Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Arkadaşlarıma ben de çiçek veriyorum saygılar screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 buçiçekten de alın arkadaşlar saygılar screen.width-430)this.width = (screen.width-430)" border=0> Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 ben bir tane alıyım ipek teşekkür ederim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Kahvaltı yapmayanlara güzel bi sofra hazırladım,buyrun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Lilac cigim seni sevdigim kesin,aldim tabi ki,lalelerden tesekkurler. Allahim kahvalti da yapmamistim,eline saglik,ne guzel sofra oyle Ipek arkadasim,sen de cok naziksin,aldim cicegini,tesekkurler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Leviathan, ipek, lilac bende aldım çiçeklerinizden ve lilacım sofraya kuruldum ben hemen Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Kahvaltıda çiçek yeme alışkanlığım pek yok ama arkadaş hatırına ne yapalım oturalım bari Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Kahvaltıda çiçek yeme alışkanlığım pek yok ama arkadaş hatırına ne yapalım oturalım bari aa peceteler de var,renkleri istah aciyor omletler de mutfak yolundadir,oyle umit ediyorum(cok aciktim yaw) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Kahvaltıda çiçek yeme alışkanlığım pek yok ama arkadaş hatırına ne yapalım oturalım bari aa peceteler de var,renkleri istah aciyor omletler de mutfak yolundadir,oyle umit ediyorum(cok aciktim yaw) geldi bileee afiyet bal şeker olsun (başlığın içeriğini bozmayalım diye ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Kahvaltıda çiçek yeme alışkanlığım pek yok ama arkadaş hatırına ne yapalım oturalım bari aa peceteler de var,renkleri istah aciyor omletler de mutfak yolundadir,oyle umit ediyorum(cok aciktim yaw) alemsiniz yahu neyse masa hazırlanmış ve şık olmuş çiçekte bir sebze olduğuna göre yemeyi deneyelim bence Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Bu zamana kadar bana çiçek gönderen herkese birer tane: Bu zamana kadar bana çiçek göndermeyen herkese birer tane: Bu zamana kadar bana çiçek gönderdiğim herkese birer tane: Bu zamana kadar çiçek göndermeyi unuttuğum herkese birer tane: Herkesin kabul etmesini istiorum. Saygılar. Ben de alayım barii.. Tskler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Sevgisini hissettirenlere, Sevmeyi bilenlere, Almak isteyenlere Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Sevgisini hissettirenlere,Sevmeyi bilenlere, Almak isteyenlere Kaç para çiçekler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Beleş Hımm iyi ozaman izninle bir tane alayım teşekkürler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Beleş Hımm iyi ozaman izninle bir tane alayım teşekkürler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 İki kere almışsın.. Neyse Rica ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Sevgisini hissettirenlere,Sevmeyi bilenlere, Almak isteyenlere Naty'm;Senin bu çiçeğinin falı sevmiyor çıkıyor.Ben almıycam.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Olur mu Bi daha say sevior çıkar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 ipek çiçeğini; LilaC; O güzel kahvaltını alıyım canım...tşkler....... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Seviyor..Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. Seviyor.. Sevmiyor.. yok be bence bi de soyle dene bak o zaman seviyor cıkıyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Ben alim nathalia benim ki SEVİYO çıkıyo teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 yok be bence bi de soyle dene bak o zaman seviyor cıkıyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor Seviyor Ben alim nathalia benim ki SEVİYO çıkıyo teşekkür ederim Hile var olmaz.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 bu çiçek bana hep destek olan ve sevgisini desteğini hiç esirgemeyen Sardunyama çiçekleriyle etrafımı saran ve düşünceli dostum Murticiğime güzel dilekli Dedeme gamzeli güzelim canım kardeşim Ewücüğüme rapunzele rakip olan Frozenıma çayları ve pastalarıyla beni besleyen leylama çiçekçi kızımız lilac a canım dostum bitanecik Paulama yağmuralar kadar berrak Geceme saygılı, seviyeli ve düşünceli sevilmeye değer Keskinkalem e forumun abisi Boss a Kuzenlerin en tatlısı Natali me içi dışı bir sevgili elektro / blade e sen estikçe ben titrerime, aysumuma, canımm leviathan a,mrs. su ya, canım abim Tan vaktine xmine, Xprenses ve egzorsiste, Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 yumotem.....aldım .....tşk ..ederim........ uzun zamandır görünmüyordun ...hoş geldin...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.