Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Bu çiçeğim Aileme.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Bu çiçeğim Aileme.. abim alıorum bi tane... teşekkür ederim....melodilerinle çiçeğin....yetiyo inan ki... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 hertaraf çiçek oldu, koyacak yer kalmadı be yaw........ yine teşekkür ettim, dedeciğim ve açacığım (biraz geç oldu ama yeni gördüm )......... Alıntı
Φ THEMAS Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Bende bir çiçek vereyim,belki tanışmamıza vesile olur Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Bende bir çiçek vereyim,belki tanışmamıza vesile olur bizde teşekkür ederiz efendim... hoşgeldin.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Bende bir çiçek vereyim,belki tanışmamıza vesile olur hoşgeldin THEMAS.... vesile olarak bir gül seçtin demek... iyi hadi bakalım... Alıntı
Φ THEMAS Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Hoşbulduk Oradaki eller hanım eliymiş ama idare ediverin artık Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Hoşbulduk Oradaki eller hanım eliymiş ama idare ediverin artık bak şimdii... ama olmadııı...nie bize kandırık yapıosun... idare edelim bakalım... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Bu çiçeğim Aileme.. abicigim..cok tesekkurler,aldim ben de.. Bende bir çiçek vereyim,belki tanışmamıza vesile olur taniyalim seni de diye aldim,tesekkurler Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Ben o deve tabanını var ya.. neyse Öhöömm.. Benim buraya ne yazacağımı biliyosun ya.. neyseee.. Hem orda burda yalakı hatırlatıp durma dalarım ( öff çok kaba oldu ) [/color] Muhahah.. Kıs naptın şifremizi söledin.. Apartman topuklarımı getiriimm.. Bende dalıcam az kaldı.. Hehehe yaşasın kötülükk.. Bu çiçeğim Aileme.. Babacıımm.. Tşk ediyorum.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Fredy Kralx in emri ile çiçekciliğe başlamış ama gelirken çiçekleri unutmuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Bende bir çiçek vereyim,belki tanışmamıza vesile olur Tırnaklara bak Çok güsel Acaba hangi kuaförde yaptırıyor manikürünü Hoşgeldin Themas Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Herkese yeter alabilirsiniz... Adresinizi bilmiyorum ki getireyim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Bu çiçeğim Aileme.. Canım dedecim.. Alıorum öptüm ellerinden Muhahah..Kıs naptın şifremizi söledin.. Apartman topuklarımı getiriimm.. Bende dalıcam az kaldı.. Hehehe yaşasın kötülükk.. Muhahhaha Yok kıs kimse anlamaz... Meraklanma.. Ne geyik elemansın sen ya Herkese yeter alabilirsiniz... Adresinizi bilmiyorum ki getireyim Aldım Empati tskler Hoşgeldin Themas Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Herkese yeter alabilirsiniz... Adresinizi bilmiyorum ki getireyim teşekkür ederiz...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Çİçeğimi alanlar;Alırken Piyano ile oynamayın yahu,komşular sesten şikayetçi.. Gece'm;Sen Themas'ın çiçeğindeki tırnaklara bayılmışsın ama benim tırnaklarım daha güzel.. :w00t: Bu arada hoşgeldin Themas.. Empati;Çiçeklerden bi tane aldım,teşekkürler.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Muhahhaha Yok kıs kimse anlamaz... Meraklanma.. Ne geyik elemansın sen ya Elemanı çalıştıran sen oluyosun ama.. Neyse biliosun ben pek bi uzatıyorum konuyu.. Bişiler çakıcaklar sonra olan bana olck.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Çİçeğimi alanlar;Alırken Piyano ile oynamayın yahu,komşular sesten şikayetçi.. Gece'm;Sen Themas'ın çiçeğindeki tırnaklara bayılmışsın ama benim tırnaklarım daha güzel.. :w00t: Bu arada hoşgeldin Themas.. Empati;Çiçeklerden bi tane aldım,teşekkürler.. Taurus bende çiçek istiyorummm Eee belki biraz yüzsüzlük oldu ama kendiğiğinden vereceği yok napiym Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Elemanı çalıştıran sen oluyosun ama.. Neyse biliosun ben pek bi uzatıyorum konuyu.. Bişiler çakıcaklar sonra olan bana olck.. Olmas olmas Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Çiçeklerden alan forumdaşlara teşekkürler bunlarda sizlerin... Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Çiçeklerden alan forumdaşlara teşekkürler bunlarda sizlerin... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Taurus bende çiçek istiyorummm Eee belki biraz yüzsüzlük oldu ama kendiğiğinden vereceği yok napiym Estağfurullah,ne yüzsüzlüğü.Buyur arkadaşım,bu çiçek sadece sana.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 forumun kelebeğine.... üstüme alınasım geldi teşekkürler ErBAY çok güzelmişş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.