Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana

Daha sonrada

yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin.

teddytagsneu1ia.gif

teşekkürler :clover:

Gönderi tarihi:

Taurus abiye çiçek yerine adsl modem armağan ediyorum. ;)

Çiçek bizi bozar taurus abi. Geniş bant bir adsl modem aldım sana.... Hemide kablosuz bağlanıyo. ;):D

İllede çiçek olsun diyosan modemde çiçek çıkartması da var ;):D

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,....,yumote,sardunyam,tan....color]

biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek..

saol açacım aldım tatlım :wub::)

yumote,yemyeşim.....

teddytagsneu1ia.gif

saol murticim çok naziksin aldım :) teşekkürler :)

Gönderi tarihi:

bana çiçek gönderen herkesi seviyorum :):hug:

iki kere çıktı farklı bişi yazıyım dedim biraz kötüyüm başım dönüyo bi kaç gün de yokum seviyorum sizleri sevgiler :)

Gönderi tarihi:

bd45557.jpg

Taurus abi al modemini yer kaplıyo burda... :D;)

Vatan zahmet etmişsin arkadaşım,ben de zaten vardı.Ama yine de teşekkür ederim.. ;):clover:

Gönderi tarihi:

Dipnota, artosa, yamyama, bilimselciye, çiçeklerim

Dipnot; kocaman yüreğini seviyorum

Artos; sıcacık dostluğunu seviyorum

Yam_yam; zekanı seviyorum

Bilimselci; başkalarının acısına ortak olmanı seviyorum03340xr1.jpg

Gönderi tarihi:

buda hep sinirli olan taurus'a.burda çimenlere uzandığını hayal etsin diye.

bf_manzara_resimleri_6.jpg

Nereden çıkardın hep sinirli olduğumu yahu.Oldukça rahatım..:) Ama çimenlere teşekkür ederim,bu sıcaklar da çimenler iyi gelebilir..

Gönderi tarihi:

fazla mal göz çıkarmaz amcacım... bi tanesini yeşime gönderirsin

bana mı?? :huh: sağol be kankim çok düşüncelisin... <_<

ok yeğenim,al kuzenine ver benimkini.Hediye verilmez şimdi ayıp olur.. ;)

niye ayıp olcakmış canım aaaaaa.....:w00t:-_-:P

çiçeklerim kabul eden herkese ...bu kirli dünyada saf ve temiz kalmanız dileğiyle

beyaz_papatyalar.jpg

ben kabul etmiyorum.... -_-:P tşk. :):clover:

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese...

biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek...

Tsk ederim Açacım :clover::hug:

yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin.

teddytagsneu1ia.gif

Tskler Murti :clover::)

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese...

biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek...

saol canımcııııımmm çok tşk ediom bu da benden sana

cicekresimleripapatyauc3.th.jpg

Gönderi tarihi:

Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana

Daha sonrada

teddytagsneu1ia.gif

saol murticiiimm çok tşk ediom bunlar sana

gul37xj3.th.jpg

Gönderi tarihi:
:) yakında oda olacak -_-

çok konuşma ya,sen olsan olsan pırlanta yürekli olursun..benim için öylesın sonuçta bunu bil :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.