Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl focalcim bu günkü bütün çiçeklerimi bende Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne gönderiyorum teşekkür ederim çiçeğim focal abime teşekkür ederim yüzün hep gülsün gonca gül gülsün
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Natali, Alaturka, focal, Erbay... Şiir hediyesidir, çiçekçi verdi... teşekkür ederim dostum
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl celine,aça,mineu,gull,apolyont,taurus,paula,gece yağmuru,sedelina,gülsün,natalia,made in turkey, fearles man, jön için teşekkürler aysum teşekkür ederim çiçeğim asıl ben teşekkür ederim focalcim hatırlattığın için ... aslında hergün yapabiliriz bunu... hergün yapamazsak bile haftada bir gün bütün çiçeklerimizi bir derneğe gönderebiliriz
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Admine çiçek vericem ben bu sefer bu kadar çatlağı idare edebildiği için...
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl sana angel.imzan hareketli yazdım.hakaretlı deil ya yanlış okumuşsun
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl Bak ugradim Natalia,iyiki söyledin tekrar tesekkür ederim sana ayrica cicek icin rengi cok hos... Tüm arkadaslara.. ve kendilerinin unutuldugunu sananlara.. iyi varsiniz arkadaslar..
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl berceste, günesi cebinde diil, kalbinde tasidigi icin SeDatsan, güzel paylasimlari vardi, nerde o Fragged, cok güzel muhalefet oluyodu yaw werthus, sansürleri icin
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl ben uğramıyorum die bana kimse çiçek vermemiş ablacım bu çiçeklerin hepsi sana gitsin
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Açaya artık üzülmesin, yavuklusuyla sorunlarını biran önce halletsin diye angel sana da koccaman bir tanee
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl ben uğramıyorum die bana kimse çiçek vermemiş Sen zaten kendin bi çiçeksin ablacım
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Tüm kalbi kırıklara, hayattan zevk almayı unutanlara, eski ve yeni dostlara gelsin bu çiçek...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl kusura bakmayın ben nasıl yolladığını bilmediğim için tanıdığım tüm arkadaşlarıma ve dostlarıma
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl sardunyam.yomote.sedelina,gull,paula,gloria,natalia,mineu, teşekkür ederim abicim
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl sardunyam.yomote.sedelina,gull,paula,gloria,natalia,mineu, çok teşekkür ederim :flowers:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.