Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 teşşşkür ederimm engin...aldımm hemen bi taneee.... bu daa sanaa hoş geldin çiçeği Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN Teşekkür ederim çiçeklerden aldım arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Sardunyacığım aldım çiçeğini kendi payıma düşeni teşekkürler teşekkür ederim murticim yenisinden de aldın mı? Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bnn de bu çiçeklerii şu ann forumda olan biricikk ablamm sardumyammaa,canım kardeşim sen estikçe ben titrerimee vee erbayy abimee gönderiyimmm.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 canım kardeşim çok teşekkür ederim bu pastamı yoksam... yoksam diyeti bozduracakmısın bana... Erbay gelmeden alayım yoksa dilim kalmaz bize... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bnn de bu çiçeklerii şu ann forumda olan biricikk ablamm sardumyammaa,canım kardeşim sen estikçe ben titrerimee vee erbayy abimee gönderiyimmm.... canım kardeşim benim..... çok teşekkür ederim..bi tane de ben alayım...kalanını erbay abime verelim...pasta istiyodu zatenn... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bütün aile fertlerime, beni yanlız bırakmayan biricik dostlarıma yani tüm sevdiklerime gelsin ALINNN LÜTFEEEEN Aldım kusencim tskler tatlım.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 artıkçımıyım nan ben.. bütün istiyom her tarafı çikolatalı olsun.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Artıkçı değilsin yırtıkçısın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 artıkçımıyım nan ben.. bütün istiyom her tarafı çikolatalı olsun.... ne o, pastayı paylaşamıyon mu bizimle bakim sen çikolatalı kalmamış güllüsünden kalmış idare ediver şimdilik... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 kimi yırttık ki yırtıkçı olduk... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 ne o, pastayı paylaşamıyon mu bizimle bakim sençikolatalı kalmamış güllüsünden kalmış idare ediver şimdilik... ablacım paylaşmaya fırsat vermediniz ki ben gelmeden önce bitmiş başta bikaç tane gül yaprağı kalmıştı... banane ben çikolatalı istiyom... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 hani bana çiçek Al sana çiçek... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 teşekkür ederim bu arada hoşgeldiniz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 çok teşekkür ederim canım sevgi dolu canayakın yüreği kadarda güzel yüzlü burcu için iyiki tanıdım seni imza eklemeyi bilmiyordum ve bana tarif eden kardeşim yeşim için her zaman papatyalar gibi beyaz kalman dileğiyle Bütün üye arkadaşlar için teşekkür ederim engin sende o yüreği güzel olanlardansın zaten söylemeye gerk yok yüzüne yansıyor Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Eğer bana çiçek veren varsa teşekkür ederim,yoksa da canınız sağolsun Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 hani bana çiçek aça kız maydonoz da ( ) bi çiçektir benim için. yani sen kendin zaten bi çiçeksin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Eğer bana çiçek veren varsa teşekkür ederim,yoksa da canınız sağolsun Çiçeğe teşekkürler arkadaşım..(Lotüstende vazgeçemiyoruz he.. ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Sev varya sen bu forumun en nazik kişisisin sende olmasan kim böyle şımartacak bizleri çok hoşuma gidiyor bu ince davranışların, emin ol bizlerde seni çok seviyoruz. Bence daha güzel şeyleri hakediyorsunuz.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 çiçeklerimi alma nezaketinde bulunan dostlarım canlarım ben teşekkür ederim asıl dostluk her şeyden değerli sizleri seviyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Herkese günaydııın.. Hadi buyrun kahvaltıya.. Hadi birisi de çay servisini yapsın.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 ımmmm mis mis yiyelim bari sabah sabah donduk zaten içimiz ısınır biraz Özledim yaa Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 kimler gelmiş bakıyorum da....... naber aysumum al sana bi çiçek hoşgeldin çiçeği:) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Hoşbulduk prenses hanım unutmamışsın bakıyorum ayy sevindim bak şimdi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.