Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yeşim, Aça, Mineu, Bozan, Eren, Jön, Azizil, Sayman, Armance, made, focal, Emily, Golgi, Erbay, Evücüm, berceste, şevval, celine, yumote..

Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina...

çok teşekkür ederim dostlarım... :stuart::clover::)

Gönderi tarihi:

hani bu çiçeğin yarısı yolda yedin dimi.. :P

:wub::clover::)

yarısını da sana ayırdım ya,bak hem çiçek hem çekırdek,hem göze hıtap edıyor hem mıdeye.ne düşünceliyim bak :w00t::P

Gönderi tarihi:

Tsk ederim Eren :stuart:

Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade...

lilys6hb.jpg

Gönderi tarihi:

Eren, cok tsk,ederim :) natalie sanada tsk,ler cilekim :)

bende size veriyorum

Natalie(ve ) Eren icin

handrose8ib.jpg

Fisilti,erbay,sayman,arman,dipnot,alaturka,focal,mine,yagmur,paula,angel,düldül,sedelina,celi,aca,azizz,jön,

aysun.güzelyaz,tasyürekli,merve, bl00565xv.gif

Gönderi tarihi:

Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade...

lilys6hb.jpg

Sağol benim güzel torunum.. :P:clover:

Gönderi tarihi:

Fisilti,erbay,sayman,arman,dipnot,alaturka,focal,mine,yagmur,paula,angel,düldül,sedelina,celi,aca,azizz,jön,

aysun.güzelyaz,tasyürekli,merve,

Güzel bir hafta sonununda böyle güzel bir çiçek olmak güne daha bir anlam katmakla kalmadı mutluluk verdi...

Çok teşekkür ederim sevgili GÜLSÜN...

Buda sizin için olsun...

Dost sevgilerimle...

.

dsc00062gm.jpg

.

Gönderi tarihi:

cok tsk,ederim dipnot :)

Rica ederim sevgili GÜLSÜN...

Ne demek...

Bir çiçek kadar nazik bu davranışa kimse duyarsız kalamazdı... :)

Sevgiyle kalın... :clover:

.

Gönderi tarihi:

bende size veriyorum

Natalie(ve ) Eren icin

teşekkür ederim arkadaşlar :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Evet unutuğum yok..

Benim işler hep bana rabbena değildir arkadaşım...

Forumda aptalca bir gruplaşma var..

Bugüne kadar hep dağıttık çiçeklerimizi..

Peki orada ismi geçmeyenler bir kez olsun bir adet çiçek verdilermi bana..

Hayır..

Haa... karşılık bekleyerekmi veryoruz çiçekleri..

Hayır..

Ama gruplaşmalardan nefret ediyorum..

O ismi geöçmeyenler grup gördüklerimdir..

özellikle birilerinin tabiriyle Night team....

Sevgili Kralx,

Tabiki karşılık bekleyerek verilmiyor çiçekler..Fakat şunuda belirtmeden geçemiyeceğim...Göndermiş olduğum çiçeklerde sizin isminiz mevcuttu...Fakat bir tşk dahi alamadık..Neyse sorun o değil...Gruplaşma demişsiniz..İsimlerde kankimin ismi var ama benim yok :D:stuart: Bu bir çelişkimdir :unsure::D

Çiçek veren vermeyen bütün arkadaşlar sevgiler... -_-:clover::clover:

Gönderi tarihi:

Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina...

Tşk ederim -_-:clover:

Gönderi tarihi:

buda gece yağmuru ve krıptex e(1000 yasmadım dıkkatınıse sunulur şimdi 1000 tane çıçek ıster) :D

çiçek gibi renklı ve temıs ınsanlara

15-2.jpg

Gönderi tarihi:

FlowersAtRotaryPark.jpg

teşekkür ederim erencim... :) buda sana gelsin.... biraz küçük ama böle buldum napam.. :(

011615purpleflower2is.jpg

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, ben gene 15 gün yokum,

bilimselci özür diliyorum, seninle tartışmayı özleyeceğim.

yam_yam, dipnot, gecekuşu, sedelina, gloria, aça, gece yağmuru, natalia, mineu, paula, taurusmutis, gulll, sayman, focal, yumote, figgaro, celine, arman, erbay, gülsün, taş yürekli, jön, ve tabiki Tan'ıma :)

kendinize dikkat edin, sizleri seviyorum, kutuplaşmadan söz edenleri kınıyorum, insanlar tanışırlar ya birbirlerini severler ya sevmezler, bunun adı gruplaşma değildir. Duyguların ortak paylaşımıdır, aynı dili konuşmak değil, aynı duyguları paylaşmak önemlidir.

saygılar

çiçeklerim sizler için... unuttuğum kimse yok... bilinçli yazıldı... :hug::w00t::whistling:

46779ba.jpg

Gönderi tarihi:

yam_yam, dipnot, gecekuşu, sedelina, gloria, aça, gece yağmuru, natalia, mineu, paula, taurusmutis, gulll, sayman, focal, yumote, figgaro, celine, arman, erbay, gülsün, taş yürekli, jön, ve tabiki Tan'ıma :)

teşk. eren, natali we sardunyam.. :flowers::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, ben gene 15 gün yokum,

bilimselci özür diliyorum, seninle tartışmayı özleyeceğim.

kendinize dikkat edin, sizleri seviyorum, kutuplaşmadan söz edenleri kınıyorum, insanlar tanışırlar ya birbirlerini severler ya sevmezler, bunun adı gruplaşma değildir. Duyguların ortak paylaşımıdır, aynı dili konuşmak değil, aynı duyguları paylaşmak önemlidir.

saygılar

çiçeklerim sizler için... unuttuğum kimse yok... bilinçli yazıldı... :hug::w00t::whistling:

46779ba.jpg

İnşallah hep aynı bilinçle yazarsın.. :)

Bundan sonra dostlarımı olgun olanlardan seçeceğim..!

Aman yanılıpta adımı yazarım deme geri iade ederim..!!!

Beni.. özelden www.xxxx.com adresine davet ettiğinde, benim teşekkür ederim Turkish-media dan memnunum, gelmiyim dediğim gibi...!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.