Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 ya insan bi kahvaltıya çağırır Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Herkese günaydııın.. Hadi buyrun kahvaltıya.. Hadi birisi de çay servisini yapsın.. oyyoyyooyyyyy oy bu ne güzel sofra bayılırım kahvaltıya ben buyurdum bilem teşekkürler taurus... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN ben aileden değilim ama aldım bilem teşekkürler yumote buda benden size gelsin bütün media ailesine sardunyam teşekkürler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 dedecim o ne güzel kahvaltı öyle frozen sen dostumsun alıcan tabi bak bak kızarım ama Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Ya rica ederim de,kahvaltı masası bu saate kadar bırakılır mı,ayıp size.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 ama eve anca geldim dedem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Hoşbulduk prenses hanım unutmamışsın bakıyorum ayy sevindim bak şimdi kızım kayboldun nerelerdesin Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 canım kardeşim çok teşekkür ederim bu pastamı yoksam... yoksam diyeti bozduracakmısın bana...Erbay gelmeden alayım yoksa dilim kalmaz bize... teşekkür ederim aplacımm diyetini bozup 1 dilim almaa nezaketini gösterdiğin için.... hem seninn diyet yapmana ne gerekk war???sen her halinlee güzelsinn aplacımm..... canım kardeşim benim..... çok teşekkür ederim..bi tane de ben alayım...kalanını erbay abime verelim...pasta istiyodu zatenn...ricaa ederimm kardeşimm afiyett olsunn.... artıkçımıyım nan ben.. bütün istiyom her tarafı çikolatalı olsun.... erbayyım ayıp ettinn... sen hem çikolatalı hem bütün istiyosann seni mi kırcamm beee..... bu pasta seninn içinn erbayım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Bügün foruma girdiğimde karşıma çıkan ''ÇOCUK PO*NOSUNA HAYIR'' Yazısını kim/kimler hazırlayıp koyduysa çiçeğim ona.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 yaşa be taurus abi. bu çiçekte sana gelsin o saman ; Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 teşekkür ederim aplacımm diyetini bozup 1 dilim almaa nezaketini gösterdiğin için.... hem seninn diyet yapmana ne gerekk war???sen her halinlee güzelsinn aplacımm..... ricaa ederimm kardeşimm afiyett olsunn.... erbayyım ayıp ettinn... sen hem çikolatalı hem bütün istiyosann seni mi kırcamm beee..... bu pasta seninn içinn erbayım teşekkür ederim... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 sen seni ustam.. pastayı görünce dayanamıyon di mi Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 afiyettt olsunnn erbayyımm.... inşallahh beğenmişsindirr....kendii ellerimle yaptımm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Ailemize ve almak isteyenlere.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Ailemize ve almak isteyenlere.. aldım kuşum aldım esmerim gözelim uyyyy :hug: teşekkürler kusenlerin en tatlısı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 yaşa be taurus abi.bu çiçekte sana gelsin o saman ; Teşekkür ederim prenses.. Ailemize ve almak isteyenlere.. Fıstıkım,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Rica ederim canlarım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Sen kapa çeneni... Ben canım die de sana demedim sakın üstüne alınma Alıntı
Φ Demircan Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN ben de almak istiyorum bu çiçeklerden ,ama tabi uygun görürseniz.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 ne kadar sinirsin kızım sen yaa bende belki sana demedim sus diye Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Şöyle meyve vereyim sevdiklerime de içiniz açılsın.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Sevgili Admin ve Cloud teşekkür ederim,bu özel çiçek size.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Bu gül kimin olsun..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.