» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 öylesine memnun olurum ki tan_vakti... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 öylesine memnun olurum ki egerki bana dediysen teşekkürler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 egerki bana dediysen teşekkürler düzelttim:))) tabi ki sanaydı.... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 düzelttim:))) tabi ki sanaydı.... tekrar teşekkürler ozaman ilyada Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 bu başlığa uğramıyalı bayağı zaman olmuş arkadaşlarım kusura bakmasın bu çiçek de bütün form arkadaşlarıma saygılar ipek hoşgeldin, Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ilyada buda senin için olsun arkadaşım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Bu çiçekler tün dostlarım ve forumdakiler için isteyen alabilir.. aldım abicim teşekkürler... tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımla birlikte... bundan da aldım ablacım... bu başlığa uğramıyalı bayağı zaman olmuş arkadaşlarım kusura bakmasın bu çiçek de bütün form arkadaşlarıma saygılar vee kardeşim çiçeğini göremiyorum ama kokusu geldi buralara... --hepinize teşekkürler -- Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 ilyada buda senin için olsun arkadaşım en çok sevdiğim çiçeklerden birisi olduğunu kim söyledi:))) çokk teşekkürler.... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 ipek hoşgeldin, Hoş buldum teşekkür ederim Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 vee kardeşim çiçeğini göremiyorum ama kokusu geldi buralara... --hepinize teşekkürler -- çiçekler kardeşimin Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bu topicin altlara düşmesine gönlüm razı olmuyor.... Herkes yetecek kadar var hepiniz alsın birer tane gelinciklerden lütfen. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bu topicin altlara düşmesine gönlüm razı olmuyor....Herkes yetecek kadar var hepiniz alsın birer tane gelinciklerden lütfen. Tsk ederim canım Bu kalbi güsel arkadaşım Suheda'ya Bu uzun zamandır görmediğim Tauruscugum Mutisciğim, Dedeciğime Bu canım kusenim Yumoşuma Bu yumurcağım sırdaşım canım arkadaşım Aysum'a Bu da bütün arkadaşlarıma Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bu topicin altlara düşmesine gönlüm razı olmuyor....Herkes yetecek kadar var hepiniz alsın birer tane gelinciklerden lütfen. aldım şuhedacım. Çok temiz kokuyorlar, güzelliğe bak Bu yumurcağım sırdaşım canım arkadaşım Aysum'a Çok teşekkür ederim naticiiim canım arkadaşım benim Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bu topicin altlara düşmesine gönlüm razı olmuyor....Herkes yetecek kadar var hepiniz alsın birer tane gelinciklerden lütfen. Ben çiçeklerden aldım teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bu topicin altlara düşmesine gönlüm razı olmuyor....Herkes yetecek kadar var hepiniz alsın birer tane gelinciklerden lütfen. saol suheda;) bu da senin:) Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Hem çiçeklerimi kabul edip hemde karşılığında çiçek verme nezaketinde bulunan arkadaşlarım teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Bu uzun zamandır görmediğim Tauruscugum Mutisciğim, Dedeciğime Canım benim.. Çiçeğini almaya girdim,bu çiçekte sadece sana.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Canım benim.. Çiçeğini almaya girdim,bu çiçekte sadece sana.. sen yaşıyormuydun Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Bu topicin altlara düşmesine gönlüm razı olmuyor....Herkes yetecek kadar var hepiniz alsın birer tane gelinciklerden lütfen. Bu da bütün arkadaşlarıma ben alıyım bunlardan..daha önce görmemişim.. aşağıdaki çiçekler size ve bugün burada olanlara.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Canım benim.. Çiçeğini almaya girdim,bu çiçekte sadece sana.. Canım Öslettin kendini aşağıdaki çiçekler size ve bugün burada olanlara.. Bende alıyım o zaman.. Tsk ederim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 al canım ....kimseler yok galiba...gittikçe soyumuz tükeniyo Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Bu canım kusenim Yumoşuma canım benim esmer güzelimmmm teşekkürler bitanem kusenin kurban sana Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben alıyım bunlardan..daha önce görmemişim.. aşağıdaki çiçekler size ve bugün burada olanlara.. Ne güzel bir yer,şuan orda olabilmek için neler vermezdim saol canım insan bakınca bile huzur buluyor.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 gerçek yüzleri meydana çıkan işyerını bırbırıne katan ama sonunda birbirine düşen sevgili iş arkadaşlarıma.sabrın sonu hıkmetmiş,herşey layığını bulur. bu çiçeğim onlara.Allah rahmet etsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.