Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Uzun bir aradan sonra... Made'ye, mizyal'a, alaturka'ya, golgi'ye, azizil'e, erbay'a, focal'a ve arman'a kucak dolusu çiçekler ve sevgilerimi gönderiyorum... Saol Sedat abicim seni tekrar bu başlıklarda görmek çok güzel! Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Karçiçeğim çok çok çok özür... Sanada kucak dolusu sevgi ve çiçek gönderiyorum.. İnşallah bir daha kavga etmeyiz..)) Benim için onları suya koy, soldurma.... Bu devirde çiçek te zor bulunur, çiçek veren de... teşekkür ederim.umarım etmeyiz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Uzun bir aradan sonra... Made'ye, mizyal'a, alaturka'ya, golgi'ye, azizil'e, erbay'a, focal'a ve arman'a kucak dolusu çiçekler ve sevgilerimi gönderiyorum... teşekkürler kralx...... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 BENDEN ÖNCE HERKESE ÇİÇEK....KİMSEYİ TANIMIYOM FAZLA,AMA SONA BAZILARINI GERİ ALIRIM HAAAAA Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 BENDEN ÖNCE HERKESE ÇİÇEK....KİMSEYİ TANIMIYOM FAZLA,AMA SONA BAZILARINI GERİ ALIRIM HAAAAA ALINAN ÇİÇEK GERİ VERİLMEZ SEN O İŞİ UNUT.....HEHEEEEE Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 o zamanda benden de sana bir cicek Eren kardesim, efendiligin icin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 TÜM FORUM AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLUYOR SAĞLIK VE MUTLULUK DİLİYORUM.BU ÇİÇEKLER HEPİNİZE GELSİN... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 herkes iyi yıullar Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 teşekkür ederim dostum yeni yılınızın sağlık mutluluk huzur dolu günler getirmesi dileğiyle herşey gönlünüzce olsun http://www.hemenbul.com/ek/images/1050139890mutlu%20seneler.jpg' alt='1050139890mutlu%20seneler.jpg'>[/img][/img][/img] bunlar da sizler için arkadaşlar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 beni tanıyan tanımayan...sewen sewmeyen......furumun üyesi olan olmayan.......herkeşin yeni yılını kutlar sağlık dolu....kardeşçe geçecek bir yıl dilerim..... bu çiçekler size..... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 kimse üzülmesin.......... ama kimse.................... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 bugün herkese benden çiçek Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 sınıfta olanları duyunca made in canıma okuyacak... o yüzden ona hemmen bi çiçek göndereyim bende....almaz ama....neyse,biz gönderelimde insanlık bende kalsın... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Yeni yılda forumdaki tüm iyiniyetli arkadaşlara en sevdikleri çiçekleri gönderiyorum tüm samimiyetimle.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 sınıfta olanları duyunca made in canıma okuyacak... o yüzden ona hemmen bi çiçek göndereyim bende....almaz ama....neyse,biz gönderelimde insanlık bende kalsın... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 çiçek yoq bu sefer.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Teşekkürler mizyal... Çok iyi kalplisin.. Seni forumun kraliçesi ilan ediyorum.. Yanlış anlaşılmasın ha...!! Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 azizilturco mizyal made in turkey mohikan arman kralx erbay çiçekleri size veriyorum samiyetinizden uzun zamandan beri de kimseye ciçek veremedim ... haliyle iş güç işte.... unuttuklarımda vardır muhtemelen onlara özürle beraber gönderiyorum çiçekleri saygılar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Teşekkürler dostum, benden de sana gelsin.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Teşekkürler mizyal... Çok iyi kalplisin.. Seni forumun kraliçesi ilan ediyorum.. Yanlış anlaşılmasın ha...!! teşekkür ederim... azizilturco mizyal made in turkey mohikan arman kralx erbay çiçekleri size veriyorum samiyetinizden uzun zamandan beri de kimseye ciçek veremedim ... haliyle iş güç işte.... unuttuklarımda vardır muhtemelen onlara özürle beraber gönderiyorum çiçekleri saygılar Eniştem sağol... Kankam seni unuturmuyum hiç Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Ben dalından kopartıpda kimseye çiçek veremem kıyamam o güzelliklere sizlerde ölesiniz arkadaşlar burda oldukça hepimiz bir çiçeğiz saygılarımla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.