Φ nicomedias Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 mizyal a....yasemin insanlara dostça yaklaşan biri olduğu için aynı zamanda cadı olduğu için azizilturko ya...karanfil foruma yeni gelenlerin şevkini kırmayıp daha yapıcı davranması için Cyrano ya...kasımpatı(aklıma o geldi) yeni gelenlere desteğinden dolayı Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 kankama ne laf atıyon yaa... bellıkı hoslanmadı o topıcten hem bak bız varız senden once gelen ve senınle yakın zamanlarda gelen uyelerle muhabbetını goruyorsun o kadar cok kısı varkı hepsını sevdı sevdık senın olayın talıhsızlık sadece hepsı bu hem sen el uzat kankama bakalım ne cevap verecek??? ayrıca cıcek ıcın tesekkur ederım bendende sana yasemınler Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 ya kankana laf etmiyorummm edemeki ne haddime daha sevecen yaklaşabilirdi tamam hem kapattım o mevzuyu işte çiçek verdikkk Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 afferın bırıcık kankam o benım soyletmem ona soz ben sevecen veya degıl bır nedenı varkı ole dedı bunuda dusun haksızmıyım... cok ıyı ettın kapatmakla bak kankamda onlıne artık ne gusel sohbet muhabbet edıyoz aaa olmaz bole gecmıs gecmıste kaldı demııı... menekseler benden kankama ve sana Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 kankama ne laf atıyon yaa... bellıkı hoslanmadı o topıcten hem bak bız varız senden once gelen ve senınle yakın zamanlarda gelen uyelerle muhabbetını goruyorsun o kadar cok kısı varkı hepsını sevdı sevdık senın olayın talıhsızlık sadece hepsı bu hem sen el uzat kankama bakalım ne cevap verecek??? ayrıca cıcek ıcın tesekkur ederım bendende sana yasemınler yasemin mi Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Kankam saolsın, çüçek bulamadım sana layık kusura bakma Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 ne demek kankam ne demek cıcege gerek yokkı Erbay evet onlar yasemın cıcegı... ???? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Yasemin'e Günaydın ey nazlı beyaz Kokusu bir şehire bedel çiçek. Bir bahçe kapısına sarılmışsın, Bazen bir korkuluğa. Yalnız değilsin hep. Seni,belkide bu yüzden Çok seviyorum. Sarılıyorsun,paylaşıyorsun, Küsmüyorsun. Nazlısın dedik ya; Bazen el değmeden Yere düşüyorsun. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 valla çiçekler kendüme gelsün.....bide kuşgribi gelmüşş ona gelsün....gerçü daha hoş celdün demedümyaa.... aha grip çiçikler see Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Kankam'a ve Eniştem'e ve Meydün'üme Erbay'a ve Nico'ya ve Nesi'ye "Ay gece uyanık kalanlara ışık verirmiş" ışığı yaşayanlara Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 teşekkürler meleğim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 teşekkür ederim...bunlarda sana mizyal... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 asıl ben tesekkur ederım Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Kankam'a ve Eniştem'e ve Meydün'üme Erbay'a ve Nico'ya ve Nesi'ye "Ay gece uyanık kalanlara ışık verirmiş" ışığı yaşayanlara ya sen varya birtanesin sana hayalimdeki en güzel çiçeği veriyorum resmi yok hayalimdeki en güzel olanıııı Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 bıtaneyım tabeee benden baska yokkı ama sendende baska yok kımseden bır tane daha yok.. dedıgım gıbı asıl ben tesekkur ederım... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 yok asıl ben teşekkür ederimm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Bu haftaki çiçekler size değil... Yalnızlığa.. Geceye.. Kumsallara.. Çöllere.. Maviye.. Sigarama.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Kankam'a ve Eniştem'e ve Meydün'üme Erbay'a ve Nico'ya ve Nesi'ye "Ay gece uyanık kalanlara ışık verirmiş" ışığı yaşayanlara teşekkürler mizoşum.... benim çiçeklerim kendüme bide tüm forumaaa Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Ve birde sırdaşıma.. O kendini biliyor..)) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Saol kanka Ya Kralım ya böle gizli gizli konuşmayın be Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Boşveeeeer.. Sallaa..)) Unuttum artık Azizil, şifrelere de gerek kalmadı.. Yakında yeni yengenizle tanışacaksınız..)) O diğer şahıs nereye konarsa konsun artık.. Havada çok uçmuştu çünkü..!! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Allah mesut etsin abicim Buda seçmenlerime! Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Karçiçeğime Made in Turkeyime Golgime Kralx e İlbeye Aziziltürkoya Mystic Rivere Cevizime Mara Bulgeye Johnywalkere Mizyala Aşkmiracleye Şirine Seblaya Nefertitiye Nataliaya BlackWhite Mineum Vakana Sayman ve daha şu anda hatırlayamadığım tüm yeni arkadaşlara samimi çiçeklerim gelsin naçizane.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.