Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri şevval,emilypandora ve diğer arkadaşlara teşekürler focal Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bu çiçekler ve dünyanın bütün güzellikleri azizilturco,ilbey,eren,kralx,golgiaygıtı,,sayman22,erbay,arman,adrenalin,,taurusmutis,jön, madeinturkey,natalia,serenade,mizyal,mineu,angelflower,gezgin,femalexx,cerenimoo,alaturka,şevval, emilypandora, gece yağmuru ,azat,gülsün,aysum,gloria,neveser,paula.sedelina neveser, ve diğer arkadaşlara Bir an ismimi göremedim sandım tşk ederim focal abime,aysumcuma,paulaya ayyy herkese çok teşekkür ederim,bunlarda sizin seviyorum hepinisi Gısss hani benim ismim Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Emily_pandora,martı_name,gülsün,made,adrenalin,birce,focal,kralx,mineu,gezgin, cerenimoo,tanie_hayde,mizyal,mystic river,serenade,kgkirlangic,angelflower, nicomedias,by_x_men ve erdoğan için gelsin.. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Demek bütün niyetin kızdırmaktı Bende diyorum böylesine kültürlü bir adam nasıl olurda tesadüflere inanır.. Hadi benden de sana kucak dolusu çiçek... Sevgili forumdaşım kralx ; ifadelerimi böyle yorumlayacağını tahmin etmeliydim... Neyseki bunca zamandan sonra espri anlayaşını kavrayabiliyorum. Yoksa böye kültürlü bir adam "tesadüf" kelimesine neden takılıp kalsın ki? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Eren, Gülsün, Günışığı, Birce, Larsie Bisim ahaliye gelsin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 hapşuuuuu anlamalıydım gullerın içinde bişe olduğunu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Git kıs alma arkadaşlarımın gülllerini sana gül yok Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Tesekkürler Focal Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Bozan, erbay, focal, geceyağmuru, emilypandora, natali, celine, golgi, şevval, terapi, jön.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Aysumcum cok tsk Tsk kralx Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Bozan, erbay, focal, geceyağmuru, emilypandora, natali, celine, golgi, şevval, terapi, jön.... Tşk ederim sevgili Kralx Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Bozan, erbay, focal, geceyağmuru, emilypandora, natali, celine, golgi, şevval, terapi, jön.... kralsın teşekkür ederim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Eren, Gülsün, Günışığı, Birce, Larsie Bisim ahaliye gelsin canım ya..çok teşekkür ediyorumm valla ben beceremedimm sana gül vermeyiii...acemiliğime sayy....bende sana bütün sevgimle şu yoncayı vereyim bariii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 canım ya..çok teşekkür ediyorumm valla ben beceremedimm sana gül vermeyiii...acemiliğime sayy....bende sana bütün sevgimle şu yoncayı vereyim bariii Benim beceriksiz arkadaşım Hiç önemli diil kııs Tsk ederim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 çiçekler için teşekkür ederim :clover: seviyorum hepinizi Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 URL=http://imageshack.us][/url] beyassss beyassss orkideeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Altına ekliim bu banaymış Tsk ederim günüm Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 allahallah..anlaşılan ben bu forumun çirkin ördeğiyim..bende kendime bir çiçek göndereyim.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 bana cicek veren tüm arkadaslara tsk,ediyorum sizleri seviyorum Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 berceste, günesi cebinde diil, kalbinde tasidigi icin SeDatsan, güzel paylasimlari vardi, nerde o Fragged, cok güzel muhalefet oluyodu yaw werthus, sansürleri icin Geç oldu ama tşk.. alaTurka Sevgi dolu bir yüreğin olduğu için Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Geç oldu ama tşk.. alaTurka bulmussun ya bunca cicegin arasinda, helal sana... bende tesekkür ederim efem, cok güzel Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 alaturka 'ya çıkmamış gülsün'e Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.