Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 saol be meydün! Çatlakta olsan iyiki varsın! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 saol be meydün! Çatlakta olsan iyiki varsın! çatlak mı...ben mi......aaaaaa anuuuu ben çatlak deelim........ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 çatlak mı...ben mi......aaaaaa anuuuu ben çatlak deelim........ o ne kız ne anlama gelio öle aaaa anuuuu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 o ne kız ne anlama gelio öle aaaa anuuuu aaaaannnnuuuuuuuvvv......baa kimse çatlak diyemez............ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Dedim bile bu arada avatarın gene güzel olamamış! Sen bu işi beceremion! Güzel avatar bulamıon! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 bu gün bayramın son günü ancak girdim herkese çiçek benden Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 bu gün bayramın son günü ancak girdim herkese çiçek benden eywallah allah razı olsun.......sende olmasan bize kim çiçek verecekti....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 eywallah allah razı olsun.......sende olmasan bize kim çiçek verecekti....... sen zate yiyon bol bol Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 eywallah allah razı olsun.......sende olmasan bize kim çiçek verecekti....... made in cim ben çiçek veririm sana o golginin çiçeğine mi kaldık hıııh.hem onun çiçeği de kendi gibi arızalıdır Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 sen zate yiyon bol bol yiyen ben değilim sensin bi kerem..... made in cim ben çiçek veririm sana o golginin çiçeğine mi kaldık hıııh.hem onun çiçeği de kendi gibi arızalıdır teşkür nefer bendende sana çiçek gelsin madem.... sevgiler ..haklısın gorginin çiçeğide kendi gibi olur zati....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 made in cim ben çiçek veririm sana o golginin çiçeğine mi kaldık hıııh.hem onun çiçeği de kendi gibi arızalıdır alla alla derdin ne ya yiyen ben değilim sensin bi kerem..... teşkür nefer bendende sana çiçek gelsin madem.... sevgiler ..haklısın gorginin çiçeğide kendi gibi olur zati....... sen kurban ol benüm çiçeklerime bea Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 alla alla derdin ne ya sen kurban ol benüm çiçeklerime bea derdim senle değil TASMANLA o kadar sıkı bağlıyom gene çözülüyo Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 alla alla derdin ne ya sen kurban ol benüm çiçeklerime bea çiçekte çiçek olsa kurban olsak yane... derdim senle değil TASMANLA o kadar sıkı bağlıyom gene çözülüyo süpersin nefer sevdim seni.... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 saol şekerim emme lavey denen it tarafından başlatılan başlık bayağ canımı sıktı acaba hiç muhatap almayıp cevap atmasak mı? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 derdim senle değil TASMANLA o kadar sıkı bağlıyom gene çözülüyo kendi tasmanı çözmeden nasıl bana tasma baglamaya calışıyon hayret doorusu çiçekte çiçek olsa kurban olsak yane... süpersin nefer sevdim seni.... yalakaaaa Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 kendi tasmanı çözmeden nasıl bana tasma baglamaya calışıyon hayret doorusu yalakaaaa kıskanç,hemen kıskandın demi. sen bi kerem ne çiçekten anlarsın ne tasmadan (ne demek istedim bende bilmiom) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 kıskanç,hemen kıskandın demi. sen bi kerem ne çiçekten anlarsın ne tasmadan (ne demek istedim bende bilmiom) sen anlıyon galiba çok tasman var sanırım ahahah (ya yinede şu sinir bozuklugunu atamadım üstümden Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 kendi tasmanı çözmeden nasıl bana tasma baglamaya calışıyon hayret doorusu yalakaaaa sanane....kıskanma......yoksa laveyi çağırırım..... (tamam ********* bi espiri) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 sanane....kıskanma......yoksa laveyi çağırırım..... (tamam ********* bi espiri) ben kıskanmaya devam ediom sen cagır nolursun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ben kıskanmaya devam ediom sen cagır nolursun ya git allah aşkına ole itle ne işimiz olur............. kıskanma al sanada çiçek verem....yeme pls....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ya git allah aşkına ole itle ne işimiz olur............. kıskanma al sanada çiçek verem....yeme pls....... yok saklıcam merak etme ama sen yeme die ahaha Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 yok saklıcam merak etme ama sen yeme die ahaha ok..... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 yaw pek bi çiçek veresim var benim =bunlar buket halinde alaturkama yazık,çok yıprandı o bu akşam =cyrano.ya yaw bu arkadaşın güncel konulardaki topiklere verdiği cevaplar çok hoşuma gitti.fikirlerini çok beğendim.onun için Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 yaw pek bi çiçek veresim var benim =bunlar buket halinde alaturkama yazık,çok yıprandı o bu akşam =cyrano.ya yaw bu arkadaşın güncel konulardaki topiklere verdiği cevaplar çok hoşuma gitti.fikirlerini çok beğendim.onun için yalakaaaa Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ulen sen bitek yalakaaa kelimesini mi biliyon da önüne gelene yapıştırıyon,torik sanatçısı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.