Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 bunuda artık duzeltemem farkettım bılemıyorum neden kaldılar ole artık ne yapalım bu ilbey'e tesekkurlerımle beraber kucak dolusu bu sana Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Bu da benden sana kanka Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 BU ÇİÇEKLERİ AZİZİLTURCO'YA,KRALX'E ,İLBEY__26 YA,MADE İN TURKEY'E,MİZYAL'E KARÇİÇEĞİM'E VERİYORUM...HEPSİNİ ÇOK İÇTEN VE HARBİ BULDUĞUM İÇİN...SAYGILAR... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 teşekkur ederım bunlarda senın için Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Bu çiçek focala! Altın gibi kalbi için Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 teşekkür ederim erbay.... iyi geceler arkadaşlar..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Teşekkürler erbay... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Bu çiçek focala! Altın gibi kalbi için teşekür ederim kardeşim bendende bütün foruma Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 benden üstad diye bahsetmene gerek yok canım....... bööööö bu çiçekler golgi kardeşime.çiçekler için teşekkürler tşkrler Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 BU ÇİÇEKLERİ AZİZİLTURCO'YA,KRALX'E ,İLBEY__26 YA,MADE İN TURKEY'E,MİZYAL'E KARÇİÇEĞİM'E VERİYORUM...HEPSİNİ ÇOK İÇTEN VE HARBİ BULDUĞUM İÇİN...SAYGILAR... biraz geç oldu ama bende teşekkür ederim.buda sana gelsin. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 BU ÇİÇEKLERİ AZİZİLTURCO'YA,KRALX'E ,İLBEY__26 YA,MADE İN TURKEY'E,MİZYAL'E KARÇİÇEĞİM'E VERİYORUM...HEPSİNİ ÇOK İÇTEN VE HARBİ BULDUĞUM İÇİN...SAYGILAR... çok savol be erbayım...bende sana gözel bi çiçek vermek isterdim ama şimdi kim gidip çiçek alcak.... du bi buket yapam.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Bir kişi hariç herkese.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 üsülerek diyem o kişi benim...... salla be kral değmiyor.......bide ben anlasam..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 kim kralımı bu hale getirdi be ? ülke perişan oldu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 bu ben olamam....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Evet olamazsın.. Arkadaşlar aslında benim için bir sakıncası yok ama onun için olabilir.. Sevgi bitebilir, yeniden başlanabilir ama özlük haklarına saygı dimi...)) Sevgilerss.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Zaten bilmemiz doğru olmaz boşver! Sen üzme kendini yeter Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 kralımıza çiçeklerim bu gün sıkma canını ........... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 bu günkü çiçeklerim aşk acısı çeken sedat'a gelsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.