Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 rica ederim,seviyorum hepinizi Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 1:JÖNE 2:TANA 3:KENDİME Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 MINEU (mutluluklar ) Gece Yağmur'una ve Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 MINEU (mutluluklar ) Gece Yağmur'una ve Çok tşk ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese saolasın canımcım MINEU (mutluluklar ) Gece Yağmur'una ve teşekkür ederim tekrar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bu forumda sulu espiriler yapmayan, kırıcı olmayan, oyun oynamanın zevkine varan herkese veriyorum, sadece bir kaç kişi var bu özelleri taşımayan ama isimlerini söylemeyeyim, onlar kendilerini biliyorlardır. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 avatardaşım sardunyaya gelsin çiçeim...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese :clover: Teşekkür ederim şirin kedi.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese :clover: canımmmmmm benim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 nedne 3 kişi anlamadım ben ben belki 5 kişiye verecem natalia,gece_kuşu,paula,siyam,sardunyam çok iyi dost ve insanlar Tsk ederim Bu da sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler ya bukadar ismi nasıl hatırladın süpersin,hele de zıplarkenvıraklayankurbağa yazmak marıfet ıster çiçek için teşekkurler Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 1:JÖNE tsk ederım mahmure kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler [/quote kendı ısmımı aradım zor buldum vala tsk ederım mıne Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler Tşk ederim kankim Bu arada cidden zıplarkenvıraklayankurbağa gerçekten var mı Şimdi aklıma geldi toprağım ben sana hiç çiçek vermedim mi Al o zaman Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 tsk edeım topragım dur bende sana verım buda formdakı herkese Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Bu arada cidden zıplarkenvıraklayankurbağa gerçekten var mı var kankim sana hiç denk gelmedi mi uzun zamandan beri gelmiyo ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Saol toprağım Yanlız bu papatyanın yapraklarından bi kaçtane eksik gibi geldi bana Meze yapıp yemedin demi Yok hiç denk gelmedi Hey Allahım ya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yok hiç denk gelmedi Hey Allahım ya kankim zıplarken başına bişey gelmiş olmasın teşekkürler minem bişey değil canım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankim zıplarken başına bişey gelmiş olmasın Şansını zorlama bence kankim Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bu çiçekler sewipte kawuşamayanlara gitsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bu çiçekler sewipte kawuşamayanlara gitsin hahahhahahh....aldım çiçein hepsini............. sıradki ezanda sewipte kavuşamayanlaar gelsin.........madem..... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese :clover: teşekkürler aça cım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler saolasın canımmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ben çiçeklerimi;rahatça muhabbet edebildiğim,aramızda alınganlık çıkarmayan,esprıden sohbetten anlayan arkadaşlarıma vermek ıstıyorum: yumote,taurus,sardunyam,gull,glorıa,paula,güzelyaz,taş yürekli,,natalıa,jön,erbay sen benim bitanemsin sana ne kadar çiçek yollasam azdır öptüm seni ( bu aralar biraz meşgulum kusura bakam pek online deilim ok? öptüm tatlı kız bye ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.