Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 sağolasın bir de bana nasıl resim koydugunuzu anlatabilirseniz daha bir mutlu olurum uzun iş bea en iyisi sen bununla idare et al bak çiçek hehe Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 daha özverili biri varsa..? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Armana MINEUya angelflower karaçiceğime ve Forumda ki herkese bütün herkese tek tek çiçek vermek yerine bu güzel çiçeği hepinize veriyorum. en başta mizyal gece yağmuru ve angele(bana verdikleri o güzel çiçekler için tşk)sonrada madeye golgiye armana adrenaline saymana azize mıneuye ilbeye focale ve tüm forum sakinlerine gelsin..... önemli değil bacım yukarıdakilerde facol , femalexx ,şevval ,emily,kralx ,zeynoo ,angelflower ,cerenimooo ,kedim 7 beni artık aklıma gelmiyor kimse kusura bakmasın ve aklıma gelmeyenlere..... teşekkürler heğpinizeee Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 daha özverili biri varsa..? beni tanısan buna da şükür derdin Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 çiçek veren herkese teşekkür Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 sağolasın bir de bana nasıl resim koydugunuzu anlatabilirseniz daha bir mutlu olurum gel canım ben sana öğreteyim bak şimdi önce internetten bir resim buluyorsun sonra o resmin üstüne sağ clik yapıyorsun orada URL adresini kopyalıyorsun daha sonra altta cevap ekleyi tıklıyorsun hani yukarıda yazı karakteri filan oluyor ya orada ağaç resmini tıklıyorsun o kopyaladığın URL adresini oraya kopyalıyorsun sonra tamam deyip resmini gönderiyorsun bu kadar umarım anlatabilmişimdir... sevgiler... Alıntı
Φ ASERAT Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 gece yağmuruna-gezgine-armana-madeinturkeye-gülsüne ilginizden dolayı teşekkürler bu çiçekler hepinize ve forum üyelerine Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 ya erbayı unutmuşum ben.... bunlarda sana famelexe bide..... teşekkürler ablacım... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 bu çiçekler de aramıza yeni katılanlara gelsin şu anda çaylak ve acemi olanlara gelsin bunlar da hani bana hani bana diyenlere (meydün,gezgin,female,cerenimoo,azizil,gece yağmuru,golgi,sayman,adrenalin,arman,ilbey,erbaymineu,mizyal,karçiçeğim) ve diğerleri işteee alın bakemm Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 önemli değil bacım yukarıdakilerde facol , femalexx ,şevval ,emily,kralx ,zeynoo ,angelflower ,cerenimooo ,kedim 7 beni artık aklıma gelmiyor kimse kusura bakmasın ve aklıma gelmeyenlere..... teşekkürler arkadaşım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 bu çiçekler de aramıza yeni katılanlara gelsin şu anda çaylak ve acemi olanlara gelsin bunlar da hani bana hani bana diyenlere (meydün,gezgin,female,cerenimoo,azizil,gece yağmuru,golgi,sayman,adrenalin,arman,ilbey,erbaymineu,mizyal,karçiçeğim) ve diğerleri işteee alın bakemm saol meleğim Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 tesekkur ederım... forumdaşlarıma... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 teşekkür ederim kendi adıma tüm çiçekleri kabul ettim siz zaten bir çiçeksiniz yaaa ( ne laff ettim ama di mi ) Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 ayy herkese teşekkür ederim bi iyileşiim ayrı ayrı cevap vericem saolunn Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 geçmiş olsun femalexim bu çiçeği sana gönderiyorum, inşallah en yakın zamanda iyileşirsin canım, acil şifalar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 hastalara-mutsuzlara-aşksızlara........ mutlulara-aşıklara....... buda bana ...oda beni sewiyoorrrrrr karçiçeğim..arman..böcük.....vakana......gorgi......erbay....sayman..focal....gece....angel...mizoş.....femalex.....gencaslan.....minue.......bütün foruma gelsin...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 sağol ablacım bunlarda sana... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 teşekkürler canımcım..... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 teşekkürler meydün ayrıca hastalara mutsuzlara aşksızlara gönderdiğinden çiçektende alıyorum kendi payıma düşeni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 teşekkürler made in Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 teşekkürler meydün ayrıca hastalara mutsuzlara aşksızlara gönderdiğinden çiçektende alıyorum kendi payıma düşeni yaaaa o zaman bi çiçek daha verelim sana....... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 çok saol bacım artık alışmam lazım galiba aşksızlığa... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 suçtur umutsuzluğa kapılmak....umudunu asla yitirme............bak bahar geldi nerdeyse.........aşk zamanı........yeterki sen görmesini bil........ Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 teşekkürler made kardeşim bendende sana ve foruma gelsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 saolasın focal... forum sakini olarak teşekkür edeyim dedim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.