Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl Herkese günaydııın.. Hadi buyrun kahvaltıya.. Hadi birisi de çay servisini yapsın.. oyyoyyooyyyyy oy bu ne güzel sofra bayılırım kahvaltıya ben buyurdum bilem teşekkürler taurus...
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN ben aileden değilim ama aldım bilem teşekkürler yumote buda benden size gelsin bütün media ailesine sardunyam teşekkürler
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl dedecim o ne güzel kahvaltı öyle frozen sen dostumsun alıcan tabi bak bak kızarım ama
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl Ya rica ederim de,kahvaltı masası bu saate kadar bırakılır mı,ayıp size..
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl Hoşbulduk prenses hanım unutmamışsın bakıyorum ayy sevindim bak şimdi kızım kayboldun nerelerdesin
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl canım kardeşim çok teşekkür ederim bu pastamı yoksam... yoksam diyeti bozduracakmısın bana...Erbay gelmeden alayım yoksa dilim kalmaz bize... teşekkür ederim aplacımm diyetini bozup 1 dilim almaa nezaketini gösterdiğin için.... hem seninn diyet yapmana ne gerekk war???sen her halinlee güzelsinn aplacımm..... canım kardeşim benim..... çok teşekkür ederim..bi tane de ben alayım...kalanını erbay abime verelim...pasta istiyodu zatenn...ricaa ederimm kardeşimm afiyett olsunn.... artıkçımıyım nan ben.. bütün istiyom her tarafı çikolatalı olsun.... erbayyım ayıp ettinn... sen hem çikolatalı hem bütün istiyosann seni mi kırcamm beee..... bu pasta seninn içinn erbayım
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Bügün foruma girdiğimde karşıma çıkan ''ÇOCUK PO*NOSUNA HAYIR'' Yazısını kim/kimler hazırlayıp koyduysa çiçeğim ona..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl teşekkür ederim aplacımm diyetini bozup 1 dilim almaa nezaketini gösterdiğin için.... hem seninn diyet yapmana ne gerekk war???sen her halinlee güzelsinn aplacımm..... ricaa ederimm kardeşimm afiyett olsunn.... erbayyım ayıp ettinn... sen hem çikolatalı hem bütün istiyosann seni mi kırcamm beee..... bu pasta seninn içinn erbayım teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl afiyettt olsunnn erbayyımm.... inşallahh beğenmişsindirr....kendii ellerimle yaptımm
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Ailemize ve almak isteyenlere.. aldım kuşum aldım esmerim gözelim uyyyy :hug: teşekkürler kusenlerin en tatlısı
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl yaşa be taurus abi.bu çiçekte sana gelsin o saman ; Teşekkür ederim prenses.. Ailemize ve almak isteyenlere.. Fıstıkım,teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Sen kapa çeneni... Ben canım die de sana demedim sakın üstüne alınma
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN ben de almak istiyorum bu çiçeklerden ,ama tabi uygun görürseniz..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl ne kadar sinirsin kızım sen yaa bende belki sana demedim sus diye
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.