Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Bu gül kimin olsun..? Ben şu açılmamışı alayım arkadaşım,teşekkür ederim.. Upps.. Yazı değişmiş,umarım araya girmemişimdir.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN Tatlışş.. Geç gördüm tşk.. imza eklemeyi bilmiyordum ve bana tarif eden kardeşim yeşim içinher zaman papatyalar gibi beyaz kalman dileğiyle Tşk. Engin abim.. Ailemize ve almak isteyenlere.. Tatlışş sende sağol canem.. Geçinemesekte gönül almayı ii biliyosun.. ( Gelmeni ve yazıma karşılık vermeni dört gözle bekliyorum.. ) Bu gül kimin olsun..? Talip çookk.. Alıntı
Φ kral ve ben Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Bu gül kimin olsun..? TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BEN ALIYORUM... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 isteyen herkese... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 isteyen herkese... ben alıyım bir tane tşk edrim. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 isteyen herkese... ben heemen alırım bi dene hatta iki tane yok üç...doyamaadım kiii teşekkürler pabuçumun dillisi :) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 bi resim bile ekleyemedim... neysem artıkın.. sabah gelenler için hoşgeldin diyim barii.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 isteyen herkese... Aldım,çerçevelettim sonrada duvarıma astım,teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 isteyen herkese... teşekkür ederim aldım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 sen seni ustam..pastayı görünce dayanamıyon di mi bazı şeylere dayanamadığım doğrudur... afiyettt olsunnn erbayyımm.... inşallahh beğenmişsindirr....kendii ellerimle yaptımm valla pasta konusunda çok hassasımdır beğenmediğim zaman beğendim diyemem... ama bu gerçekten enfes olmuş devamını bekliyorum senden minecim, bana çiçek yollıcana pasta yolla.... :lol: bunlarda sizin seçin beğenin alın...ne alırsan bir milyon geeeell... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 çiçeğimm sabahınn köründee işi gücü olmayıp forumaa gelenn yeşimimee gelsin... ALLAHIM sen akıl fikir wer sabahınn bu saatindee burayaa gelenlere.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 çiçeğimm sabahınn köründee işi gücü olmayıp forumaa gelenn yeşimimee gelsin... ALLAHIM sen akıl fikir wer sabahınn bu saatindee burayaa gelenlere.... Canımm teşekkür ederim güzelim.. Bana diyene bak yf.. Senin işin gücün yok mu kıss.. Nie burdasın.. Gidiyorum zaten sınavım varrr.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Ailemize ve almak isteyenlere.. Aldım canım çok tşk ederim Şöyle meyve vereyim sevdiklerime de içiniz açılsın.. Çok tşk ederim abicim Ben biras kiras alayım Bu gül kimin olsun..? Benim olabilir isteyen herkese... Tşkler Egzorsist Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Canımm teşekkür ederim güzelim.. Bana diyene bak yf.. Senin işin gücün yok mu kıss.. Nie burdasın.. Gidiyorum zaten sınavım varrr.. benim ne zaman işimn gücümm oldu kii kıs....??? ALLAH bana akıl fikir versin... şimdi heraldee sınawdasınn....BAŞARILAR Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ’NE .. Bu cennet vatanın bekası için çıktılar yola, Binlerce Mehmet' im ayrıldı üç ayrı kola Allahuekber dağlarında verildi mola, Yollar Çanakkale’ye, Yemen’e, Sarıkamış’a… Üçüncü ordunun seçilmiş doksanbin eri, Cennetlik bir ordunun bu son seferi, Geriye dönmeyecekmiş meğer tek bir neferi… Mahşere kalmıştı yine, düğünleri, tüm ümitleri… Soğuktan buz tuttu gözleri, tükendi birden dizlerin feri, Sarıkamışta kaldı, Mehmet’lerin o nur bedenleri Toprak ağır bir bedelle almıştı, o dağ gibi koçyiğitleri, Mehmet’im bir başka uykuya dalmıştı burada, Kurban verilmişti doksan bin nefer vatana, yurda, Bu aziz vatanı vermediler o namert çakala kurda, Ruhları hala nöbettedir Çanakkale’de, Sarıkamış’ta… Dedi ki Mehmet’im. Biz bu ordunun savaş erleriydik geldik buraya, Hiç gönül koymadık ki biz, yâre, yarene hasret sılaya, Göğsümüze