Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ben bissürü kişiye vercem

mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama

sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama

paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a

tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime

ve burdaki herkese

saolasın canımcım :hug::clover:

MINEU :flowers: (mutluluklar :) )

Gece Yağmur'una :flowers:

ve :wub:

teşekkür ederim tekrar :):clover:

Gönderi tarihi:

bu forumda sulu espiriler yapmayan, kırıcı olmayan, oyun oynamanın zevkine varan herkese veriyorum, sadece bir kaç kişi var bu özelleri taşımayan ama isimlerini söylemeyeyim, onlar kendilerini biliyorlardır.156e875415695c103eq.jpg

Gönderi tarihi:

mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama :clover:

sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama :clover:

paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a :clover:

tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime :clover:

ve burdaki herkese :clover: :clover:

Teşekkür ederim şirin kedi.. :P:clover:

Gönderi tarihi:

canımmmmmm benim

Gönderi tarihi:

nedne 3 kişi anlamadım ben ben belki 5 kişiye verecem :D

natalia,gece_kuşu,paula,siyam,sardunyam :clover::clover::clover::clover::clover:

çok iyi dost ve insanlar :)

Tsk ederim :P Bu da sana

whiteflowers1kr.jpg

Gönderi tarihi:

kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler :flowers::clover::flowers::clover::flowers::clover::flowers::clover::flowers:

Gönderi tarihi:
kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler :flowers::clover::flowers::clover::flowers::clover::flowers::clover::flowers:

ya bukadar ismi nasıl hatırladın süpersin,hele de zıplarkenvıraklayankurbağa yazmak marıfet ıster :)

çiçek için teşekkurler

Gönderi tarihi:

1:JÖNE

tsk ederım mahmure :clover:

kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler :flowers::clover::flowers:

[/quote

kendı ısmımı aradım zor buldum vala :lol:tsk ederım mıne :clover:

Gönderi tarihi:

kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler :flowers:

Tşk ederim kankim :hug::flowers: Bu arada cidden zıplarkenvıraklayankurbağa gerçekten var mı :unsure:

Şimdi aklıma geldi toprağım ben sana hiç çiçek vermedim mi :huh::D Al o zaman :clover:

Gönderi tarihi:

Bu arada cidden zıplarkenvıraklayankurbağa gerçekten var mı :unsure:

var kankim :D sana hiç denk gelmedi mi :lol: uzun zamandan beri gelmiyo ama :unsure:

Gönderi tarihi:

teşekkürler minem :):clover:

Gönderi tarihi:

Yok hiç denk gelmedi <_< Hey Allahım ya :lol::stuart:

kankim zıplarken başına bişey gelmiş olmasın :unsure::(:lol:

teşekkürler minem :clover:

bişey değil canım ;)

Gönderi tarihi:

teşekkürler aça cım :)

Gönderi tarihi:

saolasın canımmm

Gönderi tarihi:

ben çiçeklerimi;rahatça muhabbet edebildiğim,aramızda alınganlık çıkarmayan,esprıden sohbetten anlayan arkadaşlarıma vermek ıstıyorum:

yumote,taurus,sardunyam,gull,glorıa,paula,güzelyaz,taş yürekli,,natalıa,jön,erbay

cicek009.jpg

sen benim bitanemsin sana ne kadar çiçek yollasam azdır

öptüm seni ( bu aralar biraz meşgulum kusura bakam pek online deilim ok? öptüm tatlı kız bye :P:) )

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.