Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Kleopatra.07 zevat'ı sormuş..Zevat=Kimseler, Kişiler, Zaatlar.. Tüm foruma.. açıklamalarınız ve çiçekler için tşkler buda benden tüm foruma (kücükmüş ama ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Sedoş,Kelebek,Sedat ve Kleopatra; Çiçekleriniz için teşekkür ederim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen buda kalbinde sevgi barındıran herkes için..... Tüm foruma.. sedoşummm , sen estikçe ben titrerim ve kral x teşekkürler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen teşekkür ederim canım ağlamasan olmazmıydı o zaman bende alıyım mı bitane... buda kalbinde sevgi barındıran herkes için..... mesela ben, teşekkür ederim kızım benim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 benden herkesciklere çiçek :clover: AÇA, bu senin için... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 RA_dya , canım arkadaşım bu çiçekler sana, teşekkürler dostluğunu verdiğin için.. :wub: Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 benn alıyorumm bi adetttt...saoll ilyada Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen o zaman bende alıyım mı bitane... buda kalbinde sevgi barındıran herkes için..... Kleopatra.07 zevat'ı sormuş..Zevat=Kimseler, Kişiler, Zaatlar.. Tüm foruma.. Aldım hepsinden teşekkür ederim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 ben could'a bi çiçek göndereyim iyisimi bi daha beni kilitlemesin uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen o zaman bende alıyım mı bitane... buda kalbinde sevgi barındıran herkes için..... Bu da ilk beş kişiye..Not: El bana ait değildir..! Bu, cümle zevata..Not: Kadını almayın, sadece çiçkleri..! Kleopatra.07 zevat'ı sormuş..Zevat=Kimseler, Kişiler, Zaatlar.. Tüm foruma.. AÇA, bu senin için... RA_dya , canım arkadaşım bu çiçekler sana, teşekkürler dostluğunu verdiğin için.. :wub: tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle bende hepsinden birer tane aldım çiçek gönderenlerin ellerine yüreklerine sağlık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle teşekkürler ilyada Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 o kendini biliyor Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 RA_dya , canım arkadaşım bu çiçekler sana, teşekkürler dostluğunu verdiğin için.. :wub: Asıl ben sana teşekkür ederim Arkadaşım :)Yardımsever, yüreği güzel arkadaşım,keşke dostluğuna laik olabilsem Bu orkidelerde senin için İlyadacım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen Aldım, Sedoş'um tsk ederim.. Sen bizim çatlağımızsın. Seni cok seviorum bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... Tsk ederim ablam Aaayrıca Aysum hanım çiçeğimi almamışsınız Yok bi daha size çiçek miçek Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime, dostlarıma bu kır çiçekleri... görüşmek üzere seviyorum hepinizi... siz biliyorsunuz kendinizi... bende aldım bu çiçekten ablam benim.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 al canım....bu arada doktor ilgilenmez diye söylüyorum...havada bulut sen zevatayı unut.... -aaa söylemiş.... hayret- bu arada senn bi kkötüsün sanki... kötüyüm ben kötüyüm,kötüyüm,.................kustururum tüm arkadaşlara birer adet, sevgilerimle bende alıyım..tşkler, Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 iyi kalpli dedelerin duaları kabul olur di mi??? gracias Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. Sağolasın abim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. teşkler...inşallah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Bugün güneş iyi haberlerle battı benim için..Doğan günde bu çiçekle size güzellikler getirir umarım.. Teşekkürler Taurus.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, mrs.su, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 ismimi göremedim yaşlanmışım galiba Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ra_dya, suheda, redbalck, geceyağmuru, vild beatiful, gull, aysum, gloria, kleopatra, senestiçe, helin, xmimex, xprencesx, taurus, eren, murti_san, ipek, egzorsist, siyahx, empati, hayalperest.. bende çiçeği göremedim açılmıyo...ben imama gidiyom cenazeme gönderiverin bi zahmet.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.