Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

5ygir9.jpg

Şu anda içimden geçmekte olan herkese :)

Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim

Aysumcum canım kardeşim çok tşk ederim :hug:

papatya_foto324_.jpg

Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma ;)

Gönderi tarihi:

2035670974b837144f1up9.jpg

yemyeşim fıstığım benim bu çiçekte benden sana gelsin çok tatlısın :wub:

tşk. güzelyaz ablacım.. :):clover::hug:

Gönderi tarihi:

5ygir9.jpg

Şu anda içimden geçmekte olan herkese :)

Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim

tşk. aysumcum.:hug::)

Gönderi tarihi:

papatya_foto324_.jpg

Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma ;)

tşk. yağmur ablacım.. :):hug: gerçi sen benim çiçeğime cvp vermemişsin ama neyse.. -_-:lol:

Gönderi tarihi:

Canım mutlaka gözümden kaçmıştır :( özür dilerim ;) tşk ederim :hug:

ne göz varmış sende be..:huh::lol: topiği kaplayan çiçeği nasıl görmedin.. :blink::lol: neyse önemli değil kıs lafımı olur.. ;)

Gönderi tarihi:

kıs yaşlılık işte <_<:lol: tamam görmedik usatma -_-:P;)

alla alla kendi uzatıyo benim üstüme atıyo :huh: münasebetsiz.. <_<:lol::P:hug:

Gönderi tarihi:

papatya_foto324_.jpg

Gönüldaşların en güzeli çiçeklerin en güzeline sen layıksın teşekkür ederim

43583.jpeg

Gönderi tarihi:

papatya_foto324_.jpg

Yağmur'cum teşekkür ederim.. :clover:

Sessizliğin kızı;sana da teşekkür ederim.O 3 kişinin arasında olmadığımı sanıyorum..:clover:

Gönderi tarihi:

papatya_foto324_.jpg

cnmmmm :hug: çok teşekkür ederim :flowers::flowers:

Gönderi tarihi:

gece yağmurum burcum teşekkürler :)

Gönderi tarihi:

27.jpg

independece -

aysum

ewücüm

lilaç

taurusmutis

kralx

murti_san

:)

Teşekkür ederim .. Bu da benden sana;

d01c0076qg9.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.