Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 tüm üyelere.. Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Artos'cuğum sanırım beni kasdettin arkadaşım ben üzerime alındım ve teşekkür ettim. Sen kimin en iyi arkadaşısın bakem? Baş harfi S değil mi? buda benden sana gelsin o zaman bak sana en sevdiğim çiçeği verdim, beyaz papatyalar kıymetini bil... evet baş harfi s çokmu belli ettim acaba dostum benimmm veb bana yolladığın papatyaları hiç solmamaları için suya koyacağım teşekkürler güzel dost Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 ve üzerine alınan dostlar sizlerede teşekkür ederim iyiki varsınız Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 bütün media ailesine gelsin çiçeklerim................ tşk ederis bacım tüm üyelere.. sanada tşk ler yeşim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 bütün media ailesine gelsin çiçeklerim................ Tşkler meydünüm tüm üyelere.. tşkler canım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Arkadaşlar;Sedoş'un hepinize selamı var.Bu çiçek Sedoş'tan tüm sevenlerine.. Bu da benden kankilere.. Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Arkadaşlar;Sedoş'un hepinize selamı var.Bu çiçek Sedoş'tan tüm sevenlerine.. Aleyküm selam sedelina buda benden ona gelsin ozaman Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 sardunyam bunlarda senin için papatyaları sevdiğini bildigimden canım dostum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Artos arkadaşım teşekkürler, made in Turkey teşekkürler, yemyeşim teşekkürler, taurusmutis sana da aracılık ettiğin için teşekkürler ve sedelina taaaaa oralardan çiçek yolladğın için sana da teşekkürler. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Tüm üyelere teşekkür ettim merve... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Merve teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Tüm üyelere Merve çok teşekkürler canım, iyiki varsın, forumun şirinesi Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Teşekkürler merve Allah razı olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Forumdaki bütün arkadaşlarımın Mübarek Regaip Kandilini Kutluyorum...Hayırlara vesile olması dileğiyle..Sevgilerimle... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Saol Gece Yağmurum, Allah dualarınızı kabul etsin, ve Allah senden razı olsun. Güzel kardeşim. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Forumdaki bütün arkadaşlarımın Mübarek Regaip Kandilini Kutluyorum...Hayırlara vesile olması dileğiyle..Sevgilerimle... teşekkür ederim yağmur...ALLAH bütün kullarının dualarını kabul etsin... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Saol Gece Yağmurum, Allah dualarınızı kabul etsin, ve Allah senden razı olsun. Güzel kardeşim. teşekkür ederim yağmur...ALLAH bütün kullarının dualarını kabul etsin... Amin..Ecmain... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Forumdaki bütün arkadaşlarımın Mübarek Regaip Kandilini Kutluyorum...Hayırlara vesile olması dileğiyle..Sevgilerimle... Allah razı olsun gece_yağmuru kardeşim seninde kandilin mubaret olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Allah sende razı olsun Artos abicim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Direkt Regaip kandilimizi kutlamak için bu topic'e girdim,ama bide baktım ki Yağmur'cuğum benden önce davranmış.. Yağmur çok teşekkür ederim,senin ve tüm arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Direkt Regaip kandilimizi kutlamak için bu topic'e girdim,ama bide baktım ki Yağmur'cuğum benden önce davranmış.. Yağmur çok teşekkür ederim,senin ve tüm arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.. Saol abicim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Bu da benden kankilere.. tşk ler tauruscum Tüm üyelere [/color] tşkler toprağım Forumdaki bütün arkadaşlarımın Mübarek Regaip Kandilini Kutluyorum...Hayırlara vesile olması dileğiyle..Sevgilerimle... Allah razı olsun kankim Allah tekrarına eriştirsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Rica ederim Minecim.. Parakalo Yağmur.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.