Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Sadece Aysum'a.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Sadece Aysum'a.. Çoook sağol nataliam Bu da sadece sana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Tsk ederim ufaklık Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Tsk ederim ufaklık Bir şey değil veletim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 teşekkürler eren.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Erbay'ım;teşekkürler.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Erbay'ın hepinize selamı var hepinisi öpüomuş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Erbay'ın hepinize selamı var hepinisi öpüomuş aleyküm selam... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Senin çiçeklerini ben mi dağıtcam gel kendin dağıt Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Senin çiçeklerini ben mi dağıtcam gel kendin dağıt zaten bi faydanı görmüyoz ne biçim arkadaşsın.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 zaten bi faydanı görmüyoz ne biçim arkadaşsın.... E yuh artık.. Benim gibisini mumla arasan bulamazsın sen bee.. Kes bu topici de katletme Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 bu çiçek tüm arkadaşlarıma... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Teşekkürler Erbay'ım.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 bu çiçek tüm arkadaşlarıma... tşk ler erbayum benim çiçeklerim kına gecesinde yaptığı çalışmalarından dolayı taurusa Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 teşekkürler eren.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gülsün, Yemyeşim, Natalia, Gece yağmuru, Mineu, Erbay, Taurusmutis, Sedelina, Armance, Kralx, Paula... Eren;teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 tşk ler erbayum benim çiçeklerim kına gecesinde yaptığı çalışmalarından dolayı taurusa Teşekkür ederim Mine'cim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gülsün, Yemyeşim, Natalia, Gece yağmuru, Mineu, Erbay, Taurusmutis, Sedelina, Armance, Kralx, Paula... tşk ederim erencim Teşekkür ederim Mine'cim.. bişey değil naptım ki Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Bütün çiçeklerim geceye :clover: (sen anlarsın gecem ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 bu çiçek tüm arkadaşlarıma... Tşkler Erbay Gülsün, Yemyeşim, Natalia, Gece yağmuru, Mineu, Erbay, Taurusmutis, Sedelina, Armance, Kralx, Paula... Tşkler Eren Bütün çiçeklerim geceye (sen anlarsın gecem ) Tşk ederim Aysum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Tşk ederim Aysum Bir şey değil canım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 bu da benden Mineu Gece yağmuru taurusmutis tan vakti sardunyam yemyeşim Natalia aysum Eren xlark tades ewücüm murti san Erbay manidar dowjones frozen bi de Celine 'e gelsin unuttuklarım varsa kusura bakmayın.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 bu çiçek sardunyam ve benden mineu'ya mineu sana bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz sevgili kardeşimiz MUTLULUKLAR Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 bu da benden Mineu Gece yağmuru taurusmutis tan vakti sardunyam yemyeşim Natalia aysum Eren xlark tades ewücüm murti san Erbay manidar dowjones frozen bi de Celine 'e gelsin unuttuklarım varsa kusura bakmayın.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.