Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Teşekkürler azi.. Bütün çiçekler sana...)) Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 dostum made in turkey : sana çiçekçi dükkanını alsak azdır be dostum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 dostum made in turkey : sana çiçekçi dükkanını alsak azdır be dostum baba ne çok sevenim varmış ...................heyt be kim tutar beni...........hepinizi seviyorum ..........herkes şeker........ herkes dost............ Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 wayy kimse bana çiçek vermemiş ama ben bu forumdaki herkese çiçek veriyorum...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Daha önce verdilerya... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 YA Bİ SORUNUM VAR..FORUM KALABALIKLAŞTI...VERECEĞİM ÇİÇEKLERİ 3'E İNDİRGEYEMİYORUM Kİ BU YÜZDEEEENNN HERKESE ÇİÇEK VERİYORUM...BANA KIRGIN OLANLARA DA ZEYTİN DALI... İYİ BAYRAMLAR HERKESE.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 kırçiçiği sende emme kıskançsın kardişim beeeeaa Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 wayy kimse bana çiçek vermemiş ama ben bu forumdaki herkese çiçek veriyorum...... tamam bidenem biz çiçeklerin serada yetişmesini bekliyoduk da ondan geç kaldık da yoksa vercektik di valla.herkesin bayramını kutlarım ama itiraf ediyim kendimi hiç bayramda gibin hissetmiyom Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Karcicegim........ cok anlayisli oldugu icin MysticRiver........ cok candan oldugu icin Mara Bulge........ cok düsünceli oldugu icin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 az durun yan bahçede çiçek kaldıysa toplayıp gelem...o zaman bakarız kime vereceğime......... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Bu zamanda bahçede çiçekmi kalır.. Kış geldi.. Anlaşılan sen çiçek falan veremicen.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 o çiçekleri yiyodur be! Baksana dili onda kıpkırmızı olmuş, tahriş olmuş şişmiş kocama olmuş! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 nankürler sizi o kadan çiçek yolup verdim kıymet bilmediniz...komşunu itini görseniz ne kadar büyük....ama ben size çiçek koparcam diye onu görmemezlik geliyorum...........tehlikeyi göze alıyorum......neymiş vermezmiş çiçek yok yemiş...... verin len çiçeklerimi geri......... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Veremem bende yedim...)) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Veremem bende yedim...)) afiyet olsun..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Ben sana verdiğim çiçeği istemem! Sen onu çoktan doğaya vermişsindir! Şimdi üstünde kim bilir hangi kuş rızkını arıyodur! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 herkes senin kadar aç gözlü değil hedayeye saygı var yemedük......herhal.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Yemeğe yemek bulamıyoz, çiçek bulmuşuz kaçırırmıyız, tabi yicem! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 aç gozlü...boğazına takılsaydı barı.... gerçi yan komşunun çiçek serası var bende çiçek bol..siz düşünün........zuhahahahhhhh Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 o zaman sen hiç aç kalmazsın yaw! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 o zaman sen hiç aç kalmazsın yaw! ben çiçek yemem sizin için demiştim....... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 E o kadar çiçek sana niye verildi o zaman? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 E o kadar çiçek sana niye verildi o zaman? hayrına dağıttım garibanlara...sevinsinler sevgililerine versinler............. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Bizede yollar biraz, aşkımıza çiçek almaya para bulamıoz! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Bizede yollar biraz, aşkımıza çiçek almaya para bulamıoz! du sana süslü bi buket yapam..... al bunu sevdiğine ver............mutlu olsun....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.