Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yeşim, Aça, Mineu, Bozan, Eren, Jön, Azizil, Sayman, Armance, made, focal, Emily, Golgi, Erbay, Evücüm, berceste, şevval, celine, yumote.. Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina... çok teşekkür ederim dostlarım... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 hani bu çiçeğin yarısı yolda yedin dimi.. yarısını da sana ayırdım ya,bak hem çiçek hem çekırdek,hem göze hıtap edıyor hem mıdeye.ne düşünceliyim bak Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 merhaba merhaba fısıltı yannış topicdesin sanırım.. ben sana bi hoş geldin topici açam.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Tsk ederim Eren Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Bana çiçek yollayan tüm dostlara Gelsin... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Eren, cok tsk,ederim natalie sanada tsk,ler cilekim bende size veriyorum Natalie(ve ) Eren icin Fisilti,erbay,sayman,arman,dipnot,alaturka,focal,mine,yagmur,paula,angel,düldül,sedelina,celi,aca,azizz,jön, aysun.güzelyaz,tasyürekli,merve, Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 çiçek verenlere teşekkür ediyom bende habu yapraklari veriyrum onlara..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Tsk ederim Eren Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... Sağol benim güzel torunum.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Eren, cok tsk,ederim natalie sanada tsk,ler cilekim Fisilti,erbay,sayman,arman,dipnot,alaturka,focal,mine,yagmur,paula,angel,düldül,sedelina,celi,aca,azizz,jön, aysun.güzelyaz,tasyürekli,merve, Güzel bir hafta sonununda böyle güzel bir çiçek olmak güne daha bir anlam katmakla kalmadı mutluluk verdi... Çok teşekkür ederim sevgili GÜLSÜN... Buda sizin için olsun... Dost sevgilerimle... . . Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 cok tsk,ederim dipnot Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 cok tsk,ederim dipnot Rica ederim sevgili GÜLSÜN... Ne demek... Bir çiçek kadar nazik bu davranışa kimse duyarsız kalamazdı... Sevgiyle kalın... . Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Tsk ederim Eren Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... Eren, cok tsk,ederim natalie sanada tsk,ler cilekim bende size veriyorum Natalie(ve ) Eren icin Fisilti,erbay,sayman,arman,dipnot,alaturka,focal,mine,yagmur,paula,angel,düldül,sedelina,celi,aca,azizz,jön, aysun.güzelyaz,tasyürekli,merve, teşekkür ederim arkadaşlar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Evet unutuğum yok.. Benim işler hep bana rabbena değildir arkadaşım... Forumda aptalca bir gruplaşma var.. Bugüne kadar hep dağıttık çiçeklerimizi.. Peki orada ismi geçmeyenler bir kez olsun bir adet çiçek verdilermi bana.. Hayır.. Haa... karşılık bekleyerekmi veryoruz çiçekleri.. Hayır.. Ama gruplaşmalardan nefret ediyorum.. O ismi geöçmeyenler grup gördüklerimdir.. özellikle birilerinin tabiriyle Night team.... Sevgili Kralx, Tabiki karşılık bekleyerek verilmiyor çiçekler..Fakat şunuda belirtmeden geçemiyeceğim...Göndermiş olduğum çiçeklerde sizin isminiz mevcuttu...Fakat bir tşk dahi alamadık..Neyse sorun o değil...Gruplaşma demişsiniz..İsimlerde kankimin ismi var ama benim yok Bu bir çelişkimdir Çiçek veren vermeyen bütün arkadaşlar sevgiler... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina... Tşk ederim Tsk ederim Eren Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... Tşk ederim Fisilti,erbay,sayman,arman,dipnot,alaturka,focal,mine,yagmur,paula,angel,düldül,sedelina,celi,aca,azizz,jön, aysun.güzelyaz,tasyürekli,merve, Tşk ederim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 buda gece yağmuru ve krıptex e(1000 yasmadım dıkkatınıse sunulur şimdi 1000 tane çıçek ıster) çiçek gibi renklı ve temıs ınsanlara Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Sedelinam çok tşk ederim hayatım ... ... :flowers: Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina... teşekkür ederim erencim... buda sana gelsin.... biraz küçük ama böle buldum napam.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Arkadaşlar, ben gene 15 gün yokum, bilimselci özür diliyorum, seninle tartışmayı özleyeceğim. yam_yam, dipnot, gecekuşu, sedelina, gloria, aça, gece yağmuru, natalia, mineu, paula, taurusmutis, gulll, sayman, focal, yumote, figgaro, celine, arman, erbay, gülsün, taş yürekli, jön, ve tabiki Tan'ıma kendinize dikkat edin, sizleri seviyorum, kutuplaşmadan söz edenleri kınıyorum, insanlar tanışırlar ya birbirlerini severler ya sevmezler, bunun adı gruplaşma değildir. Duyguların ortak paylaşımıdır, aynı dili konuşmak değil, aynı duyguları paylaşmak önemlidir. saygılar çiçeklerim sizler için... unuttuğum kimse yok... bilinçli yazıldı... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Sardunyam Tsk ederim Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gülsün, Natalia, Kralx, Yemyeşim, Mineu, Aça, Celine, Armance, Azizilturco, Erbay, Berceste, Meydün, Sayman, Emily, Gece yağmuru, Sedelina... Eren, Gülsün, Birce, Günışığı, Sedelina, Selin, Erbay, Aysum, Aça, Paula, Taurus, Güzelyaz, Sayman, Focal, Mine, Gece, Sardunyam,Tan vakti, Yumote, Suheda, Alaturka, Angelflower, Gloria, Jön, Serenade... yam_yam, dipnot, gecekuşu, sedelina, gloria, aça, gece yağmuru, natalia, mineu, paula, taurusmutis, gulll, sayman, focal, yumote, figgaro, celine, arman, erbay, gülsün, taş yürekli, jön, ve tabiki Tan'ıma teşk. eren, natali we sardunyam.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Arkadaşlar, ben gene 15 gün yokum, bilimselci özür diliyorum, seninle tartışmayı özleyeceğim. yam_yam, dipnot, gecekuşu, sedelina, gloria, aça, gece yağmuru, natalia, mineu, paula, taurusmutis, gulll, sayman, focal, yumote, figgaro, celine, arman, erbay, gülsün, taş yürekli, jön, ve tabiki Tan'ıma kendinize dikkat edin, sizleri seviyorum, kutuplaşmadan söz edenleri kınıyorum, insanlar tanışırlar ya birbirlerini severler ya sevmezler, bunun adı gruplaşma değildir. Duyguların ortak paylaşımıdır, aynı dili konuşmak değil, aynı duyguları paylaşmak önemlidir. saygılar çiçeklerim sizler için... unuttuğum kimse yok... bilinçli yazıldı... İnşallah hep aynı bilinçle yazarsın.. Bundan sonra dostlarımı olgun olanlardan seçeceğim..! Aman yanılıpta adımı yazarım deme geri iade ederim..!!! Beni.. özelden www.xxxx.com adresine davet ettiğinde, benim teşekkür ederim Turkish-media dan memnunum, gelmiyim dediğim gibi...! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.