Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Öncelikle Paula'cığıma.. Arkadaşım Gloria'ya.. Ve dedikoducu mineu'ya.. sevgilerle..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl mine aplama yağmur aplama ece aplama aysumaaa glario yaaa apolyont aaa bu da bütün forumdaşlaraaa açacım teşekkür ederim sen benim cafeden emekli olursun artık Öncelikle Paula'cığıma.. Arkadaşım Gloria'ya.. Ve dedikoducu mineu'ya.. sevgilerle.. çiçeği kabul ediyorum ama dedikoducu lafını etmiyorum benim 6. hissim çok kuvvetlidir, gözümden bişey kaçmaz taurus''cum''
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl benim 6. hissim çok kuvvetlidir, gözümden bişey kaçmaz taurus''cum'' Gösündenmi...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... teşekkurler canım buda sana
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Gösündenmi... eskiden öyleydi yani ece abla sende imzandaki şu sözü kaldır be ablam moralim bozuluyo
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Sen çok güzel yazı yazıyorsun gerçekten. Hayran kaldım Sadece sana geceyağmuruna
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl eskiden öyleydi yani ece abla sende imzandaki şu sözü kaldır be ablam moralim bozuluyo göslerin artık yok ya o yüsden demiştim.. Hangisini tatlım hangisini kaldırim söyle..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Sen çok güzel yazı yazıyorsun gerçekten. Hayran kaldım Sadece sana geceyağmuruna Yağmur çok meşgul onun yerine ben alim...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... saol paula bu da sana ve tüm arkadaşlara özellikle ani sinirlenen ama çok tatlı olan birine
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl bu forumdaki herkese,bu çıçek gibi bembeyaz bir hayat yaşamanız dileğiyle
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Sen çok güzel yazı yazıyorsun gerçekten. Hayran kaldım Sadece sana geceyağmuruna çok tşk ederim Aysumum
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl iyi niyetli Bak ece sana kırmızısından daha çok yakkışır sana Sağol canım.. Pardon ben sipariş versem ayıp olmaz sanırım..Lilyum alsam olarmı? Bunlarda benden sana..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl teşekkurler,buda sana natalıa hayatın hep böyle rengarenk olsun diye
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Atatürk'e forumdaşlarıma yeni tanıştığım güzel insan "davet" arkadaşıma
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl Çiçeğim Karçiçeğime.. Delikızım Madenime.. Kardeşim Azizilime Delikanlım Erbaya Kralım Kralxe Şövalyem Marcusa Sağduyulu Bercesteme Özlenen Mizyala Hatırlanan İlbeye Fenerbahçelim Golgiye.. Yengem Mystice Ekürim Cevize Fanım İnterlocka Şirinlerim Natalia ve Gülsüne Elemanım Açaya Özlenen Dreamer ve Aşkmiracleye Bilgi abidesi Bozana Hayran olduğum Lotsoula Saygıyla andığım Birceye Kurt kız Dilkuya Nerelerdesin dediğim Muhammede Eyvallah Nazanözkana Meleğim Angelflowere Doktorum femalexe Yağmurların en coşkulusu Gece yağmuruna Toprağım Mineuya Ay yıldızım Focala Çeçenim Cyranoya Es Es subayım Serenadeye ve yeni arkadaşlar ... Güzelyaz, Taurusmitus, Sardunyam, Sedelina, Kriptexx, Melisko, Yumote ve Paulaya.. Sevgilerimle..
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl ithamınıza en iyi şekilde layık olucaz efendim,şüpheniz olmasın teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.