Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Artos'cuğum sanırım beni kasdettin arkadaşım :P ben üzerime alındım ve teşekkür ettim. :) Sen kimin en iyi arkadaşısın bakem? Baş harfi S değil mi? :)

buda benden sana gelsin o zaman :clover:

03355yu7.jpg

bak sana en sevdiğim çiçeği verdim, beyaz papatyalar kıymetini bil... :)

evet baş harfi s çokmu belli ettim acaba dostum benimmm veb bana yolladığın papatyaları hiç solmamaları için suya koyacağım teşekkürler güzel dost :clover:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar;Sedoş'un hepinize selamı var.Bu çiçek Sedoş'tan tüm sevenlerine..

d04b0051cp2.jpg

Bu da benden kankilere..

d05b0039yp1.jpg

Gönderi tarihi:

Artos arkadaşım teşekkürler, made in Turkey teşekkürler, yemyeşim teşekkürler, taurusmutis sana da aracılık ettiğin için teşekkürler ve sedelina taaaaa oralardan çiçek yolladğın için sana da teşekkürler. :clover:

Gönderi tarihi:

Forumdaki bütün arkadaşlarımın Mübarek Regaip Kandilini Kutluyorum...Hayırlara vesile olması dileğiyle..Sevgilerimle... :):clover:

hikaye10019.jpg

teşekkür ederim yağmur...ALLAH bütün kullarının dualarını kabul etsin... :clover:

Gönderi tarihi:

Direkt Regaip kandilimizi kutlamak için bu topic'e girdim,ama bide baktım ki Yağmur'cuğum benden önce davranmış.. :rolleyes: Yağmur çok teşekkür ederim,senin ve tüm arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.. :clover:

Gönderi tarihi:

Bu da benden kankilere..

tşk ler tauruscum ;):):clover:

Tüm üyelere [/color]

tşkler toprağım :D

Forumdaki bütün arkadaşlarımın Mübarek Regaip Kandilini Kutluyorum...Hayırlara vesile olması dileğiyle..Sevgilerimle...

Allah razı olsun kankim :hug:

Allah tekrarına eriştirsin -_-:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.