Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 özlemişim tüm çiçeklerden aldımm benden de herkese gelsin tüm forumaaaaa :) Yumotem Çok tşk ederim cnm Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... Sedatcım çok tşk ederim FEDA OLSUN.. Beğenen tüm dostlara yeterince var sanırım... İlyada bende bi tane aldım tşk ederim Tüm arkadaşlarıma..Çekinmeyin lütfen,evcil kedimdir.Adı Sarman.. Tşkler Taurus abim Yanlıs hiç evcile bensemiyo bu Sarman BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Murti_San tşkler arkadaşım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Çiçek sunarak ve kabul ederek yürek okşayan tüm dostlara... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Muhabbetle... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... Teşekkür ederim gönül dostu arkadaşım,bende müsadenizle bu çiçeği yalnızca gönüldaşım(geceyağmuru)ve krala vermek istiyorum. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Teşekkür ederim gönül dostu arkadaşım,bende müsadenizle bu çiçeği yalnızca gönüldaşım(geceyağmuru)ve krala vermek istiyorum. Çok tşk ederim gönüldaşım Seviyorum kıs seni Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, helin, mineu, senestikçebentitrerim, mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... teşşekkür edermmm çiçekleriniz içinn.... ne güsel bi gün bu yaa çiçeklerleee donattınıss beniii... herkesdennn aldımm birer çiçekkk.. (abilermm isim belirtmişlerr o yüsden alıntı yaptımmm... yanlış anlamayınn sakınn... ) öpüyorumm hepinisi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 taurusmutis, aşkolsun bir kere onun adı sarman değil tekir...3 ay önce evden kaçmıştı ;o kadar gazeteye ilan verdim çarşaf çarşaf, görmedin mi yoksa görmezden mi geldin ?? zavallı tekirim eskiden kaplan gibiydi, şimdi sirk kedisi gördüm sanki... unutmadan, eve almadan dezenfekte ettin umarım son zamanlarda sular akmadığından epeyce pirelenmişti de.. Tevekkeli değil,ondan kaşınıp duruyorum.. BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, ... Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Teşekkürler Murti'cim.. Çiçek sunarak ve kabul ederek yürek okşayan tüm dostlara... Güzel bir söz,teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 çiçek gönderen arkadaşlar hepinize teşekkür ederim......bu lalelerde benden size...... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... tşkler murticim çiçek gönderen arkadaşlar hepinize teşekkür ederim......bu lalelerde benden size...... tşkler su ayrıca sedat abime de tşk ederim çiçekleri için Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Tüm arkadaşlarıma..Çekinmeyin lütfen,evcil kedimdir.Adı Sarman.. Dedecim ısırmasın Tsk ederim BU çiçeğim Taurus,kralx,sardunyacım ,yumotecim,sedelinacım,Naticim,aysum,sen estikce ortağım, İlyada,ewcüme,mineu,geceyağmuru,kaan,egzorsist,mrs.su, gloria, kleopatra, xprencesx, xminex,paula ve tüm site arkadaşlarıma veriyorum unuttuklarım varsa onlarda çekinmeden alabilirler arkadaşlar . unutuklarımdan şimdiden özür diliyorum . Özel cam kavanozda getirdin sizlere...buyrun .... Murticim tsk ederim arkadaşım, senin çiçeklerin de olmasa.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sadece Naty'me.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sadece Naty'me.. Hani bana tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden.. Kimseler görmeden ben hemen alyım tşkler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Teşekkürler Egzorsist.. Hani bana Kızma ,kızma.Bu çiçek te sadece sana.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 tüm çiçek göderenlerin çiçeklerinden alıyorum fazla yer kaplamasın die alıntı yapmadım ama herkese teşekkür ederm buda benden.. alıyım bunu suya düşmeden.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Kızma ,kızma.Bu çiçek te sadece sana.. aaa çok tşk ederim ne zahmet ettin abicim eh madem ısrar ediyosun alayım bari :flowers: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sadece Naty'me.. Bitanesin sen ya Kıskanmayalım hemen Gece hanım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Bu çiçeğim de Su'ya.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Kim ben mi Bikerem hayatta kıskanmam ben Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yalancı kıskanç Hem yalancısın hem kıskanç Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Bu çiçeğim de Su'ya.. neyse...gece atmadan bi düşünelim.. tşkler Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 herkese çiçeklerinden dolayı teşekkürler inanın sevginizi sunuyorsunusss bize... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Teşekkürler Suheda.. Taurus ve murti can dostumsunuz sizede teşekkürler.. Kimler alırsa.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Ben mesela.. Teşekkürler Sedat.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 kapanın elinde kalıyor bende kral aldım bi tane Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.