Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Öncelikle Paula'cığıma.. Arkadaşım Gloria'ya.. Ve dedikoducu mineu'ya.. sevgilerle.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 rica ederim ne demk bütün çiçekler sizin olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 mine aplama yağmur aplama ece aplama aysumaaa glario yaaa apolyont aaa bu da bütün forumdaşlaraaa açacım teşekkür ederim sen benim cafeden emekli olursun artık Öncelikle Paula'cığıma.. Arkadaşım Gloria'ya.. Ve dedikoducu mineu'ya.. sevgilerle.. çiçeği kabul ediyorum ama dedikoducu lafını etmiyorum benim 6. hissim çok kuvvetlidir, gözümden bişey kaçmaz taurus''cum'' Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 benim 6. hissim çok kuvvetlidir, gözümden bişey kaçmaz taurus''cum'' Gösündenmi... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... teşekkurler canım buda sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gösündenmi... eskiden öyleydi yani ece abla sende imzandaki şu sözü kaldır be ablam moralim bozuluyo Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Sen çok güzel yazı yazıyorsun gerçekten. Hayran kaldım Sadece sana geceyağmuruna Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 eskiden öyleydi yani ece abla sende imzandaki şu sözü kaldır be ablam moralim bozuluyo göslerin artık yok ya o yüsden demiştim.. Hangisini tatlım hangisini kaldırim söyle.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Sen çok güzel yazı yazıyorsun gerçekten. Hayran kaldım Sadece sana geceyağmuruna Yağmur çok meşgul onun yerine ben alim... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ece abla sana da veririz ama onunkini alma ayıp Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 çiçeklerimi dağıtmakla bitirememki aysuma , açaya , mineuya , kriptexe , yumoteye , sedelinaya , gülsüne , armana , tauruscuma , ve bu forumda bulunan herkese benim çiçeklerim saygılı oldukları için ............................... saol paula bu da sana ve tüm arkadaşlara özellikle ani sinirlenen ama çok tatlı olan birine Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Peki ama iyiniyetliydim ben.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 iyi niyetli Bak ece sana kırmızısından daha çok yakkışır sana Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 bu forumdaki herkese,bu çıçek gibi bembeyaz bir hayat yaşamanız dileğiyle Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 sedelinaya meslekdaşım benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Sen çok güzel yazı yazıyorsun gerçekten. Hayran kaldım Sadece sana geceyağmuruna çok tşk ederim Aysumum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 çiçeklerden biri yumote biri paula Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 iyi niyetli Bak ece sana kırmızısından daha çok yakkışır sana Sağol canım.. Pardon ben sipariş versem ayıp olmaz sanırım..Lilyum alsam olarmı? Bunlarda benden sana.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Tsk ederim apolyont Gülüm Sedelina Aysum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 teşekkurler,buda sana natalıa hayatın hep böyle rengarenk olsun diye Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 bu sedelina aplamaaa buda bütün forumdaşlara Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Atatürk'e forumdaşlarıma yeni tanıştığım güzel insan "davet" arkadaşıma Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Çiçeğim Karçiçeğime.. Delikızım Madenime.. Kardeşim Azizilime Delikanlım Erbaya Kralım Kralxe Şövalyem Marcusa Sağduyulu Bercesteme Özlenen Mizyala Hatırlanan İlbeye Fenerbahçelim Golgiye.. Yengem Mystice Ekürim Cevize Fanım İnterlocka Şirinlerim Natalia ve Gülsüne Elemanım Açaya Özlenen Dreamer ve Aşkmiracleye Bilgi abidesi Bozana Hayran olduğum Lotsoula Saygıyla andığım Birceye Kurt kız Dilkuya Nerelerdesin dediğim Muhammede Eyvallah Nazanözkana Meleğim Angelflowere Doktorum femalexe Yağmurların en coşkulusu Gece yağmuruna Toprağım Mineuya Ay yıldızım Focala Çeçenim Cyranoya Es Es subayım Serenadeye ve yeni arkadaşlar ... Güzelyaz, Taurusmitus, Sardunyam, Sedelina, Kriptexx, Melisko, Yumote ve Paulaya.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ithamınıza en iyi şekilde layık olucaz efendim,şüpheniz olmasın teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.