Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. Sağolasın abicim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. yaw ben şimdi hangi katagorideyim.... (teşekkür ettim..) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 yaw ben şimdi hangi katagorideyim.... (teşekkür ettim..) Sen sevdiğim,online torunumsun.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. bende aldım bi tane...teşekkür ederim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Butun ciceklerden aldim,hepsi cok guzel,tesekkur ediyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. Çok seviyorum bu tatlı süprizlerini,bayağı uğraştırdın ama değdi,tarafımdan sevildiğini söylememe gerek yok sanırım nasılsa biliyorsun tanıdığımdan beri duygularım hiç değişmedi sana karşı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. emeğine sağlık karal ben de aldım. belkim unuttukların arasındayımdır şu an forumda olanlara; teşekkürler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Çok seviyorum bu tatlı süprizlerini,bayağı uğraştırdın ama değdi,tarafımdan sevildiğini söylememe gerek yok sanırım nasılsa biliyorsun tanıdığımdan beri duygularım hiç değişmedi sana karşı Sende öyle suheda.. Lütfen bu manolyayı kabul et.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sadece Sedat'a seni önemsiyorum ve seninde önemsediğini biliyorum ki üzmüşüm, bu yüzden çok üzgünüm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 yaw bi çiçek veren yok,terkedildimmm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sedelinaya; Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 teşekkurlerr yaa bişey değil... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bende bu çiçeği kleopatraya veriyorum.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ben çiçek falan istemiyorum.... vermesenizde olur..... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bende bu çiçeği kleopatraya veriyorum.. bende sana sedelinaya gönderdiğim çiçekteki arıyı veriyom Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 yüzsüz seni al bu da sana benden bi çiçek kabulümüzdür onada razıyız kleopatraya Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 yüzsüz seni al bu da sana benden bi çiçek istemiyorum dedim yaaa... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 off ya siz bayanlarla uraşılmaz (gull) saol yumote emin ol herşey karşılıklıdır Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın ayıcığı sevdim alayım tşkler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bende sana sedelinaya gönderdiğim çiçekteki arıyı veriyom haha giderayak iyi güldüm yaaa Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın bende teşekkür ettim yumotecim... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ayıcık ve kalbi alanlara öpücük bedava Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.