Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Sevdiklerime.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Sevdiklerime.. bende üstüme alınaraktan...çooookkk teşekkür ettim dedeciğim..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 bende üstüme alınaraktan...çooookkk teşekkür ettim dedeciğim..... İlkgözağrımsın,tabiki alınıcan.. Rica ederim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Sevdiklerime.. Seni sevdigimden aliyorum abicigim,izninle..O kadar narin,guzel ki,sanki gulumsuyor,tesekkurler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Sevdiklerime.. peki ben...bende istiyorum o güzel çiçeğe konmayı... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Ben bu papatyalari foruma ilk geldigimden beri beni yalniz birakmayan arkadaslarima armagan ediyorum..... Hepinizi cok seviyorum ... artik sizde seviyor sevmiyor diye baslayin saymaya... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Ben bu papatyalari foruma ilk geldigimden beri beni yalniz birakmayan arkadaslarima armagan ediyorum..... Hepinizi cok seviyorum ... artik sizde seviyor sevmiyor diye baslayin saymaya... heyy...benimle en sevdiği oyuncak ayısını paylaşan incee arkadaşım... aldım bi tane..saymaya gerek duymuyorum teşekkürler şimdiden... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Ne yalan söyleyeyim... paylasacak pek biseyim kalmadi... es dost iste... gelen kopariyo benden bisey... bisey de diyemiyorsun.. seve seve... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Ben bu papatyalari foruma ilk geldigimden beri beni yalniz birakmayan arkadaslarima armagan ediyorum Bu durumda ben hiç elimi uzatmıyım.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 hayy ben bi çiçek verdiniz bi baktım..zor kurtuldum çiçekçinin elinden...vampirr... yani çiçekleri yemicekseniz... olur... sanki çiçeği de ben verdim ne güzelde yorum yapıyorum neyse tatil yaklaşıo sınavlar bitti..ondan böyle anormal davranışlarda bulunabilirim... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Bu durumda ben hiç elimi uzatmıyım.. Yani ama al istersen aradan bi tane... hediyem olsun... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Yani ama al istersen aradan bi tane... hediyem olsun... Yani ama mı.. Neyse hadi alayım artık bi taane.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Basla hadi seviyo sevmiyo diye saymaya.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Basla hadi seviyo sevmiyo diye saymaya.... Neden..? Seviyo sevmiyo yapsın diye mi verdin çiçeği..? alakayı anlayamadım.. Her çiçek aldığımız bayana bunu yapmalımıyız erkekler olarak.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Neden..? Seviyo sevmiyo yapsın diye mi verdin çiçeği..? alakayı anlayamadım.. Her çiçek aldığımız bayana bunu yapmalımıyız erkekler olarak.. Ya sakaydi ya.. hemen sert cikma.. nasil istersen... istersen at istersen tut elinde... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Ben bu papatyalari foruma ilk geldigimden beri beni yalniz birakmayan arkadaslarima armagan ediyorum..... Hepinizi cok seviyorum ... artik sizde seviyor sevmiyor diye baslayin saymaya... Hiç karşılaşmadık ama bu şiir papatyalarına çok yakışacak sanırım.. Papatya Tarlası Bir papatya tarlası düşün.. İlkbahar ayı.. Ve sen, onun yanından gecen yolda yürüyorsun... Ve o papatya tarlasında bir papatya dikkatini çeker.. Binlercesinden birisidir ama sen, onun yanına gidersin.. Onda seni çeken bir şeyler vardır. O papatyayı olduğu yerden koparırsın.. Sadece senin olsun istersin, sadece senin.. Öleceğini düşünmeden. Ve gidersin o tarladan... İçindeki şiddetin durduramadığı bir bencillik ama bir o kadar güzel ve hapsedici. İşte bu TUTKU... Yine o tarlanın kenarındaki yolda yürüyorsundur.. Yine milyonlarcası arasında bir tanesi seni çeker.. Yaklaşırsın, yanına gidersin o papatyanın.. Gözlerin başkasını görmez olur o an. Onun için her şeyi yapmak istersin... Dokunmak istersin.. Dokunamazsın, orda, onunla ölmek istersin. Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir başka güzel çiçek kokusu gelir burnuna.. Dayanamazsın onun kokusuna.. Unutturur her şeyi bir anda ve o kokunun geldiği yöne gidersin.. O papatya orda kalmıştır, yüreğinin bir kenarında.. Paylaşılmamıştır bi çok şey.. Unutulmaz belki ama geri de dönülmez ona.. İşte bu AŞK... Yine o yoldasın.. Papatya tarlasının yanından gecen.. Ve yine bir papatya ... Milyonlarcasının içinde seni çeker.. Gidersin yanına.. Orda kalakalırsın.. O hiç ölmesin diye her şeyi yaparsın.. Tüm gücünle onunla olmak istersin.. Oradan seni koparacak hiç bir güç olmadığına inanırsın.. Ve orda onunla ölene kadar birlikte kalırsın... İşte bu da SEVGİ.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Ya sakaydi ya.. hemen sert cikma.. nasil istersen...istersen at istersen tut elinde... Önce engizisyon sonra iade-i itibar.. Sevmiyorum böyle pareleldeki kesişkenlikleri.. Gecenin şu dem'inde, demleneceğim yerde.. Hemde kendi çiçek topicimde.. Ve sen sometimes.. Çiçek verirken ve alırken dikkat et.. Belki o çiçekte bir böcek.. Belki bir arı.. Belkide bir alerjiklik.. Kim bilir.. Karşındaki kim..? Bilirmisin ben kim.. Bilir miyim sen kim..? O halde nedir bu hüküm.. Bende şaka yaptım.. Sevgilerimle.. Bu küçük yeşil çiçek senin.. arısız, böceksiz.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Kalp kirdim diye cok kordum... Sonunda sakanida anladim... Neyse gecelim ariya böcege... aldirmam ben o tür kücük seylere... Kelebek isterim cicekden cikacak... Gelip bi gün gönlüme konacak... Kusurumz olduysa af ola... Dikkat ederim halime tavrima... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Kalp kirdim diye cok kordum...Sonunda sakanida anladim... Neyse gecelim ariya böcege... aldirmam ben o tür kücük seylere... Kelebek isterim cicekden cikacak... Gelip bi gün gönlüme konacak... Kusurumz olduysa af ola... Dikkat ederim halime tavrima Eyvallah.. Yukarda kelebekli çiçekte verdim.. Al istersen.. Ama uçurtmadan kelebeği. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 cok uzattiniz yahu bir tane de ben aliyorum,musadenle sometimes.. tesekkurler,abimin yazisi da cok guzeldi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Lilaccım bu papatyalar senin için..: Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Eyvallah..Yukarda kelebekli çiçekte verdim.. Al istersen.. Ama uçurtmadan kelebeği. tamam dikkat ederim... tsk cok uzattiniz yahu bir tane de ben aliyorum,musadenle sometimes.. tesekkurler,abimin yazisi da cok guzeldi Tabi ki... sevgilerimle.... sanada seviyo sevmiyo diye yaz demiyecem.. cünkü korkuyorum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Lilaccım bu papatyalar senin için..: tşk ederim sedatcım.. bu da senin için Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 bunlarda sizler için... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Sevdiklerime.. Babacım ve aileme.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.