Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bu çiçeğin sahibi kendini bilir Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bu çiçeğin sahibi kendini bilir kimmiş ki... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 kimmiş ki... kıs kim kimdir,bi anlasam ben Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 kıs kim kimdir,bi anlasam ben neden ki...kim kimdir dedin... neyse bakalım..ya doktora ya pabuç dilliye..baana değil see...yada siyahx...bilmem ki... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Valla sarı lale olsa ben bilirdim ama.. Çiçeğimi beğenenler alsın.. Daha yeni kopardım.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 estikçe; boşver bütün o saydıklarına gitsin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Valla sarı lale olsa ben bilirdim ama.. Çiçeğimi beğenenler alsın.. Daha yeni kopardım.. taze çiçeğinden...taze taze alıyım o zaman... teşekkürler... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Ben aldım Taurus teşekkürler.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Hava çift parande atabilenlere... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Hava çift parande atabilenlere... deniyorum... ama olmuyor...fizik tedaviye devam başarıcam bi gün... aldım yani çok teşekkür ederim... hem tedavi hem çiçek için... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 deniyorum... ama olmuyor... Olmuyorsa neden aldın.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Olmuyorsa neden aldın.. belki gaza getirir...olur diye..ama daha solmadı...yerine geri koyabilirim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 belki gaza getirir...olur diye..ama daha solmadı...yerine geri koyabilirim... Neyeeeeeeeeeseh.. Madem aldın, çift parendeyi atacaksın.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 kleopatraya; çiçeği olsun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Neyeeeeeeeeeseh..Madem aldın, çift parendeyi atacaksın.. tmm ama yarına... bu gece ödevim olsun artık... yani demi ama insaff doktor... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 kleopatraya; çiçeği olsun Anladıysam ne olayım.. tmm ama yarına... bu gece ödevim olsun artık... yani demi ama insaff doktor Ben anlamam, bugün yada yarın o çiçeğin hakkını vereceksin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Ben anlamam, bugün yada yarın o çiçeğin hakkını vereceksin.. tmm... söz veriyorum doktor.... ben bi kaç gün uğramayım buralara... yok yok çok çalışçam...yarın çiçeğin hakkını vericem... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Anladıysam ne olayım.. kendime göndermek olmuyomu; başkalarından beklersem çooook beklerim gibi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Neyse hadi al bakalım kleopatra.. Ama suya düşmeden al..!! Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Neyse hadi al bakalım kleopatra..Ama suya düşmeden al..!! sen bitanesin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sen bitanesin ohh...bi çiçeeğe bitane oldu doktora bak... oysa ben işbirliği yapmıştım..şimdi sen doktorun hastanesini istilada etmessin artık... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Bu 5 yapraklı yoncayı çok özel zamanlarda çıkartırım.Sanırım şimdi birisinin buna ihtiyacı var.. 4 yaprak şansı temsil eder.Bu yoncadaki 5.yaprak ise dualarımı temsil ediyor.. Gloria;Bunu sana veriyorum,yerine ulaştır lütfen.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ohh...bi çiçeeğe bitane oldu doktora bak... oysa ben işbirliği yapmıştım..şimdi sen doktorun hastanesini istilada etmessin artık... kıs cadı tek o sayıyor listelerde adımı ve çiçek gönderdi yani istersen gel karıştırıverelim sonrada olmadık şeylerin hırsızı olayım demi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gloria;Bunu sana veriyorum,yerine ulaştır lütfen Sanırım bilmediğimiz bir yerlerde bilmediğimiz bişiler oluyor.. Olay nedir bilmiyorum ama, Allah yardım etsin.. Bizde duacıyız Taurus.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sedat abi şu kleopatrayada sen bitanesin dedirttin ya ver elini öpecem... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.