Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Çok teşekkür ederim sevgili Taurus.. Mevlana haftasını hatırlattığın ve önemsediğin için ayrıca teşekkür ediyorum.. Bu vesile ile, Konyadan tüm Turkish-media ailesine sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.. Buyrun dükkan sizin olsun.. Sevgili Sedat bende payıma düşeni aldım tşkler Tüm site arkadaşlarıma veriyorum herkes alabilir . Tşkler Murti_San Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 gecem, sedat, murti, yumote, natalia, cinderella, teşekkür ederim arkadaşlar çiçekleriniz ve dilek yıldızlarınız için... cinderellacım, seni tanımak güzeldi... bende çiçeğimi kabul eden herkese gönderiyorum... bu orkide hepinizin... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Bayılırım orkideye Tşkler ablacım,aldım ve kabul ettim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 banucum alkancım geliyor aklıma kıss, nasıldı beyaz orkide şarkısı baylıyorum o kadına ne güsel kadın yaww 90+60+90 demi... orkideyi beğendiğine sevindim, misss gibi kokuyor bak... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Efet mis gibim kokuyo Banu alkan kim apla Tekrar tşlker Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sardunyam orkidenden bitanede ben aldım kıss teşekkür ediyorummm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Kıs zaten orkide bitane Sen alırsan ben napcam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 gecem, sedat, murti, yumote, natalia, cinderella, teşekkür ederim arkadaşlar çiçekleriniz ve dilek yıldızlarınız için... cinderellacım, seni tanımak güzeldi... bende çiçeğimi kabul eden herkese gönderiyorum... bu orkide hepinizin... teşekkür ederim..bu güzel papatyalarda benden sana gelsin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sardunyam orkidenden bitanede ben aldım kıss teşekkür ediyorummm canımın içi al ne demek sende orkideler kadar güzelsin zati Kıs zaten orkide bitane Sen alırsan ben napcam kıss hepinizin pc sinde resmi çıkmıyormu sanada ona da, buna da var işte fesatlık etme teşekkür ederim..bu güzel papatyalarda benden sana gelsin.. reca ederim, papatyalar için ben teşekkür ederim, en sevdiğim çiçek papatya, sonra gül, sonra orkide... sonra nilüfer, sonra menekşe, sonra, karanfil, sonra zakkum kıss seni görünce neşeleniyom ben nedenki acaba? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 canımın içi al ne demek sende orkideler kadar güzelsin zati ah canımmmm Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 http://www.sitem.gen.tr/wp-content/bf_manzara_resimleri_6.jp Arkadaşlar bende herkezi çiçek bahcesine çaya davet ediyorum saygılar Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 http://www.sitem.gen.tr/wp-content/bf_manzara_resimleri_6.jp Arkadaşlar bende herkezi çiçek bahcesine çaya davet ediyorum saygılar Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 arkadaşlar kusura bakmayın çiçek bahçesi açılmadı ben de bahcesis çay ikram ediyim saygılar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 teşekkürler ipek, çay olmasa da çiçekler kafidir... sen orkide den almamışsın lütfen sende al, gücenirim sonra bak... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Forumdaki bütün hanımların Kadın Hakları Günü'nü kutlarım.Çiçeğim hepinize.. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 teşekkürler ipek, çay olmasa da çiçekler kafidir... sen orkide den almamışsın lütfen sende al, gücenirim sonra bak... Orkide çiçek için çok teşekkür ederim sağol arkadaşım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 bende çiçeğimi kabul eden herkese gönderiyorum... bu orkide hepinizin... ablacım benim sen çiçek gönderirsinde ben kabul etmez miyim... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostuma), Murti san'a, Taurusmutis'e, Sardunyama, Tan vakti'ne, Naty (tatlı kusenime), Ewücüm gamzelime, Lilaccığıma, Aysumcuma, Sedoşa, çiçeğim Gloriaya, tatlış Oliviacığıma, Leviathan'a, Egzorsiste, E-manyetiğe, Geceme, Dowjones'e, Mosyna'ya, Mineuye, Açacığıma, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüme, Celine, Güzelyazıma, Gulll e, Frozen a, Manidara, Güçlüye, Sen estikçe ben titrerime, Figgaro, en iyi çıkış yapan üye kaan bebetoya, Kahin, Pale ve Bodrumluya GÖNDERİYORUMMMM ................................. adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 http://img153.imageshack.us/img153/479/orkideal4fx9.jpg Teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostuma), Murti san'a, Taurusmutis'e, Sardunyama, Tan vakti'ne, Naty (tatlı kusenime), Ewücüm gamzelime, Lilaccığıma, Aysumcuma, Sedoşa, çiçeğim Gloriaya, tatlış Oliviacığıma, Leviathan'a, Egzorsiste, E-manyetiğe, Geceme, Dowjones'e, Mosyna'ya, Mineuye, Açacığıma, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüme, Celine, Güzelyazıma, Gulll e, Frozen a, Manidara, Güçlüye, Sen estikçe ben titrerime, Figgaro, en iyi çıkış yapan üye kaan bebetoya, Kahin, Pale ve Bodrumluya GÖNDERİYORUMMMM ................................. teşekkür ederim canım benim....herşey gönlünce olsun... Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostuma), Murti san'a, Taurusmutis'e, Sardunyama, Tan vakti'ne, Naty (tatlı kusenime), Ewücüm gamzelime, Lilaccığıma, Aysumcuma, Sedoşa, çiçeğim Gloriaya, tatlış Oliviacığıma, Leviathan'a, Egzorsiste, E-manyetiğe, Geceme, Dowjones'e, Mosyna'ya, Mineuye, Açacığıma, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüme, Celine, Güzelyazıma, Gulll e, Frozen a, Manidara, Güçlüye, Sen estikçe ben titrerime, Figgaro, en iyi çıkış yapan üye kaan bebetoya, Kahin, Pale ve Bodrumluya GÖNDERİYORUMMMM ................................. adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir Adımı unutmuşsun ama affettim hadi desem....Olmadı mı O zaman ben de seni sevenler arasındayım, ondan aldım çiçeğini desem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 almazsan kırılırdım emin ol istediğin kadar al canım benim Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Çok teşekkür ederim O halde bu lotüs'te sana ve ''sen estikçe ben titrerim''e gelsin. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 çok saol anubis teşekkür ederim çok güzelmiş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.