Φ nicomedias Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana Daha sonrada yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin. teşekkürler Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Taurus abiye çiçek yerine adsl modem armağan ediyorum. Çiçek bizi bozar taurus abi. Geniş bant bir adsl modem aldım sana.... Hemide kablosuz bağlanıyo. İllede çiçek olsun diyosan modemde çiçek çıkartması da var Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,....,yumote,sardunyam,tan....color] biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek.. saol açacım aldım tatlım yumote,yemyeşim..... saol murticim çok naziksin aldım teşekkürler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 bana çiçek gönderen herkesi seviyorum iki kere çıktı farklı bişi yazıyım dedim biraz kötüyüm başım dönüyo bi kaç gün de yokum seviyorum sizleri sevgiler Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Taurus abi al modemini yer kaplıyo burda... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 aça ve murti san çiçekler için teşekkürler Alıntı
Φ yalnız ağaç Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 başta bozan hocama erkalist e ve kral x e çiçek verme nedenim yazılarını isabetli bulmamdır bu arada bekir diye bir arkadaş vardı nerlerde o onada ben özel olarak yolluyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Taurus abi al modemini yer kaplıyo burda... Vatan zahmet etmişsin arkadaşım,ben de zaten vardı.Ama yine de teşekkür ederim.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 fazla mal göz çıkarmaz amcacım bi tanesini yeşime gönderirsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 ok yeğenim,al kuzenine ver benimkini.Hediye verilmez şimdi ayıp olur.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 tamam amcacım yf niye kimsenin sesi çıkmıo bu gece online gozukuyolar ama kimse konuşmuyo anlamadım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 çiçeklerim kabul eden herkese ...bu kirli dünyada saf ve temiz kalmanız dileğiyle Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 martı name-cerenimo-aça-murti san-gulll -teşekkürler.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 buda hep sinirli olan taurus'a.burda çimenlere uzandığını hayal etsin diye. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Dipnota, artosa, yamyama, bilimselciye, çiçeklerim Dipnot; kocaman yüreğini seviyorum Artos; sıcacık dostluğunu seviyorum Yam_yam; zekanı seviyorum Bilimselci; başkalarının acısına ortak olmanı seviyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 buda hep sinirli olan taurus'a.burda çimenlere uzandığını hayal etsin diye. Nereden çıkardın hep sinirli olduğumu yahu.Oldukça rahatım.. Ama çimenlere teşekkür ederim,bu sıcaklar da çimenler iyi gelebilir.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 fazla mal göz çıkarmaz amcacım... bi tanesini yeşime gönderirsin bana mı?? sağol be kankim çok düşüncelisin... ok yeğenim,al kuzenine ver benimkini.Hediye verilmez şimdi ayıp olur.. niye ayıp olcakmış canım aaaaaa..... çiçeklerim kabul eden herkese ...bu kirli dünyada saf ve temiz kalmanız dileğiyle ben kabul etmiyorum.... tşk. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... Tsk ederim Açacım yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin. Tskler Murti Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... saol canımcııııımmm çok tşk ediom bu da benden sana Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana Daha sonrada yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin. saol murticiiimm çok tşk ediom bunlar sana Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 murti-san tşk ediyorum.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 mermer yüreklimi yaw gittikçe taşlaşıyor bu çocuk.granıt yapsaydın bari en sert taş odur Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 yakında oda olacak Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 yakında oda olacak çok konuşma ya,sen olsan olsan pırlanta yürekli olursun..benim için öylesın sonuçta bunu bil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.