Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Bu çiçeklerden de alın arkadaşlar saygılar Tşkler çiçeğimi alan ve çiçek gönderenler tşkler......buda benden size Tşkler isteyen alabilir...... Tşkler bana cicek veren vermiyen herkese Merssii şikerim herkese gitsin bu çiçek Kıs hani benim çiçeğim
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl Gece Yağmuru ;çiçeğimi aldığın için saol.yoksam oralarda kuruyup gidecekti.
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl Bekledim bekledim çiçek falan gelmedi Dekor olsun diye koydum.. Kimse almasın.. Olar almayıs
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl çiçeğimi aldığın için saol.yoksam oralarda kuruyup gidecekti. Ben tşk ederim Merak etme burda kimse kurutmas çiçekleri
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl Yaw bu senin gelin çiçeğin değil mi.. yok be tauruscum bunu nasıl taşıycaktım elimde Kıs hani benim çiçeğim işte senin çiçeğin kankitom hadi sende bana gönder ama bi de mail olarak göndermeyi unutma
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl benn dee çiçeklerii frozenimmm getirmişşş sandıydımmm... amannn bidenemmm alınmaa... buu çiçeklerimdee sanaaa frozenimmm... bendim o zati niye alınayım yoksam beni beğenmedin çiçekler için sağol cimcime.. bu arada bana çiçek veren herkese teşekkürler... tabi veren olduysa
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl Minecim gelin ciceginden alabilirim mi?Cok guzelmis de..Aldim,tesekkurler
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl yuk kıss o gelin çiçeğim değil ama istersen bi tane gelin çiçeği gönderem sana
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl işte senin çiçeğin kankitom hadi sende bana gönder ama bi de mail olarak göndermeyi unutma aaa çok tşk ederim cnm ve bir o kadar da ökkeş kankim benim Kıs ben çiçek göndermeyecem sana sonra mail olarak isteyeceğini bildiğim için
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl yuk kıss o gelin çiçeğim değil ama istersen bi tane gelin çiçeği gönderem sana Cok tesekkur ederim Minecigim.Benim gelin cicegim yoktu zaten
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Bu çiçeği kabul etmeyenler yazsın, kabul edenler yazmasın..
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim..
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. Aldım aldımm :)tşkler.. Uuç uuuçç böceğimm annen sana terlik pabuç aa laaa caaakk
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. bende üstünde ruhumu taşıyan çiçeği alabilir miyim...ruhumu uçuramıyacağıma göre rahat rahat ve kelebeği severek..ruhumu severek... bu arada kelebekli diye bunu ayrı geçtim..ne de olsa ruhumdan izler...alınmayı bekleyen taptaze güzel çiçeklerinden alıyorum herkesin
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. teşekkür ederim bende aldım
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 18 yıl Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. Ben kelebeği almak istiyorum.. Çiçeklerden daha çok severim.. Yani bu durumda kelebek uçtu sedat..
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 18 yıl Lütfen kelebeği uçurtmadan alınız.. Çünkü ben uçurtmadan veriyorum.. Kimler aldıysa yazsın bakim.. Tşkler Kelebeği uçurmadan aldım çiçeği Şimdi kelebeği yiyebilirmiyim peki
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 18 yıl aaa çok tşk ederim cnm ve bir o kadar da ökkeş kankim benim Kıs ben çiçek göndermeyecem sana sonra mail olarak isteyeceğini bildiğim için bişey değil kankim kıss sende benim görebildiğim siteden ekle resmi Cok tesekkur ederim Minecigim.Benim gelin cicegim yoktu zaten bişey değil
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 18 yıl bugün benimle arkadaşlık edenlere........ kleopatra çok güzelmiş bayıldım. ben alıyım.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.