Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 arman teşekkürler çiçeğine selamlar Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Ay yıldızım Focala teşekkür ederim dostum gönlündeki sevgi çiçekleri hiç solmasın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Bir dolu çiçeği olan ve bunlardan biri bana veren Armance'a sevgilerle Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 bu elemanın sana kucak dolusu teşekkür eder çok duygulandım gerçekten değer görmek çok güzellll hepinizi seviyorummmm bu hepinizeeee Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 ben bir değişiklik yaparak bu yüzüğü mineme veriyorum (bugün nişanı var heyecanlıdır bu da benden nişan hedayesi ) teşekkür ederim natalicim bu da benden sana teşekkrler aça bu da sana Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 sevgili patroncuğumun bende gelinliğinde yardımcı olayım o vakit güle güle giysinn teşekkürler aysumcum bu da senin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yağmurların en coşkulusu Gece yağmuruna Tşk ederim Arman bu çiçekde senin için Kankim buda benim hediyem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 çicek vermekten para kalmadı gedın sevgılılerınız versın sıze çıçek Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Mine'nin bugün nişanı mı varmış Buda benden nişan hediyesi o zaman Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Vala minecim artık bana teşekkür edersin. Bir hediye furyası başlattım ki sorma Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 ya hayırlı olsun mıneu ya şişşt çaktırmayın,hedıyelerı baya ucuza getırdınız hehe Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 sedelina sen de amma paracısın gerçeğini de alırdım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Çiçeğim Karçiçeğime.. Delikızım Madenime.. Kardeşim Azizilime Delikanlım Erbaya Kralım Kralxe Şövalyem Marcusa Sağduyulu Bercesteme Özlenen Mizyala Hatırlanan İlbeye Fenerbahçelim Golgiye.. Yengem Mystice Ekürim Cevize Fanım İnterlocka Şirinlerim Natalia ve Gülsüne Elemanım Açaya Özlenen Dreamer ve Aşkmiracleye Bilgi abidesi Bozana Hayran olduğum Lotsoula Saygıyla andığım Birceye Kurt kız Dilkuya Nerelerdesin dediğim Muhammede Eyvallah Nazanözkana Meleğim Angelflowere Doktorum femalexe Yağmurların en coşkulusu Gece yağmuruna Toprağım Mineuya Ay yıldızım Focala Çeçenim Cyranoya Es Es subayım Serenadeye ve yeni arkadaşlar ... Güzelyaz, Taurusmitus, Sardunyam, Sedelina, Kriptexx, Melisko, Yumote ve Paulaya.. Sevgilerimle.. teşekürler abi senin varlığın bize yetiyor zaten... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Ben gidemedim çiçeğim gitsin Ata'ma.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 çiceklerin için ve beni yeni arkadaşın olarak gördüğün için çok teşekkür ederim armancım her nekadar nikimi en sonda yazsanda assolistler en son çıkar diye düşünerek tekrar teşekkür ediyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 arman bende teşekkür ediyorum,unutmayıp benide arkadaşların arasında saydığın ve çiçeğin için... herşey gönlünce olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Doğrumu gördüm,gülsün'ün doğugünüymüş galiba.Ona .. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 nişanı olan mıneu ya hernekadar gidemesekte.Allah güzel olan herşeyin bolluğunu onlara versin. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Arman yeni gelenler olarak ayırmayıp çiçeğini esirgemediğin için çok teşekkür ederim..Çok incesin.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 olmaz mı felsefecı bırıne çıçek vermem mı heç Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Hikayemde rol alan arkadaşlarıma hediye ediyorum...Malum Hepsini katlettim çelenk anca yeter diye düşündüm Kankime gelsin bu çiçek nişanında göndermedim bari burda vereyim Ece aplama gelsin Gülsün,Güzelyaz,AÇA,Taurus,Jön,Sedelina,Sardunyam,İlbey Abim,Erbaya,Taş Kalpli,Natalia,Angel aplam ve herkese gelsin Kaptan Focala Arman' a Bu arada çiçekcinin ismi acaip hoşuma gitti hepsini aynı yerden aldım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 teşekkürler armance gerçi ben daha eskiyim ama neyse Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Toprağım Mineuya armancım çok teşekkürler toprağım ben bir değişiklik yaparak bu yüzüğü mineme veriyorum (bugün nişanı var heyecanlıdır bu da benden nişan hedayesi teşekkürler aysum sevgili patroncuğumun bende gelinliğinde yardımcı olayım o vakit güle güle giysinn teşekkürler aça Kankim buda benim hediyem kankim teşekkür ederim Mine'nin bugün nişanı mı varmış Buda benden nişan hediyesi o zaman teşekkürler toprağım sanada ya hayırlı olsun mıneu ya şişşt çaktırmayın,hedıyelerı baya ucuza getırdınız hehe sedelina teşekkür ederim bu arada farkındayım, bu kadarla kurtulamazsınız nişanı olan mıneu ya hernekadar gidemesekte.Allah güzel olan herşeyin bolluğunu onlara versin. Allah razı olsun canlarım sizleri çok seviyorum, beni çok mutlu ettiniz... darısı evlenmek isteyen bütün bekarların başına ... İYİ Kİ VARSINIZ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.