meamla ilgili birşey yazmıcam....

Gönderi tarihi:

Dedimya yukarda, bütün yaptığınız hümanist görünüp gizliden gizliye laf sokuşturmakve sonunda anlamsız bir gülücük eklemek....

Madem o kadar iyisiniz insancılsınız neden özür dileme yada sarfettiğiniz sözleri geri alma gibi bir yeti kazanamadınız..

Bilmediğim insanlar değilsiniz..

Özü sözü bir olan lazım bizlere...

Ne eleştirimi gizlerim ne tebriğimi..

Özür dilemesini de en hümanist insandan kat kat daha iyi bilirim..

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, ben gene 15 gün yokum,

bilimselci özür diliyorum, seninle tartışmayı özleyeceğim.

yam_yam, dipnot, gecekuşu, sedelina, gloria, aça, gece yağmuru, natalia, mineu, paula, taurusmutis, gulll, sayman, focal, yumote, figgaro, celine, arman, erbay, gülsün, taş yürekli, jön, ve tabiki Tan'ıma :)

kendinize dikkat edin, sizleri seviyorum, kutuplaşmadan söz edenleri kınıyorum, insanlar tanışırlar ya birbirlerini severler ya sevmezler, bunun adı gruplaşma değildir. Duyguların ortak paylaşımıdır, aynı dili konuşmak değil, aynı duyguları paylaşmak önemlidir.

saygılar

çiçeklerim sizler için... unuttuğum kimse yok... bilinçli yazıldı... :hug::w00t::whistling:

46779ba.jpg

Sardunyam,

Umarım herşey yolunda gider.

Seni seviyoruz.

Tartışacak daha çooook günlerimiz var seninle.

İyi dileklerimle.

:clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Dedimya yukarda, bütün yaptığınız hümanist görünüp gizliden gizliye laf sokuşturmakve sonunda anlamsız bir gülücük eklemek....

Madem o kadar iyisiniz insancılsınız neden özür dileme yada sarfettiğiniz sözleri geri alma gibi bir yeti kazanamadınız..

Bilmediğim insanlar değilsiniz..

Özü sözü bir olan lazım bizlere...

Ne eleştirimi gizlerim ne tebriğimi..

Özür dilemesini de en hümanist insandan kat kat daha iyi bilirim..

özür dilerim kardeş gerçekten :clover: ama sende fazla uzatıyorsun ;) benim işim gırgır ben herkese takılırım :D hadi şimdi sıra sende kırdığın insanlardan özür dile :sweatingbullets: bak burası çiçek başlığı dedikleri gibi hemde sen açmışsın bu başlığı hadi bakiim turkish team :) bu çiçeklerde a teamdan mördaktan geliyor :D

menekse.jpg

tüm dargınlara ;)

Gönderi tarihi:

2 Temmmuzda Sivas'ta, Madımak'ta hayatını kaybeden 35 insanımıza...

35 x :clover:

Gönderi tarihi:

Tamam işte hepsi bu...

Bak bir dost eli nelere sebep oldu..

Aslında bugünlerde yoğun bir stresteyim, geçtiğimiz ay bir arkadaşımı ve eniştemi kaybettim..

Tartışmalar içersinde hedef olan ve ismi geçen bütün arkadaşlardan özür dilerim..

İnşallah birdaha böyle şeyler yaşanmaz..

Buda çiçeğiniz..

tocadise_w3.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.