Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl mineu en sonunda bea allah kolaylık versin o bahtı kara adama tebrikler....
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl kime göndersem kime göndersem forumdaki hemcinslerime göndereyim
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Forumdan 1 Kişiye vede o kişinin sevdiği insana Bu sessiz geceyi biraz oLsun canlandıran Sardunya arkadaşımıza ve Sevdiğine Resimdeki kişi Şahsım olmakLa beraber ÜnLü Moskowa Lady ParKı LaLeri bide tüm cımbomLuLara göndereyim sevinsin garibanlar nede olsa Şampiyon oldular:P
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Mine mutluluklar diliyorum Teşekkür ederim gülsüncüm... darısı bütün sevenlerin başına MİNEU çiçeğim ALLAH tamamına erdirsin mutluluk hiç sizi bırakmasın inşaallah Amin focalcim saolasın, anneni daha fazla üzme artık darısı başına mineu en sonunda bea allah kolaylık versin o bahtı kara adama tebrikler.... golgim benim teşekkür ederim ... valla kardeş o bahtı kara adam halinden çok memnun darısı senin başına
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl aman bee ne 3 kişiyle sınırlı kalcam,bütün herkese benden çiçek
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Senaristim,yönetmenim bitanem Geceme.. Bitanecik Mineme.. Ve hikayemizin kahramanları focal,güzelyaz,gülsün,taş yürekli,taurus,jöne... Hikayemizde olmasada sevdiğim sedelinaya,sardunyama,açaya,armana,aysuma,paulaya ve diğer tüm forumdaşlarıma.. Kabul edin lütfen..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Amin focalcim saolasın, anneni daha fazla üzme artık darısı başına amin çiçeğim biraz daha bekleyebilir annem Ve hikayemizin kahramanları focal,güzelyaz,gülsün,taş yürekli,taurus,jöne... teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl kriptexcimm çok teşekkür ederim unutmadığın için beni benimde tüm çiceklerim senin
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl golgim benim teşekkür ederim ... valla kardeş o bahtı kara adam halinden çok memnun darısı senin başına yok ben almiyim
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl yok ben almiyim aman kızlarda ölüyodu senin için sanki golgiyle evleniyim die
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Ve hikayemizin kahramanları focal,güzelyaz,gülsün,taş yürekli,taurus,jöne... çok teşekkür ediyorum ece,herşey gönlünce olsun canım benim
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ben zate kendim bir çiçeğim :clover hepsini kendime veriyom bütün kadınlar çiçektir
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sedelinaya, paulaya, yağmura, nataliaya ve mineu ya gülsün e O na
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sedelinaya, paulaya, çok teşekkür ederim canımın içi yağmura, nataliaya ve O na
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Hikayemizde olmasada sevdiğim sedelinaya,sardunyama,açaya,armana,aysuma,paulaya ve diğer tüm forumdaşlarıma.. Kabul edin lütfen.. çooook teşkr ederim ece ablacım
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl Hikayemizde olmasada sevdiğim sedelinaya,sardunyama,açaya,armana,aysuma,paulaya ve diğer tüm forumdaşlarıma.. Kabul edin lütfen.. çooook teşkr ederim ece ablacım çok teşekkür ederim aysumcumm benimde çiceklerim sana
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sedelinaya, paulaya, yağmura, nataliaya ve mineu ya gülsün e O na tşk ederim
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sedelinaya, paulaya, yağmura, nataliaya ve mineu ya ( teşekkürler yumote ) gülsün e O na ( O kim )
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl üzdüğümü sandığım birine sen benim için değerlisin unutma.............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.