Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Teşekkürler natali... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 teşekkür ederim natalia Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bu sarı lale forumdaki tanıdığım tüm dostlarıma arkadaşlarıma ve kardeşlerime Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Aman ha..!!Gloria görmesin.. Bu lalelerin kırmızıları tüm arkadaşlarıma,ama sarıları sadece Gloria'ya.. Bu da istemeden kırdıklarıma.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 natalıa teşekkürler canım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bu sarı lale forumdaki tanıdığım tüm dostlarıma arkadaşlarıma ve kardeşlerime Bu lalelerin kırmızıları tüm arkadaşlarıma,ama sarıları sadece Gloria'ya.. Bu da istemeden kırdıklarıma.. tana ve taurus a teşekkürler Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Dogville´e anam böle söz dinledigim nadir görülmüstür, sefasini sür... hem niye kimse dogville e cicek vermio ki Natalia ´ya tesekkürler Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 hahahahah siparişle çiçek veriliyomu banada banada :D Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 teşekkür çekirgem... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Nicomedias´a cok güldügü icin her bir cicek icimden geldigi icin verilmistir, yannis anlasilmasin Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 pardon efem kızmayınız ben sabuncakis ten isticektim ben hala gülüyorum bakma güldüğüme bee içim kan ağlıyo Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Dogville için gelsin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 buda çekirgelerime.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Rica ederim canlarım Tsk ederim oynakbeyim Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bak dogville kıymetini bil çiçekler en güzel yerlerden geliyooo Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cerenimoo çok teşekkür ederim nereden çıktı bu hiç beklemiyodum( ) çok minnettarım sana (o ne biçim bir çiçek ya ) şaka yapıyorum çok güzel çiçekler aah cerenimoo Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 pardon efem kızmayınız ben sabuncakis ten isticektim ben hala gülüyorum bakma güldüğüme bee içim kan ağlıyo kimden isteyeceksen iste, ben icimden geldi verdim alla alla hem kizmadim hem senin niye icin kan aglio ki... bu da ici kan aglayanlara gitsin... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cerenimoo çok teşekkür ederim nereden çıktı bu hiç beklemiyodum( ) çok minnettarım sana (o ne biçim bir çiçek ya ) şaka yapıyorum çok güzel çiçekler aah cerenimoo beklememek çoğu zaman güzeldir... renklerini beğeneceğini sanıyorum... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cerenimoo çok teşekkür ederim nereden çıktı bu hiç beklemiyodum( ) çok minnettarım sana (o ne biçim bir çiçek ya ) şaka yapıyorum çok güzel çiçekler aah cerenimoo rica ederim dogville Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 hahahhahah biliyodum şimdi diyodum alaturka kızacek vet haklısın alarturka insanoğlu nankördür maalesef Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 beğendim tabi (sanki heryerden çiçek yağıyor da bir de beğenmiycem ) tekrar teşekkür ederim alaturka sanada kaynana dilidir zakkumdur kaktüstür o tatda bir çiçek yolluyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 çiçeklerimi forumun gece vardiyası çalışanları için veriyorum Neredesiniz beee... Foruma gec kaldınızzzzz... Ha bi deeee SİZİ COK AMA COKKKKKKKK SEVIYORUMMMMMMMMMM Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 çiçeklerimi forumun gece vardiyası çalışanları için veriyorum Neredesiniz beee... Foruma gec kaldınızzzzz... Ha bi deeee SİZİ COK AMA COKKKKKKKK SEVIYORUMMMMMMMMMM suratı dikişli ağzı olmayan,çiçekmı sapmı bellı deil bişi vermişsin be. yaw bu surrealıstmı,kubıstmı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 suratı dikişli ağzı olmayan,çiçekmı sapmı bellı deil bişi vermişsin be. yaw bu surrealıstmı,kubıstmı leyn değiştirdik beeeeee onu imzam yaptımmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.