Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim Aysumcum canım kardeşim çok tşk ederim Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 yemyeşim fıstığım benim bu çiçekte benden sana gelsin çok tatlısın tşk. güzelyaz ablacım.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim tşk. aysumcum. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Aysumcum canım kardeşim çok tşk ederim Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma tşk. yağmur ablacım.. gerçi sen benim çiçeğime cvp vermemişsin ama neyse.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Canım mutlaka gözümden kaçmıştır özür dilerim tşk ederim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Canım mutlaka gözümden kaçmıştır özür dilerim tşk ederim ne göz varmış sende be.. topiği kaplayan çiçeği nasıl görmedin.. neyse önemli değil kıs lafımı olur.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kıs yaşlılık işte tamam görmedik usatma Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kıs yaşlılık işte tamam görmedik usatma alla alla kendi uzatıyo benim üstüme atıyo münasebetsiz.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 tövbe tövbe... günaha sokmadım ya sizi inşallah.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma Gönüldaşların en güzeli çiçeklerin en güzeline sen layıksın teşekkür ederim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 direkten döndük kaç derece döndünüz acaba.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 150 grad şimdi sen grad nedir diye sorarsın çık kıs topic elden gitti Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönüldaşların en güzeli çiçeklerin en güzeline sen layıksın teşekkür ederim Suhedam gönüldaşım çok tşk ederim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 buda bütün forum üyelerine 3 tanesi hariç onlar bilir zaten kendini Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ewücümee :P resim koymaya gerek yokk... KOCCAMAN Bİ DEMET GÜL Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Aysumcum canım kardeşim çok tşk ederim Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma Yağmur'cum teşekkür ederim.. Sessizliğin kızı;sana da teşekkür ederim.O 3 kişinin arasında olmadığımı sanıyorum.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma cnmmmm çok teşekkür ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 gece yağmurum burcum teşekkürler Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 independece - aysum ewücüm lilaç taurusmutis kralx murti_san Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 independece - aysum ewücüm lilaç taurusmutis kralx murti_san çok saol canım teşekkür ediyorum Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 çok saol canım teşekkür ediyorum rica ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 independece - aysum ewücüm lilaç taurusmutis kralx murti_san Teşekkür ederim .. Bu da benden sana; Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.