Φ odessa Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 bayram önü bu çiçekler tüm sevenlere ve sevdiklerime gelsin şekerler... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 bayram önü bu çiçekler tüm sevenlere ve sevdiklerime gelsin şekerler... bu çiçakler de çok güzelmiş saol tşk ederim..aldım bile çiçeklerden.... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Hepiniz hayirli Bayramlar Arkadaslar... Kurban Bayraminiz kutlu olsun.. birkac saat sonra gireceginiz Yillda Umut`arliniz herzaman yesersin Hersey gönlünüzce olmasi dilegi ile... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 sağol abla seninde bayramın mübarek olsun..inşallah yeni yılında kalbin kadar güzel geçer.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Sevgili Birce;teşekkür ederim.. Ben de tüm arkadaşlarımın Kurban Bayramını kutluyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Herkesin cicegini,guzel dileklerini ve kestane sekerini,gulu vee o piyanoyla calinan bir sanat muzigi klasigini de aldim. Bayram ve yeni seneniz kutlu,mutlu olsun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Sevgili Birce;teşekkür ederim.. Ben de tüm arkadaşlarımın Kurban Bayramını kutluyorum.. o tatlılara dayanamadım...çok kaçırmamam lazım tatlıyı ama bunlar çok güzel görünüyo... teşekkürler bu arada... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Herkesin cicegini,guzel dileklerini ve kestane sekerini,gulu vee o piyanoyla calinan bir sanat muzigi klasigini de aldim. Bayram ve yeni seneniz kutlu,mutlu olsun sizede teşekkür ederimm... aldım tebriklerinizi... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 bayram önü bu çiçekler tüm sevenlere ve sevdiklerime gelsin şekerler... prensesimm...teşekkür ederim canım... Hepiniz hayirli Bayramlar Arkadaslar... Kurban Bayraminiz kutlu olsun.. birkac saat sonra gireceginiz Yillda Umut`arliniz herzaman yesersin Hersey gönlünüzce olmasi dilegi ile... sizinde aldım çiçeklerinzi ve tebriklerinizi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 ağlama ama bak al sana çiçek...gül hadii Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 ağlama ama bak al sana çiçek...gül hadii çok teşekkür ederim bende o zaman.... buda senin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 çok teşekkür ederim bende o zaman.... buda senin.. :) çokk teşekkür ederim..insan kaybolur böle bahçede... harika...! ama yanımda birileri de olsun kaybolurken... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 tüüm foruma bu çiçeklerr..... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 tüüm foruma bu çiçeklerr..... en çok sevdiğim çiçekler alıcam bir demet .çok tşk ederim.. bu çiçekleri niye en çok seviyorum ben söyleyeyim , sade oldukları için en çok bu çiçekleri severim.... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bişi diiill beğendiiine sefindiimmm Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bişi diiill beğendiiine sefindiimmm bu çiçekler sana ewücüm Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 çok teşekkür ediyorum....çok naziksinis efendiimm... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Bir gün Cennetin kapıları şiddetle vurulmuş: -Güm Güm Güm !! İçeriden seslenmişler: -Kim o? Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatihin yiğitleriyiz! İçeriden hoş geldiniz diyerek kapılar ardına kadar açılmış ve yiğitleri içeriye buyur etmişler. Her şey çok güzel gidiyormuş. Ta ki, 40 yıl geçinceye kadar. Bir gün kapılar yine şiddetle çalınmış: -Güm Güm Güm !!! İçeriden sormuşlar: -Kim o? Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatihin yiğitleriyiz! İçeriden hemen cevaplamışlar: -Hadi len! Onlar 40 yıl önce geldi! Dışarıdan yine ses gelmiş: -Biz mehter takımıyız ancak geldik!!! Gününüz güzel geçsin.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 tüüm foruma bu çiçeklerr..... ewücüm ben aldım,tşk ederim Bir gün Cennetin kapıları şiddetle vurulmuş: -Güm Güm Güm !! İçeriden seslenmişler: -Kim o? Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatihin yiğitleriyiz! İçeriden hoş geldiniz diyerek kapılar ardına kadar açılmış ve yiğitleri içeriye buyur etmişler. Her şey çok güzel gidiyormuş. Ta ki, 40 yıl geçinceye kadar. Bir gün kapılar yine şiddetle çalınmış: -Güm Güm Güm !!! İçeriden sormuşlar: -Kim o? Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatihin yiğitleriyiz! İçeriden hemen cevaplamışlar: -Hadi len! Onlar 40 yıl önce geldi! Dışarıdan yine ses gelmiş: -Biz mehter takımıyız ancak geldik!!! Gününüz güzel geçsin.. saolasın abicim seninki de çok güzel geçsin.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 kankitom,prensesim, sadeceee sanaaa canımıniçi... SENİİ ÇOOK SEVİYORUM... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Küpelilere gelsin..!!! teşekkür ederimm abicim...kadın bir çiçektir...ve çiçeğini kadınlara armağan ediyorsun sanırım.. aldım ben kendime düşen kadarıyla... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Küpelilere gelsin..!!! Kupem var,o zaman alayim bu kupeliyi,cok guzelmis ayrica,tesekkur ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Bir gün Cennetin kapıları şiddetle vurulmuş: -Güm Güm Güm !! İçeriden seslenmişler: -Kim o? Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatihin yiğitleriyiz! İçeriden hoş geldiniz diyerek kapılar ardına kadar açılmış ve yiğitleri içeriye buyur etmişler. Her şey çok güzel gidiyormuş. Ta ki, 40 yıl geçinceye kadar. Bir gün kapılar yine şiddetle çalınmış: -Güm Güm Güm !!! İçeriden sormuşlar: -Kim o? Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatihin yiğitleriyiz! İçeriden hemen cevaplamışlar: -Hadi len! Onlar 40 yıl önce geldi! Dışarıdan yine ses gelmiş: -Biz mehter takımıyız ancak geldik!!! Gününüz güzel geçsin.. :) Amin.... her zaman her günümüz güzel geçer inşallah.... ! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 bizi unuttu aama ne zamandır gelmiyodu bi hoşgeldin çiçeği vermek isterim PRUSIAS.... tanıcakmısın beni bilmiorum ama... :) hem bu araalar çok mutlu aşık neşeli heyecanlı gördüm kendisini... ne güzel ....imrendim vallahi... ama bu forumda o kadar sıcak ki...insan imrendiği mutluluğu burda buluyor.. bana bu mutluluğu yaşatan herkes için de çiçeğim var elbet... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.