değmedi, ne top, ne de bir mermi, Düşündüm bir an, yarasız asker cennete böyle gider mi? ... Eğer vatan içinse bu kutsal sefer, yaralı, yarasız bütün neferler, Hiç şeksiz şüphesiz cennetin bağrına gidermiş meğer… Bir ara tüfeğim, yüküm kaydı omuzlarımdan, Tutmak istedim tutamadım, sıyrılıp kaydı avuçlarımdan, Haksız bir medet ummuştum, kanı donmuş parmaklarımdan, Buzdan bir düşman tutmuştu sanki ayaklarımdan… Sesimizi duymaz olmuştu artık hiçbir komutan, Dizleri kilitlenip ayakta ölmüştü çavuşum Osman… Yavaş yavaş örtülüyordu üstümüze kardan bir yorgan… Hiç bilmediğimiz tatlı bir uyku sarmıştı gözlerimizi, Helallik için söyledik birbirimize son sözlerimizi… Hayret! O Şimal rüzgârları öpüyor gibiydi tenlerimizi, Son anda melekler şefkatle ısıtıyordu üşüyen ellerimizi… Baktım, karların içinden göründü anamın o nurlu yüzü, Bakıyordu bir yerden eşimin o ceylan sürmeli gözü, Duydum,“Yavrum haydi gel” der gibiydi babamın sözü, Artık Sarıkamış olmuştu bize, bir nur denizi… Meleklere gamze olacakmış meğer, yüzlerdeki buzların izi, Sarıkamış ta bedenlerle, cennette ruhlarla bekleriz sizi… Zaman haklı çıkardı, eşim cennete gitti diyen nenemi, Cennetteki törende gördüm, 93 Harbine giden dedemi… Dün akşam cennete bir başka şehitler ordusu geldi yeniden, Yüzleri Ay gibi parlıyordu, kimi Çanakkale’den, kimi Yemen’den Zekeriyya Bican.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 tauruss abii senin bu ince düşüncene hayran olduğumu biliosun....çoook anlamlı bir çiçekk... benim çiçeğim dee VATANI UĞRUNA CANINI FEDA EDEN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE..... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 benim ne zaman işimn gücümm oldu kii kıs....??? ALLAH bana akıl fikir versin... şimdi heraldee sınawdasınn....BAŞARILAR Sabahçıyım güzelim şu an evdeyim.. Valla örnek bir öğrenciyim.. Ben kitaptan, tüm sıra benden kopya çekti.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 seni seni... bu akıllıca davranışın için sana bi çiçek... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Mercii canem.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Geçinemesekte gönül almayı ii biliyosun..( Gelmeni ve yazıma karşılık vermeni dört gözle bekliyorum.. ) Bu yazıyı gördükten sora cvp vermememi naısl beklersin.. Bi defa sen geçimsiz birisin bunda anlaşalım.. + Çok bencilsin Hep benim hep benim olsun diosun.. Zaten bu yüzden de aldın çiçeğimi Bi de çok kıskançsın.. Hep kıskanıosun dedemi benden.. Bu şartlarda seninle nasıl geçinebiliris söyler misin bana ?Hııı ? Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Bu yazıyı gördükten sora cvp vermememi naısl beklersin.. Bi defa sen geçimsiz birisin bunda anlaşalım.. Çok bencilsin Hep benim hep benim olsun diosun.. Zaten bu yüzden de aldın çiçeğimi Bi de çok kıskançsın.. Hep kıskanıosun dedemi benden.. Bu şartlarda seninle nasıl geçinebiliris söyler misin bana ?Hııı ? Uzatma Nati.. Kısa cümleler kur bi zahmet.. Anlaşılmıyorsun.. Ayrıca yazdıklarına katılmıyorum.. Çünkü tam tersi.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Sadece Yeşim'ciğime ve Naty'me.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Sabahçıyım güzelim şu an evdeyim.. Valla örnek bir öğrenciyim.. Ben kitaptan, tüm sıra benden kopya çekti.. olabilerr ben de sabahçıyımm... yanlışş tahminn etmişimm zamanlama hatası.... kısss tamm örnek öğrencisinn göslerim yaşardı.... millett senden sen kitaptan otlanıonnn.... bu sahneyii bisim sınıftan bi yerlerdenn hatırlıomm ama.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 bi süre uzak kalacağım için tüm saygıdeğer forum üyelerine dileklerimi burdan iletiyim dedim tüm ailem ve dostlarıma layık çiçek bulamadım siz çiçeklerden daha değerlisiniz çünkü sizi seviyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Kusencim canım tsk Özletme kendini Sadece Yeşim'ciğime ve Naty'me.. Dedecim Yeşim almasa da olur.. Ben aldım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.